intimne frizurice

a shta vi mislite o intimnim frizurama i brazilskoj depilaciji?oh,i naravno,da li je sex bez dlachica bolji?ja mislim da jeste i da vredi svakog bola(tokom depilacije),a pre svega je pitanje higijene.mada,znam i devojke koje smatraju da to samo qrve rade....pa neki to vole a neki ne.mishljenja su podeljena,barem u mojoj okolini,a shta vi mislite:-)?

ohhh,yeah,baby...like it...i love it...ima jedna prica doduse zasto muskarci vole obrijane.kaze da zele devojcicu u krevetu.ja licno preferiram varijantu zrelija zena,sa barem jednom crtom ako vec nece duplo-golo :D

xex,zhao mi je ako se ponavljam,shta cu kad sam nova ovde,a bash me zanima kakvo je globalno mishljenje o tome....:-)

Boze, globalno misljenje..:roll:.... Setila se Opasna cica da postavi stotu po redu temu o intimnim frizuricama ne bi li se edukovala a kaze..Fujjj dlakama.... Forum postaje zamoran...a i komentari su neukusni..

a shta vi mislite o intimnim frizurama i brazilskoj depilaciji?oh,i naravno,da li je sex bez dlachica bolji?ja mislim da jeste i da vredi svakog bola(tokom depilacije),a pre svega je pitanje higijene.mada,znam i devojke koje smatraju da to samo qrve rade....pa neki to vole a neki ne.mishljenja su podeljena,barem u mojoj okolini,a shta vi mislite:-)?

Ja mislim da je to stvar ukusa... ili trenutnog raspolozenja... nemam dlacice, tj. uklanjam ih skroz...

Pa znaš kako, nije to pitanje higijene ..... ko se redovno kupa, nema problema ni sa dlakama ni bez njih.
Biološki postoji opravdanost dlaka na našem telu, a naročito na intimnim delovima .... Da se depiliram dole ne bih mogla, sem depil kremom. Nisam baš toliki pristalica bola, po cenu lepote.

vidi Boorg :D
pa des ti bre?
haha vidi nju :D:D:D od nezne latice do mracne dame, pa sta se to desilo?
Pa znaš kako, nije to pitanje higijene ..... ko se redovno kupa, nema problema ni sa dlakama ni bez njih.
Biološki postoji opravdanost dlaka na našem telu, a naročito na intimnim delovima .... Da se depiliram dole ne bih mogla, sem depil kremom. Nisam baš toliki pristalica bola, po cenu lepote.
pa ne znam bas za opravdanost dlaka, mozda su to ostaci dlaka od vremena kad smo bili majmuni (ko veruje u to), mislim nosimo gace, ja se vise pitam koliko je higijenski sam proces depilacije u salonima, jes da ga oni cede i kao visoka temperatura, ali koliko visoka? mis da l to zaista ubije sve bakterije? sad da pitas nekpg lekara pola ce da ti kaze opusteno, pola to je nezdravo :-? znam da je divlja cini mi se napisala da to sama radi, znaci kako????

Moj ginekolog kaže da su dlake opravdane ... i meni je logično da jesu. Štite te od raznoraznih bakterija i štite unutrašnju floru. Nije ti koža u direktnom dodiru sa npr. gaćicama, koje su prošle kroz razne praškove i sl.

Moj ginekolog kaže da su dlake opravdane ... i meni je logično da jesu. Štite te od raznoraznih bakterija i štite unutrašnju floru. Nije ti koža u direktnom dodiru sa npr. gaćicama, koje su prošle kroz razne praškove i sl.

Da, a oće i nos da golicaju, pa da izazovu alergijsku kijavicu!:(
Ako pustiš dovoljno dugačke, moš i kao konac za zube da koristiš!;)

Back