Intima... Do gole kože

Van end onli

Početnik
Banovan
Poruka
31
Da li obavljanje uobičajenih i manje uobičajeniš fizološkoh, higijenskih i sličnih aktivnosti radite pred partnerom ili sa partnereom ili kao prava puritanka zadravate to za sebe. Može varirati i od početka veze i od ozbiljne veze i braka, mada pretpostavljam da se i u braku može zadržati ta vrsta intime. Na primer - velika i mala nužda, manjanje uložaka i tampona, depilacija brkova i depilacija celog tela, šetanje goli kroz kuću... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?

Poslednja izmena od moderatora:
Mogu i da se depiliram i da me depilra. Mogu i da setam i da kuvam gola. Mogu i da smrdim na zaprsku i beli luk. Mogu da piskim pred njim u moru ( da, desi se :rumenko: ) ili kraj zbunja dok mi cuva strazu. Nemam problem sa uloscima, mislim da su svi imali odnos i tokom ciklusa.
Ne mogu pred njim da placem. To ne.

Ili kakogod nazvati ovu temu. Ako naziv nije lep pustite taba na mene. E sad, šta je pitanje. Da li obavljanje uobičajenih i manje uobičajeniš fizološkoh, higijenskih i sličnih aktivnosti radite pred partnerom ili sa partnereom ili kao prava puritanka zadravate to za sebe. Može varirati i od početka veze i od ozbiljne veze i braka, mada pretpostavljam da se i u braku može zadržati ta vrsta intime. Na primer - velika i mala nužda, manjanje uložaka i tampona, depilacija brkova i depilacija celog tela, šetanje goli kroz kuću... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?
prava zena uvek zadrzi deo sebe i svoje intime i nikom ne dozvoljava da je do koze ogoli<3

Ili kakogod nazvati ovu temu. Ako naziv nije lep pustite taba na mene. E sad, šta je pitanje. Da li obavljanje uobičajenih i manje uobičajeniš fizološkoh, higijenskih i sličnih aktivnosti radite pred partnerom ili sa partnereom ili kao prava puritanka zadravate to za sebe. Može varirati i od početka veze i od ozbiljne veze i braka, mada pretpostavljam da se i u braku može zadržati ta vrsta intime. Na primer - velika i mala nužda, manjanje uložaka i tampona, depilacija brkova i depilacija celog tela, šetanje goli kroz kuću... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?

Mislim da ne treba preterivati. Sredina je zlatna. Nije normalno da ne mozes nikada da budes opusten, ali ne valja ni preterati u opustenosti. U tom smislu, uvek treba sacuvati deo intime samo za sebe. Ne vidim nista inspirativno da neko vrsi nuzdu preda mnom, niti da ja to radim pred nekim. Ajde malu nuzdu, u nekim momentima ali nisam bas za deljenje te vrste intime. Ok je i biti ponekad prljava i smrdljiva jer radis u tom trenutku, ali ne stalno. Neke stvari koje radis sam ne treba da radis u drustvu.

Jezus Marija! Skandal! Fuj, fuj, fuj! Grozno!

:malav: :lol:

a priznaćete da nije isto goldenšaver i kada se pravite da je nešto upalo u oko pa štrcnete žutog kao slučajno

- - - - - - - - - -

inače,podržavam sve "perverzije"

- - - - - - - - - -

mada mislim da sam toliko utučen da mi ništa ne može pomoći

... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?
Vau, koje misaone nedoumice..
Dok se ne ogolimo do kosti, nema šta ozbiljno da se promišlja. :cistinaocare:

Da li obavljanje uobičajenih i manje uobičajeniš fizološkoh, higijenskih i sličnih aktivnosti radite pred partnerom ili sa partnereom ili kao prava puritanka zadravate to za sebe. Može varirati i od početka veze i od ozbiljne veze i braka, mada pretpostavljam da se i u braku može zadržati ta vrsta intime. Na primer - velika i mala nužda, manjanje uložaka i tampona, depilacija brkova i depilacija celog tela, šetanje goli kroz kuću... da li ste tip žene koju bi grozilo da joj muž radi depilaciju intimne regije ili da vas gleda u tom "pikantnom momentu" ili bi vam baš dobro došlo? Da li goli šetate kućom ili morate da se umotate u peškir od kupatila do sobe? Da li ste fazon da volite da prezentujete svom dragom svoje najlepše, u privatnosti doterano lice ili vas opušeno gleda na wc šolji, dok stružete pete ili u flekavoj majci sa mirisom zaprške u kosi?

fuj :aha: Grozne stvari radim daleko od njenih ociju :) ne trebas partneru zgaditi zivot samo zato sto ste u vezi :mrgreen: samo da dokazemo da nam ne smeta :lol:

napomena nisam zivela nikad sa nekim tako da je ovo sve teorija..
sta znam dasam u wc siskim a njemu je hica pustila bi ga..tusiranjezajedno jeok al ne ao cu da se brijem..generalno to srednivanjemi je vise neka licna stvar,za izlaganje javnosti samo ako je hica tipa zurimo negde..a lakirajenoktiju sredjivanjekose i tako to to jeok to ne racunam...

E nikako da shvatim kakve veze ima intima ili puritanstvo sa menjanjem tampona, uložaka, upadanjem nekome u kupatilo dok je na wc šolji, a još manje kako je to u istoj kategoriji sa komocijom da pred nekim šetaš go, ili mirisom zaprške ako svakodnevno kuvaš.
Nisam uopšte za to da intima podrazumeva tu vrstu ogoljenosti, naročito što si u braku i bez toga na granici da bilo šta prestane da ti bude mistično i zanimljivo i još malo da poguramo tako što ćemo biti intimni do gole kože ostavljanjem otvorenih vrata od kupatila dok si na wc šolji. Jok ja i u tom smislu sam prava puritanka i trunke egzibicionizma nemam u sebi. Ne bih pristala ni da mi zameni kozmetičarku koja me depilira, to bi već bio čist mazohizam. :sad2:

Back