al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
taj Maric je tek smece i neopevana seljacina ,a koncept emisiji je po imbecilnosti prevazisao i legendarnog tata bradu sa pokojne tv palme .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па изгледа како ствари стоје. Хтео у политику, а био добар човек. Типичан пример шта политика учини од нормалног човека. Пукне с мозгом.
taj Maric je tek smece i neopevana seljacina ,a koncept emisiji je po imbecilnosti prevazisao i legendarnog tata bradu sa pokojne tv palme .
Pazi, uglavnom bih se slozio s tobom, ali kod te emisije pravim izuzetak... bar sto se Marica licno tice.
A emisiju kao emisiju gledam kad ima zanimljive goste kao Momu Kapora... ili, da izvines, Aleksandra Vucica![]()
E za ovo si zaslužio bombonjeru...![]()
Da nije odvalio neki novi biser?![]()
Ух ... Како бре Вучића није срамота ... Имао је уштеђевину од 8.500 еура... Лаже чим зине ... Зашто не каже колико је коштало летовање ... мислим ... није ишао од уштеђевине сигурно![]()
Istrosili se s Tomislavom na Ritz...
Sve spiskali na magic fingers!![]()
Ма бре ... Знаш о чему се ту ради ... Вучић, док је био у СРС није имао обезбеђење колико се сећам ... Одакле сада не може нико ни да му приђе? Плаши се нечег?![]()
Sada ima. Videla sam svojim ocima.
A onaj njihov mali je pre par meseci na forumu to porekao.
Ма бре ... Знаш о чему се ту ради ... Вучић, док је био у СРС није имао обезбеђење колико се сећам ... Одакле сада не може нико ни да му приђе? Плаши се нечег?![]()
Па знам .... Зато и кажем то ... А њихов мали је одрадио посао овде ... Навукао је грешног зеленоокопг и грешну учитељ`цу да лобирају за СНС без динара, а он се повукао ... наравно, он прима паре за то што они раде![]()
Ух ... Како бре Вучића није срамота ... Имао је уштеђевину од 8.500 еура... Лаже чим зине ... Зашто не каже колико је коштало летовање ... мислим ... није ишао од уштеђевине сигурно![]()
Istrosili se s Tomislavom na Ritz...
Sve spiskali na magic fingers!![]()
Sada ima. Videla sam svojim ocima.
A onaj njihov mali je pre par meseci na forumu to porekao.