Intimflex kursevi

Svasta će izmisliti

Shaun The Sheep Movie Page GIF

Pa ovo je g-e-n-i-j-a-l-n-o !!! :bravo:

I svakako zaslužuje zasebno ime i studijski program! :woho:

Intimflex edukativne tečajeve odma' uvršĆavam u (delom ovde prezentovani) sveobuhvatni priručnik za najbolju *ebulju boginju. :zkez:

Mojim posvećenim *ebačicama koje se ko pijan plota uveliko drže onih tamo preporuka, i koje su već dobrano elastične, savitljive i (od stalnog natezanja i *ebanja) uigrane i izdržljive.. intimflex i ne treba..
Ali neka ga.. nek im je i to stalno na pameti.. od viška glava ne boli.. :malav:

Korisna bre, i naravno preko potrebna veštinica.. odma' se vidi! :zkez:
Eto kako kvalitet kao bistra planinska reka uvek nekako nađe svoj put, utemeljenje i primenu u *ebačkoj praksi.
Bog da poživi jedinku čiji je mozak iznedrio ovo blago.. :mrgreen:

A evo i šta kažu muškarci..
(centri naših univerzuma.. zbog kojih smo mi, pametne žene, spremne.. ma da se satremo.. samo da što bolje njihovom k*rcu udovoljimo :zaljubljena:)

Da li ste čuli za Intimflex kurseve ? 🎤

Nismo, ali odobravamo
Pa naravno da odobravate! :heart:

Ma sve što za vas treba mi ćemo naučiti! :brus:

Oćemo, 'oćemo.. samo vi kažite.. jedan migić i da vidite kako umemo.. :zper:

Dobra stvar , danasnje zene treba pokrenuti da bolje zadovolje muskarce.
:zaljubljena: ihh.. pa znamo mi to.. to je smisao našeg postojanja..

A mi žene jedva čekamo da se i u ovome pokažemo i dokažemo! Da izbriljiramo i izdominiramo! :ok:

da li si upisala jedan?
:ne:
obavezno da uradis.
Čuj jedan?! Sve što ima ću upišem.. :hik:

E.. pa drage žene.. sad znate šta vam je još činiti! :zper:

Šta, šta? Pa da li sam ja to dobro razumela? :batina:
Pitaš me još koliko novih stavki će se više ubacivati u *ebeni priručnik? :tiganj:

Da ti, lenjivice moja, nije možda teško na ovom našem putu do savršenog zadovoljavanja muškaraca? :histericna:
Pa vi'š da gore kažu da im treba još?! :mmmm:
(fala salku dinamitašu na iskrenosti :heart:)

Nema konačnog broja novih stavki! :poludeo: Dodavaćemo ih do sudnjega dana! :zloca:

Ajd' ćuti tu i ne unosi zabunu u redove! :mmmm:
A kući.. pa znaš već.. mešaj, mešaj.. neće ništa da ti škodi.. :zper: :mrgreen:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
Pa ovo je g-e-n-i-j-a-l-n-o !!! :bravo:

I svakako zaslužuje zasebno ime i studijski program! :woho:

Intimflex edukativne tečajeve odma' uvršĆavam u (delom ovde prezentovani) sveobuhvatni priručnik za najbolju *ebulju boginju. :zkez:

Mojim posvećenim *ebačicama koje se ko pijan plota uveliko drže onih tamo preporuka, i koje su već dobrano elastične, savitljive i (od stalnog natezanja i *ebanja) uigrane i izdržljive.. intimflex i ne treba..
Ali neka ga.. nek im je i to stalno na pameti.. od viška glava ne boli.. :malav:

Korisna bre, i naravno preko potrebna veštinica.. odma' se vidi! :zkez:
Eto kako kvalitet kao bistra planinska reka uvek nekako nađe svoj put, utemeljenje i primenu u *ebačkoj praksi.
Bog da poživi jedinku čiji je mozak iznedrio ovo blago.. :mrgreen:

A evo i šta kažu muškarci..
(centri naših univerzuma.. zbog kojih smo mi, pametne žene, spremne.. ma da se satremo.. samo da što bolje njihovom k*rcu udovoljimo :zaljubljena:)

Da li ste čuli za Intimflex kurseve ? 🎤

Pa naravno da odobravate! :heart:

Ma sve što za vas treba mi ćemo naučiti! :brus:

Oćemo, 'oćemo.. samo vi kažite.. jedan migić i da vidite kako umemo.. :zper:

:zaljubljena: ihh.. pa znamo mi to.. to je smisao našeg postojanja..

A mi žene jedva čekamo da se i u ovome pokažemo i dokažemo! Da izbriljiramo i izdominiramo! :ok:

:ne:

Čuj jedan?! Sve što ima ću upišem.. :hik:

E.. pa drage žene.. sad znate šta vam je još činiti! :zper:

Šta, šta? Pa da li sam ja to dobro razumela? :batina:
Pitaš me još koliko novih stavki će se više ubacivati u *ebeni priručnik? :tiganj:

Da ti, lenjivice moja, nije možda teško na ovom našem putu do savršenog zadovoljavanja muškaraca? :histericna:
Pa vi'š da gore kažu da im treba još?! :mmmm:
(fala salku dinamitašu na iskrenosti :heart:)

Nema konačnog broja novih stavki! :poludeo: Dodavaćemo ih do sudnjega dana! :zloca:

Ajd' ćuti tu i ne unosi zabunu u redove! :mmmm:
A kući.. pa znaš već.. mešaj, mešaj.. neće ništa da ti škodi.. :zper: :mrgreen:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
To je pravi mentalitet ,zena koja zna kako da udovolji muskarcu,
kondicija je veoma bitna za zene
:super:

To zvrljo madjionicarko mig mig♡

Ihh.. pa ja sam profi.. evo recimo bez ove kecelje ne ulazim u kuhinju.. :mrgreen:

20241208_115245.jpg

vi'š kako je sva flekava i od pranja izanđala.. :manikir:

To je pravi mentalitet ,zena koja zna kako da udovolji muskarcu,
kondicija je veoma bitna za zene
:super:
Ehh.. dinamitašu..
pa moraću malo da ti srušim sneška.. al' samo malo.. prosto ne možeš znati za foru jer ne znaš mene.. :mrgreen:

Većina mojih spojlera i poneki tekstić tipa 'komšinica'.. 'krasota vaginalna' 'prevara? to ne postoji' itd su pisani za ekipicu sa foruma.. :heart:.. ali jednog drugog foruma.. ovde nemam ekipu.

Vikendom imamo onlajn seansu.. šibnem im naslov ili par prvih rečenica, onda oni dobacuju "opaa.. ovo mora da je konačni obračun sa multi*ebačima" "hoćemo još.." čekiraju: kafu, pivo, kokice, smejanje do u nedogled..

Dalje im na svakih 5 min doziram tekst.. na kašičicu.. nije cenzurisan kao ovde..
Između komentarišemo.. pa oni pretpostavljaju šta će biti dalje.. pa navijaju..

Kad ja npr. mrcvarim multi*ebača i komšinicu poeni idu meni za svaki mrc i gaz bezvredne kišne gliste..
Posle za svaki moj lelek što sam završila sa preispoljnom budalom, što je me lagao, muljao, etc poeni idu njemu.

Ako on pređe u vođstvo i preti pobedom cimaju me da dopišem tekst (da ja pobedim, to se podrazumeva)
Sve u svemu zezamo se.. :lb:.. pogotovo sad kad sam već neko vreme depresivna i vezana za kuću i krevet.

E.. ovo novo sa priručnikom za *ebačice je neka vrsta metafore.. priručnik je Krstarica.. a ja sam samo ovaj glas iz mase koji uvek na kraju dođe da pokvari stvar..

Pa tako pitam tamo "a ako mi (žene) ispunimo sva ova s*ranja od preporuka hoće li oni (muškarci) prestati da tucaju po komšiluku?" I naravno Krstarica kaže "pa, ovaj.. neee.." i dalje ide šta još žena treba raditi a povodom unaokolo *ebanja..

Ovde pitam: ".. i još koliko novih stavki će se više ubacivati u *ebeni *ebački priručnik?"
Krstarica: "Nema gusko, kraja ubacivanju novih zaduženja.. crkni zadovoljavajući muške apetite i kriterijume.."

Krstaricu ja inače vidim kao sistem.. da ne detaljišem sad baš kakav sistem.. (osim što je mj-čki.. :mrgreen: )
Meni je nešto kao neman.. dvoglava aždaja koju je nemoguće pobediti..

Sve ovo (pa između ostalog i ženska kondicija kao ultimativni uslov za kvalitetnu *ebačicu) stoji.. ali to je 'evanđelje po multi*ebačkoj krstarici..

Da se MENE pita (koštomesenepita) kriterijumi za dobro *ebanje bili bi neki sasvim dugi.. tako da eto.. to ti je behind the scenes..

Btw.. kecelja stvarno jeste moja.. :heart:

Poslednja izmena:

Back