Intimne sličice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haha sad se setih da sam morala da se povezujem sa nekim ljudima sa elektrotehničkog faxa jer su jedino oni imali skener za fotografije.
Nosila sam fotografije, platila kafu, posle sam išla da ih uzmem natrag opet platila kafu to je sve trajalo oko nedelju dana i mene u žutom kupaćem kostimu je moralo da vidi bar još troje kolateralnih učesnika....
eto šta sam sve morala da pretrpim da bih dobila jpg

znači to hoću da te vidim celu u moje analogno vreme zahtevalo je ozbiljan angažman...
Želeo bih i ja da te vidim u tom žutom.
Kako da se nas dvoje povežemo?

Ljp.

Znači, tema je za one koji se upoznaju online sa mogućim partnerima.

Ne znam kako vi percipirate, ali ono što vidim jeste da je postalo popularno već više godina slati intimne sličice ljudima sa kojima se tek upoznaješ online.. niste se nikada ni videli a kamoli sexali.
I onda pitanjce, želim da te vidim kako izgledaš, pošalješ sebe u nekim farmericama, a on će na to, a ne to, nego želim da te vidim celu..
I ako kažeš znaš ne pravim takve fotke kao da se sa druge strane "žice" naljute.. Kao da je postalo normalno da u svom fonu imaš spremne slike za pokazivanje.. da li guze, da li sisa, ali kao da je to normalna stvar da se ima.

Da li vam je neko tražio? Da li ste slali nekome koga niste videli uživo?
Da li to ima smisla? Da li se izgubi draž upoznavanja?
Da li je to zaista postalo demode nemati takav opus u svom fonu?

I još nešto gore. Ako i pošaljem nešto, primerice u uskoj majici i gaćicama, onda kaže šalji još. Pitam što? Pa video si šta si hteo, da li sam zgodna ili ne. Ali kaže pa sad ćeš da me ostaviš nakon što sam se napalio? :lol: Pa rekoh, nisi me ni pitao hoću li da hotujem, ja neću. Znači, sad si ti još kretenka što nećeš gospodina da počastiš nizom slika e da bi svršio ? Kompletan tretman :lol:
U poslednje vreme nemam živaca i prekidam svaku komunikaciju kada traže te sličke
A vi? :)
Kako to mislis u poslednje vreme, to teras u rac odmah na pocetku.

FB_IMG_16699856045518705.jpg

...carica...:lol:

Ne znam, ja licno u startu prekidam svaku komunikaciju i lupim trajni blok kretenu koji se usudi da mi posalje tako nesto
a nije se cesto desavalo, mozda na fejsu neka dva tri puta..
...ono sto mene zanima kad je slanje tih i takvih slicica zeni koju ne poznajes je:
- sta ustvari muskarac misli da ce zena da uradi kad joj posalje fotku svog vrsnjaka?
Mozda misli da ce ona da balavi nad fotkom u smislu, jao kako je leeep, vidi kako je sladak....staaa?
Mozda misli sad ce ona da porusi pola grada da dotrci i naskoci na zver...ne kapiram...
Sa druge strane, sumnjam da bi ljudi to slali da nema pacijenata....

...carica...:lol:

Ne znam, ja licno u startu prekidam svaku komunikaciju i lupim trajni blok kretenu koji se usudi da mi posalje tako nesto
a nije se cesto desavalo, mozda na fejsu neka dva tri puta..
...ono sto mene zanima kad je slanje tih i takvih slicica zeni koju ne poznajes je:
- sta ustvari muskarac misli da ce zena da uradi kad joj posalje fotku svog vrsnjaka?
Mozda misli da ce ona da balavi nad fotkom u smislu, jao kako je leeep, vidi kako je sladak....staaa?
Mozda misli sad ce ona da porusi pola grada da dotrci i naskoci na zver...ne kapiram...
Sa druge strane, sumnjam da bi ljudi to slali da nema pacijenata....
Zašto isključivo ženi?
I žene ih šalju prve.

Back