- Poruka
- 128.353
uplasila si se da si i sama pocela ovo da shvatas?Zar vam ništa nije sveto, pa ni dečije pesmice i crtaći!?!? Kakav je ovo svet postao, ja ne verujem. Možda ne bi trebalo više da svraćam ovde, najozbiljnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uplasila si se da si i sama pocela ovo da shvatas?Zar vam ništa nije sveto, pa ni dečije pesmice i crtaći!?!? Kakav je ovo svet postao, ja ne verujem. Možda ne bi trebalo više da svraćam ovde, najozbiljnije.
Ozbiljno bih se zabrinula za sebe da se to desilo. Dakle, ne, ali ovo mi je zaista previše, da ne upotrebim neku tešku reč. Nemoj da citiraš, neću više ući na ovu temu, možda ni na LjiS kao takav. Imam prilično široka shvatanja povodom svega, ali neke granice moraju da postoje. Ali to sam samo ja, vi slobodno nastavite sa zabavom.uplasila si se da si i sama pocela ovo da shvatas?![]()
a ne mislis da su granice presli oni koji su ovo pravili a ne mi koji smo to shvatili?ali neke granice moraju da postoje.
Ko ovde stalno pokazuje Nektar marmeladu?a ne mislis da su granice presli oni koji su ovo pravili a ne mi koji smo to shvatili?
jopet o dlakama?Al napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
Da li zene treba zimi da pustaju "kosicu" da bi bilo toplije muskarcu kad udje?![]()
rdjavom ***cu i dlake smetaju pa tako i tebiAl napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
Da li zene treba zimi da pustaju "kosicu" da bi bilo toplije muskarcu kad udje?![]()
Burn em all babylon.Al napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
Ogadiste mi dečje pesmiceSve što raste htelo bi da raste
Neka raste i treba da raste......
Ogadiste mi dečje pesmice![]()
Ajoj, stiče se utisak da ti nije baš jasno gde se ulazi.Al napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
UžasZar vam ništa nije sveto, pa ni dečije pesmice i crtaći!?!? Kakav je ovo svet postao, ja ne verujem. Možda ne bi trebalo više da svraćam ovde, najozbiljnije.
ostarilo seAl napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
Nsam znao ...mhmn..Al napisah kulturan naslov
Pitanje je jednostavno.
ti si pocelajopet o dlakama?
pa nismo spominjali ivin vozicOgadiste mi dečje pesmice![]()
ko zna sta je guraoostarilo seslaba cirkulacija.
pa nismo spominjali ivin vozic![]()
Pa mora još jednom, valjda 12-ti put u ovoj godini.jopet o dlakama?
Pa mora još jednom, valjda 12-ti put u ovoj godini.![]()