INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hladan vosak je glupost i gubljenje vremena.. mene boli mnoooogo vise nego topao, i zakine mi skoro sve dlacice...

i nervira me onaj period kada cekas da izrastu da bi ih ponovo skinula!! pa obicno ne izdrzim i obrijem, pa kad odem kod kozmeticarke sve zvezde preborojim...

jednom sam pokusala sama, ali nisam mogla sve da dohvatim... i na kraju sam opet morala kod kozmeticarke na pola depilacije :)

da li neko ima predlog sta u onom periodu kada cekas da izrastu, ima li leka sem brijaca?

je l to vazi za sve ili samo za pishu
dakle sklonis...i onda moras da cekas da izrastu donekle da bi opet sproveo postupak? :I da bi imao sta da sastruzes?

a shto? je l koza nezna ili.....?
a dep. kreme?

a na koliko je najduza depilacija za noge...je l to topla...a hladna koliko traje

tj koliko traje da ne raste

mislim da je period trajnja depilacije, tj. period koliko je depilirani deo gladak, totalno individualan..
meni topla depilacija traje sedam dana, hladna ne traje uopste jer kad predjem rukom po nozi ili bilo gde drugo osetim kako 'grebe', mada se nista ne vidi... a sto se tice kreme, barem kod mene ispod ruke i na bikini zoni ne funkcionise bas najbolje, jer ostaju tackice, i nema mnogo razlike od efekta koji se dobija brijanjem...

dok recimo jednoj mojoj drugarici depilacija traje i po dva meseca!!! :shock:

Back