Intimne sličice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, interesantno. Ali brate, moze li biti dio seksipila da se malo potrudi? Moze li?
Imala sam dečka koji samo što mu postavim svoju običnu sliku on mi šalje kako mu se stegao na poslu ispod pantalona. Jednostavno ga pali pomisao na mene i reaguje. A poslednje avanture sam imala sa tipom, samo što me je preko majice malko dohvatio ukrutio mu se n mož da se spusti sve dok nismo došli u stan dakle, reaguje ;) I ti sad pričaš o pomaganju... Ako se muškarcu ne ukruti dok je gleda kako se skida, nek se mane sexa sa njom

Imala sam dečka koji samo što mu postavim svoju običnu sliku on mi šalje kako mu se stegao na poslu ispod pantalona. Jednostavno ga pali pomisao na mene i reaguje. A poslednje avanture sam imala sa tipom, samo što me je preko majice malko dohvatio ukrutio mu se n mož da se spusti sve dok nismo došli u stan dakle, reaguje ;) I ti sad pričaš o pomaganju... Ako se muškarcu ne ukruti dok je gleda kako se skida, nek se mane sexa sa njom

Prvi ga je sam digao dirajuci se, drugi, to su hemikalije. Evo nek ti drugi muski posvjedoce. Otvori temu. Ja ne kazem da tu i tamo to ne moze da se dogodi, ali to generalno nije slucaj.

Savršene starlete moram i ja ovako :roll:
pa ljudi se pale na NESAVRŠENOST.. i kao to ne znate?
pali te osoba takva kakva je
neko se pali kada vise sise
neko kada je guza predimenzionirana ne može da se skine sa žene
ko se još pali na savršenost?
ajd idem i ja spavati :)

A sad pročitaj kako si postavila temu. :)
Kome se ne digne na tvoje golo telo, a tema o slanju sopstvenih slika.
I naravno, neko ko ih postavlja otvoreno - radi introspekcije.
Ali, ako je toliko slika koje su postavljene svuda: misliš da je normalno da se nekom diže samo na vizualno?
Ti se uzbudiš na sliku muškarca, bez njegove želje?

Back