Intervju sa Vučićem - Nedeljni telegraf

taj Maric je tek smece i neopevana seljacina ,a koncept emisiji je po imbecilnosti prevazisao i legendarnog tata bradu sa pokojne tv palme .

Pazi, uglavnom bih se slozio s tobom, ali kod te emisije pravim izuzetak... bar sto se Marica licno tice.

A emisiju kao emisiju gledam kad ima zanimljive goste kao Momu Kapora... ili, da izvines, Aleksandra Vucica :hahaha:

Ух ... Како бре Вучића није срамота ... Имао је уштеђевину од 8.500 еура... Лаже чим зине ... Зашто не каже колико је коштало летовање ... мислим ... није ишао од уштеђевине сигурно :)

Istrosili se s Tomislavom na Ritz...

Sve spiskali na magic fingers! :hahaha:

Ма бре ... Знаш о чему се ту ради ... Вучић, док је био у СРС није имао обезбеђење колико се сећам ... Одакле сада не може нико ни да му приђе? Плаши се нечег? :per::per:

Sada ima. Videla sam svojim ocima.
A onaj njihov mali je pre par meseci na forumu to porekao.

Па знам .... Зато и кажем то ... А њихов мали је одрадио посао овде ... Навукао је грешног зеленоокопг и грешну учитељ`цу да лобирају за СНС без динара, а он се повукао ... наравно, он прима паре за то што они раде :hahaha::hahaha:

Ма бре ... Знаш о чему се ту ради ... Вучић, док је био у СРС није имао обезбеђење колико се сећам ... Одакле сада не може нико ни да му приђе? Плаши се нечег? :per::per:

Ma, kud on da se plasi... pa ti ne znas kako se je on tukao sa hrvatskim navijacima... au, gde takvom Bruce Lee-u da treba obezbedjenje... :mrgreen:

Па знам .... Зато и кажем то ... А њихов мали је одрадио посао овде ... Навукао је грешног зеленоокопг и грешну учитељ`цу да лобирају за СНС без динара, а он се повукао ... наравно, он прима паре за то што они раде :hahaha::hahaha:

Ima takvih i kod nas na jugu... Cuo sam da su to neko piramidalne sheme, sta li... :eek:

Će stigne:cool:

Ух ... Како бре Вучића није срамота ... Имао је уштеђевину од 8.500 еура... Лаже чим зине ... Зашто не каже колико је коштало летовање ... мислим ... није ишао од уштеђевине сигурно :)

Pa ko njemu još normalan i može da veruje bilo šta :mrgreen:

Istrosili se s Tomislavom na Ritz...

Sve spiskali na magic fingers! :hahaha:

Ima se još sitniša od onih četr'est milijardi koje im baciše :roll::mrgreen:

O kom malom pišeš ?:think:

Back