**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.567
Da li obavljanje uobičajenih i manje uobičajeniš fizološkoh, higijenskih i sličnih aktivnosti radite pred partnerom ili sa partnereom ili kao prava puritanka zadravate to za sebe. Može varirati i od početka veze i od ozbiljne veze i braka, mada pretpostavljam da se i u braku može zadržati ta vrsta intime. Na primer - velika i mala nužda, manjanje uložaka i tampona, depilacija brkova i depilacija celog tela, šetanje goli kroz kuću... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?
...zavisi...mogu da zamislim sebe sa brijacem oko njegovog vrata ali ne preporucujem mu da ne bi ispalo upsiiiiiii, nisam znala da je ovako ostar

...da mene on depilira...he, ni u ludom besu jer nije sposoban za to, na stranu sto se i ne depiliram...da vrsim nuzdu, gadno mi je, stvarno u fekalijama ne vidim nista oslobadjajuce i inventivno.
...gola ne setam jer bih tako gola morala da sednem negde a to mi je ljaks jer na te stolice i fotelje sedam u odeci u kojoj se povlacim svuda, od prevoza do kafica a ko zna ko je sedeo pre mene...dakle, jok...
...volim da ispljuskam lice vodom i tako odsedim dok mi koza ne upije kapljice sa lica...mogu da kovrdzam kosu...da lakiram nokte, da stavim masku na lice koju inace ne koristim...