Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Mjok, kad je spomenula 'napisao je moje ime sa foruma na papiru' već znamo
Samo menja papiriće![]()
Tako znači…

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mjok, kad je spomenula 'napisao je moje ime sa foruma na papiru' već znamo
Samo menja papiriće![]()
Jel bar imao cime da se pohvali?Ja dobila na pp od jednog forumaša, ali smo ostali samo prijatelji, kao što smo i pre toga bili.
A pa dobro, nije da se nije potrudio.Ne znam kako to da procenim. Slikano izbliza, a nije imao lenjir pored pa da mogu da procenim. Mada napisao je moje ime sa foruma na papiru i tako slikao sve zajedno, da mi bude spešl.
Pozdravljam ga ovom prilikom![]()
Ne znam jel brojka intimno pitanje,meni nije u odnosu na sve napisanoNe, meni je to u redu ako sam sa nekim već u vezi, sexamo se i inače, ali ne možemo da se vidimo... pa se nekada počastimo tim fotkama.. više ili manje otvorenim. Ali sa osobom koju ne poznajem?
Ima ljudi koji i neće stvarni sex. Možda su oženjeni i slično, oni traže te slike i šalju ih i ako ih pozoveš na piće naći će neki izgovor. Na kraju, ukapiraš da postoje muškarci koji samo to i hoće, da sve ostane virtuelno. To je za mene veliki gubitak vremena(znam da to često pišem, ali je stvarno tako hehe)
Jel bar imao cime da se pohvali?
A pa dobro, nije da se nije potrudio.![]()
Covek sirokih shvatanja, sto se kaze slobodan covek.Ali vidiš ti… njemu to nije ništa specijalno, ima taj celu svesku sa imenima![]()
vidim da vam je bilo zanimljivoTEMA noćas gorela svašta bilo![]()
А ти откључај закључаноSamo menja papiriće![]()
NoupА ти откључај закључано
Ne znam kada nekad.Lose su vas navikli, da tako kazem, sa chem industrijom. To je nova kultura. Nekad se pusio rac, i rukama dizao.
wtf???Ne znam kada nekad.
Meni zanimljivo ovo... Sad kao da mi neko kaže nemaš ti pojima šta ti se dešavalo u životu. Najstariji likovi sa kojima sam bila su 53. i 58. godiste. Bila sam dosta mlađa tada. Nikome nije trebao nikakav tretman da mu se digne i bude čvrst sve vreme seksa... niti je ko pio tablete.. I oni 60 i neko godište koje sam znala. Moj bivši pobogu, živeli smo 6 god zajedno, nije mi ni prilazio ako mu nije u visu. Valjda je ono postupak za sex želim te ajmo.. ili ako ja želim pa dovoljno je da se ljubimo i eto ga. Ali dobro, nemam ja pojima, sve što mi se dešavalo su bili neki tabletomani![]()
Друго решење постоји ,знаш већ које је
Мој пп је откључанNe znam o cemu pricas
Пошаљи ми две тачке да ја наставимPa dobro, srecno.
Ja nisam zainteresovana
Pa dobro, srecno.
Ja nisam zainteresovana
Haha sad se setih da sam morala da se povezujem sa nekim ljudima sa elektrotehničkog faxa jer su jedino oni imali skener za fotografije.Znači, tema je za one koji se upoznaju online sa mogućim partnerima.
Ne znam kako vi percipirate, ali ono što vidim jeste da je postalo popularno već više godina slati intimne sličice ljudima sa kojima se tek upoznaješ online.. niste se nikada ni videli a kamoli sexali.
I onda pitanjce, želim da te vidim kako izgledaš, pošalješ sebe u nekim farmericama, a on će na to, a ne to, nego želim da te vidim celu..
I ako kažeš znaš ne pravim takve fotke kao da se sa druge strane "žice" naljute.. Kao da je postalo normalno da u svom fonu imaš spremne slike za pokazivanje.. da li guze, da li sisa, ali kao da je to normalna stvar da se ima.
Da li vam je neko tražio? Da li ste slali nekome koga niste videli uživo?
Da li to ima smisla? Da li se izgubi draž upoznavanja?
Da li je to zaista postalo demode nemati takav opus u svom fonu?
I još nešto gore. Ako i pošaljem nešto, primerice u uskoj majici i gaćicama, onda kaže šalji još. Pitam što? Pa video si šta si hteo, da li sam zgodna ili ne. Ali kaže pa sad ćeš da me ostaviš nakon što sam se napalio?Pa rekoh, nisi me ni pitao hoću li da hotujem, ja neću. Znači, sad si ti još kretenka što nećeš gospodina da počastiš nizom slika e da bi svršio ? Kompletan tretman
U poslednje vreme nemam živaca i prekidam svaku komunikaciju kada traže te sličke
A vi?![]()
Ne znam kada nekad.
Meni zanimljivo ovo... Sad kao da mi neko kaže nemaš ti pojima šta ti se dešavalo u životu. Najstariji likovi sa kojima sam bila su 53. i 58. godiste. Bila sam dosta mlađa tada. Nikome nije trebao nikakav tretman da mu se digne i bude čvrst sve vreme seksa... niti je ko pio tablete.. I oni 60 i neko godište koje sam znala. Moj bivši pobogu, živeli smo 6 god zajedno, nije mi ni prilazio ako mu nije u visu. Valjda je ono postupak za sex želim te ajmo.. ili ako ja želim pa dovoljno je da se ljubimo i eto ga. Ali dobro, nemam ja pojima, sve što mi se dešavalo su bili neki tabletomani![]()
Eto vidis trud se ceni i zainteresovanost,ja sad trazim sliku serpe sa sarmama<3Haha sad se setih da sam morala da se povezujem sa nekim ljudima sa elektrotehničkog faxa jer su jedino oni imali skener za fotografije.
Nosila sam fotografije, platila kafu, posle sam išla da ih uzmem natrag opet platila kafu to je sve trajalo oko nedelju dana i mene u žutom kupaćem kostimu je moralo da vidi bar još troje kolateralnih učesnika....
eto šta sam sve morala da pretrpim da bih dobila jpg
znači to hoću da te vidim celu u moje analogno vreme zahtevalo je ozbiljan angažman...
Ja sam bio spreman da pošaljem budalu na ocenjivanje moderatorki, al je ta tema bila zatvorena pre nego što sam stigao da kliknem. Bukvalno sam ostao nedorečen.