Intervju sa Vučićem - Nedeljni telegraf

Enchanted

Veoma poznat
Poruka
11.094
Izvinjavam se što otvaram novu temu ali tekst je predugačak i preobiman da bih ga ubacila u neku od postojećih tema o ovoj kreaturi. Preuzeto sa sajta SNS.

Први рођендан дочекујемо као најјача странка у земљи
Недељни телеграф, 26.08.2009.


За нешто мање од две недеље, навршиће се тачно годину дана откако су побуњени радикали, на челу са Томиславом Николићем, избачени из СРС и у парламенту основали свој посланички клуб Напред Србијо, а недуго затим и Српску напредну странку.

„Напредњаци" први рођендан славе као најјача политичка снага у земљи. За Александра Вучића, заменика председника СНС, највећи успех је што су успели да позиционирају странку као кључну алтернативу режиму и што су у политички живот Србије увели пристојност и одговорност :rotf:. Остала су им, додаје, још два кључна задатка:

- Да изградимо странку са најјачом инфраструктуром. То још нисмо стигли и ту је ДС јачи од нас. Наша кључна обавеза јесте да у наредних шест месеци променимо власт у Србији.

- Како Вам данас изгледа оних месец дана кад сте се премишљали да ли да останете у СРС или да одете са Николићем?
- Мучио сам се, био сам нигде. Изненадило ме је формирање посланичке групе. Те вечери сам био на састанку СРС, и Николић ми је јавио шта се десило. Нисам био срећан. Те вечери сам гласао против Томине одлуке, али и против његовог искључења. Олакшавали су ми људи из СРС свакодневним нападима на мене. Нису поштовали ничије способности, веровали су да су они доносили гласове. Ја сам им то рекао у лице, на председничком колегијуму, и пред Шешељом. Рекао сам: „Зар стварно мислите да ће неко за вас да гласа?" Гледали су ме бело. И слушам ове несрећнике што данас лупетају о неким заверама, како смо Тома и ја то све испланирали две године раније.

- Па, странка се не прави преко ноћи?
- А како се то прави странка, реците ми?

- За почетак, нико се не би одлучио на тако ризичан корак ако не зна колико је људи уз њега?
- Наравно да је Тома знао колико је људи уз њега, јер зна колика му је популарност, и колико су људи били незадовољни неким потезима. Али, никаквог претходног договора није било.

- Како вас сада медији третирају? И, чини ли вам се да су новине и телевизије превише јасно окренуте ка левој опцији?
- И у Милошевићево време имали сте у медијима однос пола-пола - и владине, али и опозиционе медије. А данас око 95 одсто медија контролише ДС преко својих маркетиншких агенција. Откако смо победили на Вождовцу, ни Николић ни ја нисмо гостовали ни на једној телевизији. Држим ванредну конференцију пред једним или двоје новинара, иако су добили тему која је озбиљна. Али, кад поменете име Војина Лазаревића или неког од пријатеља власти, никог од камермана одједном нема у Београду, сви су на одмору, а фоторепортери су заузети сликањем питона на улици.

- Шта се десило па на Вождовцу није формирана власт?
- Добио сам прве папире за махинације у Мијачкој улици, не само у вези спортског центра, већ и других ствари. Ту је радила приватна фирма председника општине и фирма менаџера општине. Усудићу се да кажем да су у последњих 15 година ту „окренуте" стотине милиона евра. Зато тврдим да, иако смо освојили највише мандата, ДС неће дати да наш човек буде председник привременог органа, како би га онемогућили да уђе у папире. Али, између 15. новембра и 1. децембра идемо на нове изборе.

- А парламентарне изборе очекујете на пролеће?
- Да, крајем априла, почетком маја. У фебруару су страначки избори у ДС, па планирају да, кад реше стање у својој странци, распишу парламентарне изборе.

- Како ћете финансирати предизборну кампању?
- Веома тешко. Не можете да рачунате на озбиљну кампању без бар милион евра. Можда ћемо узети неки кредит, ако неко буде веровао да ћемо после избора бити релевантна политичка снага и да ћемо од тога што припада СНС по броју освојених места у парламенту моћи да вратимо те паре. :roll: Покушаћемо да скратимо кампању, да не траје два месеца, него 20 до 30 дана. Да не малтретирамо грађане, а и мање кошта.

- А до тада ћете остати самофинансирајућа странка?
- Да.

- Одакле Николићу 1,5 милиона динара као добровољни прилог за странку?
Давали смо сви колико смо имали. То је 15.000 евра, боље тако кажите.


- Јер тако цифра звучи мања?
- Не знам да ли мање звучи, али је толико. И ја сам дао 4.500 евра кад сам ушао у странку.

- Како успете да уштедите?
- Имао сам уштеђевину од 8.000 евра и око 4.000 сам дао странци.

- Пола животне уштеђевине сте дали странци?
- Не мислим да је то неки велики новац, не мислим да живим од тога. Све сам пријавио што имам и не видим у чему је проблем. Ако мислите да сам украо, ето па узмите ви осталих 4.000 евра.:roll::roll::roll:

- Николић је рекао да су вам се на почетку многи бизнисмени нудили да вас финансирају?
- Јесте, а сад нас нико не види и не чује. Знају да их власт прати, прислушкује,
па неће ни да нас позову телефоном нити да се јаве на телефон.
:sad2:

- Ко вам се од бизнисмена нудио?
- О томе нека Тома говори. Мене нису звали, али сам био добро упућен у то.

- Ако су ти тајкуни били толико јаки да су утицали на формирање ове власти, зар не могу сада да издрже тај притисак?
- Није им лако. Договорили су се са актуелном влашћу да ће Луку Београд лако да заврше, па је још нису завршили.

- Јесте ли спремни да правите владу са ДС?
- У политици никад немојте да искључујете све могућности, али то је нереално у овом тренутку. Ако имате изједначен резултат онда је то могуће само ако нема
никог другог у парламенту с ким бисте правили владу.

- Мислите да би у влади са ДС могли да остварите све што сте обећали искорењавање корупције, решавање афера?
- Мислим да нам не би било лако. Али, нама је потребан договор око нормалног функционисања Србије. Да не буде прогона политичких противника, коришћења батине као што имају данас СРС, да имамо политичку сцену у којој ћемо суштинске одлуке доносити консензусом.

- На којој функцији себе видите?
- Нисам о томе ни размишљао. Али бићу на некој функцији. А ако не будем успешан после шест месеци, отићи ћу. :worth: Уколико у року од шест месеци не донесемо озбиљне промене, немамо шта да тражимо на власти, нека влада неко бољи и паметнији.:roll:

- Да ли бисте били премијер, или је то место резервисано за Николића?
- Зашто бих био премијер? Немам тако високе амбиције.

- Има ли неки део владе који, по вашем мишљењу, добро ради?
- Има министарстава које врло пристојно раде свој посао. Бар једну агенцију или организацију бисмо задржали и у нашој власти.

- Кога бисте задржали?
- Милицу Делевић, која води Канцеларију за приближавање ЕУ.
:klap:

- Кад дођете на власт, хоћете ли поништити закон о информисању, уколико буде изгласан?
- Да, првог дана. У СНС су се научили на мојој лошој школи.
 
- А хоћете ли поништити споразум са ЕУ о белом шенгену?
- Не.
:zper:

- Немате проблем што је по том уговору Косово изван граница Србије, што је јужна српска граница на административној линији са КиМ?
- Решили бисмо то на другачији начин.

- Како?
- Не бисмо признали границу, није то у питању. Питање је, да један део својих грађана не издвајате таквим споразумом.

- Како није у питању граница? Не ставља се царински прелаз на бензинску пумпу него на границу.
- Та територија нам је издвојена још 1999. Проблем са белим шенгеном може да се реши неформалним путем, и о томе не треба много да се прича. Али може да се направи добро решење за наше грађане. Да једнак третман имају сви наши грађани, и они на Косову, и они овде.

- Николић је био на састанку са Олијем Реном, припремате се за посету Вашингтону, а били сте позвани и на вечеру са потпредседником САД Џозефом Бајденом. Да ли је услов за такав однос Запада према СНС ипак био да померите своју позицију ближе центру, у односу на претходну странку?
- Наш циљ је, као што је Николић говорио у председничкој кампањи - Србија са
више врата. Нашу политику дефинишемо тако да од страних сила добијемо што више а да изгубимо што је могуће мање. Да ли је све идеално? Није. Кад ме питате да ли је пријатан сусрет са било ким, сем оног куртоазног дела - није. Али, за разлику од осталих политичара, ја то хоћу да вам кажем.

- Шта је било непријатно са Олијем Реном?
- Не могу да кажем да је тај сусрет био непријатан, јер је тај састанак дошао као производ одређене политике. Али, у сусретима са представницима других
земаља имате много непријатних ствари.

- Шта је, на пример, непријатно?
- Питају вас какву политику водите према Косову, према Републици Српској. Они разговарају као да су Тајсони, није их брига да ли Тома и ја имамо по 100 кила и 190 цм висине. :rotf: Заступају интересе својих земаља, које хоће да узму што више од вас. А ми смо ту неко ко треба да сачува нешто од интегритета своје земље.

- Имате ли разговоре са америчком амбасадом у Београду?
- Наравно. Виђамо се на пријемима и са Џенифер Браш и са другим званичницима. У свакој амбасади знамо бар по двоје-троје људи.

- И, какви су ти разговори?
- Пристојни, као и са свима другима.

- Са ким ће се Николић срести у Вашингтону?
- За сада знам отприлике само с ким ћу се ја срести крајем септембра, кад будем
ишао да договарам Николићеву посету. Сигурно ће то бити представници Стејт
департмента и Представничког дома.
Отићи ћу и у Вудро Вилсон центар, Херитиџ фондацију, у ИРИ, да одржим предавања, да се види и чује нешто другачије из Србије. Николић ће ићи у јануару или фебруару.

- Да ли вам председник Тадић својом актуелном спољном политиком - одласком у Русију, склапањем стратешког партнерства са Кином, односима са несврстанима, измиче тај терен на којем сте ви хтели да играте?
- Не. Ми смо задовољни што господин Тадић у неким стварима показује жељу за напретком, што показује да оно што је некад говорио није било баш сасвим
истина. Али, морам да кажем да нисам сигуран да је у овом тренутку то најбоља
стратегија. Чини ми се да се мало преиграо, јер морате да одредите приоритете.
У неком од тих „стубова" Тадић не стоји боље од нас.

- У ком „стубу" ви боље стојите од Тадића?
- Зашто бих ја о томе говорио?:lol::lol::lol:

- Па похвалите се мало.
- Није наш посао да се хвалимо. Нисмо се хвалили ни кад смо победили на Косову, у немогућим условима.

- Бирачима би значило да знају где се то боље котирате од Тадића.
- Добро се котирамо свуда. Имамо и ручкове и вечере и са представницима ЕУ, и САД, и амбасадама Јапана, Француске... На нас сви рачунају као на озбиљну странку, знају да ћемо доћи на власт. Ако мислите да је тешко некога од њих опсовати није. Али, шта сте онда урадили за своју земљу? Србији недостаје рационални однос: уместо да се дуримо као мала деца, треба тврдо да преговарамо. И да се поштено све каже народу. Нека изађу и нека кажу: услов за бели шенген је ,,то, то и то", па нека народ онда каже шта мисли о томе. А не
да крију иза завесе шта се десило. Пре неки дан имали су циркус у Министарству спољних послова: требало је да се потпише неки документ око стављања границе на административну линију због белог шенгена. Нико неће да потпише, па траже онда неког у МУП неће ни тамо. На крају нашли неке службенике МСП који су раније побегли кући да то не би потписивали!

- Какав би став влада СНС заузела према Русији, где до сада нисмо баш добро
пролазили? Подсетићу Вас на уговор са НиСом, за руски кредит од милијарду евра прича се да је заправо улог за куповину нечег другог...
- Наша политика неће бити ни америчка, ни руска, ни европска. Нећемо да слушамо нечије налоге. Наравно да ћемо да поштујемо оно што кажу, али ћемо се увек руководити само нашим интересима. До сада су наши политичари више мислили како да односе са страним земљама искористе за своју политичку позицију, како себи да гарантују политички опстанак, а не шта ће за земљу да ураде. Зато у последњих годину дана немамо ниједну озбиљну инвестицију. Имамо само празне приче о Коридору 10, а више је Милошевић изградио за две године него они за 10. Водио сам сина на четири дана у Грчку, пролазимо доле код Прешева, кад премијер Цветковић отвара аутоут а нема ни беле линије обележене. Четири и по килимометра некад би отварао председник општине, а сад је то највећи догађај за државу Србију. Нико ни о чему не размишља. Хрвати су већ направили аутопут од Загреба, преко Крајине до Дубровника. Ако то заврше, и Црна Гора заврши пут од Херцег Новог до Драча, ми испадамо из игре! Нико никад неће ићи нашим путем до Пријепоља за Црну Гору и Албанију. То ће бити локални, а не регионални пут. Нама су то сви странци рекли, а у медијима се никад није појавило.

БОРИМО СЕ ЗА БИРАЧЕ ДС-а

Демократска странка се лукаво позиционирала близу центра, а мали простор на левој страни оставили су ЛДП. И што их ДС буде више увлачио у власт, ЛДП ће се повлачити на још мањи простор. СПС нигде није ни позициониран. То је веома озбиљна група локалних моћника, без икакве идеологије. која ће на локалу пролазити изванредно, а на републичком нивоу лоше. На десној страни остављен је мали простор за ДСС и СРС. Демократе су мислиле да смо глупи и да ћемо и ми хтети на десну страну, да се боримо за тих 67 одсто. Не, ми смо себе позиционирали десно од центра. И ту ће бити највећа борба. Ту ће се, у центру, одвијати борба за власт. То је део који ми не желимо да им препустимо, а на који они желе да имају апсолутно право.

ЂИЛАС НИЈЕ КРИВ ШТО НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА УРАДИ

- Како вам делује Драган Ђилас као градоначелник?
- Има енергију, то је политички противник којег поштујем. Мислим да није био у ситуацији да уради највећи део онога што је влада обећала, не мислим његовом кривицом. Виде га као одлучног човека, али то је ствар добијања политичких поена. Кад год се супротставите Ромима у насељу испод Газеле, добићете политичке поене, и то на најлакши начин. И зато ће то још сто пута да понови до избора. Да сам ја на његовом месту, вероватно бих се мање сликао. Имамо различите приступе. Мора да се гради. А не, „сад ћемо да окачимо цвеће". То је супер, али да видимо канализацију, путеве, да изградимо што је могуће више, а цвеће ћемо на крају. Ја сам више за убрзан, драматичан развој инфраструктуре, а не за видљиво улепшавање.

ИДИЛА ИЗ ТВ ДНЕВНИКА

Стање је у Србији толико тешко да немам шта да вам кажем. А кад човек погледа Дневник, помислио би лепота једна! Ако сте приметили, намерно прво пуштају причу како је у Румунији пет милиона штрајкова, сто пута су гори него код нас, онда један ситан штрајк код нас, па поплава у Тајвану руше се куће, катастрофа! Онда у Србији испадне милина. А наше штрајкове ставе у средину, да их нико не примети, јер су први и последњи утисак најважнији.

ШЕШЕЉА БИХ САМО ПРЕЗРИВО ПОГЛЕДАО

- Шта бисте сад рекли Шешељу да га видите?
- Презриво бих га погледао после свега што је урадио мојој породици. А децу ми је крстио. Њему немам шта да кажем. Он зна да га се не плашим, мада није јачи од мене ни у једном погледу, и њему је то највећи проблем у животу. Зато такву хајку води против мене.:rotf::rotf::rotf::rotf:

ХТЕО САМ ДА СЕ ТУЧЕМ СА ЧЕШКОМ ПОЛИЦИЈОМ

- Како сте преживели Звездин пораз у Прагу?

Био сам на утакмици са сином, он је тешко поднео пораз. Ја сам тешко поднео
кукавичку игру Црвене зведе. Али, научио сам се на то јер сам ишао и на утакмицу у Брижу, где је изгубила 4:0.

- Је ли чешка полиција претерала у обрачуну са „делијама"?
- Јесте, претерали су заиста, било је језивих сцена. Да нисам оно што јесам и да нисам био са сином, вероватно бих и ја био међу ухапшенима.
 
Izvinjavam se što otvaram novu temu ali tekst je predugačak i preobiman da bih ga ubacila u neku od postojećih tema o ovoj kreaturi. Preuzeto sa sajta SNS.

Први рођендан дочекујемо као најјача странка у земљи
Недељни телеграф, 26.08.2009.


За нешто мање од две недеље, навршиће се тачно годину дана откако су побуњени радикали, на челу са Томиславом Николићем, избачени из СРС и у парламенту основали свој посланички клуб Напред Србијо, а недуго затим и Српску напредну странку.

„Напредњаци" први рођендан славе као најјача политичка снага у земљи. За Александра Вучића, заменика председника СНС, највећи успех је што су успели да позиционирају странку као кључну алтернативу режиму и што су у политички живот Србије увели пристојност и одговорност :rotf:. Остала су им, додаје, још два кључна задатка:

- Да изградимо странку са најјачом инфраструктуром. То још нисмо стигли и ту је ДС јачи од нас. Наша кључна обавеза јесте да у наредних шест месеци променимо власт у Србији.

- Како Вам данас изгледа оних месец дана кад сте се премишљали да ли да останете у СРС или да одете са Николићем?
- Мучио сам се, био сам нигде. Изненадило ме је формирање посланичке групе. Те вечери сам био на састанку СРС, и Николић ми је јавио шта се десило. Нисам био срећан. Те вечери сам гласао против Томине одлуке, али и против његовог искључења. Олакшавали су ми људи из СРС свакодневним нападима на мене. Нису поштовали ничије способности, веровали су да су они доносили гласове. Ја сам им то рекао у лице, на председничком колегијуму, и пред Шешељом. Рекао сам: „Зар стварно мислите да ће неко за вас да гласа?" Гледали су ме бело. И слушам ове несрећнике што данас лупетају о неким заверама, како смо Тома и ја то све испланирали две године раније.

- Па, странка се не прави преко ноћи?
- А како се то прави странка, реците ми?

- За почетак, нико се не би одлучио на тако ризичан корак ако не зна колико је људи уз њега?
- Наравно да је Тома знао колико је људи уз њега, јер зна колика му је популарност, и колико су људи били незадовољни неким потезима. Али, никаквог претходног договора није било.

- Како вас сада медији третирају? И, чини ли вам се да су новине и телевизије превише јасно окренуте ка левој опцији?
- И у Милошевићево време имали сте у медијима однос пола-пола - и владине, али и опозиционе медије. А данас око 95 одсто медија контролише ДС преко својих маркетиншких агенција. Откако смо победили на Вождовцу, ни Николић ни ја нисмо гостовали ни на једној телевизији. Држим ванредну конференцију пред једним или двоје новинара, иако су добили тему која је озбиљна. Али, кад поменете име Војина Лазаревића или неког од пријатеља власти, никог од камермана одједном нема у Београду, сви су на одмору, а фоторепортери су заузети сликањем питона на улици.

- Шта се десило па на Вождовцу није формирана власт?
- Добио сам прве папире за махинације у Мијачкој улици, не само у вези спортског центра, већ и других ствари. Ту је радила приватна фирма председника општине и фирма менаџера општине. Усудићу се да кажем да су у последњих 15 година ту „окренуте" стотине милиона евра. Зато тврдим да, иако смо освојили највише мандата, ДС неће дати да наш човек буде председник привременог органа, како би га онемогућили да уђе у папире. Али, између 15. новембра и 1. децембра идемо на нове изборе.

- А парламентарне изборе очекујете на пролеће?
- Да, крајем априла, почетком маја. У фебруару су страначки избори у ДС, па планирају да, кад реше стање у својој странци, распишу парламентарне изборе.

- Како ћете финансирати предизборну кампању?
- Веома тешко. Не можете да рачунате на озбиљну кампању без бар милион евра. Можда ћемо узети неки кредит, ако неко буде веровао да ћемо после избора бити релевантна политичка снага и да ћемо од тога што припада СНС по броју освојених места у парламенту моћи да вратимо те паре. :roll: Покушаћемо да скратимо кампању, да не траје два месеца, него 20 до 30 дана. Да не малтретирамо грађане, а и мање кошта.

- А до тада ћете остати самофинансирајућа странка?
- Да.

- Одакле Николићу 1,5 милиона динара као добровољни прилог за странку?
Давали смо сви колико смо имали. То је 15.000 евра, боље тако кажите.


- Јер тако цифра звучи мања?
- Не знам да ли мање звучи, али је толико. И ја сам дао 4.500 евра кад сам ушао у странку.

- Како успете да уштедите?
- Имао сам уштеђевину од 8.000 евра и око 4.000 сам дао странци.

- Пола животне уштеђевине сте дали странци?
- Не мислим да је то неки велики новац, не мислим да живим од тога. Све сам пријавио што имам и не видим у чему је проблем. Ако мислите да сам украо, ето па узмите ви осталих 4.000 евра.:roll::roll::roll:

- Николић је рекао да су вам се на почетку многи бизнисмени нудили да вас финансирају?
- Јесте, а сад нас нико не види и не чује. Знају да их власт прати, прислушкује,
па неће ни да нас позову телефоном нити да се јаве на телефон.
:sad2:

- Ко вам се од бизнисмена нудио?
- О томе нека Тома говори. Мене нису звали, али сам био добро упућен у то.

- Ако су ти тајкуни били толико јаки да су утицали на формирање ове власти, зар не могу сада да издрже тај притисак?
- Није им лако. Договорили су се са актуелном влашћу да ће Луку Београд лако да заврше, па је још нису завршили.

- Јесте ли спремни да правите владу са ДС?
- У политици никад немојте да искључујете све могућности, али то је нереално у овом тренутку. Ако имате изједначен резултат онда је то могуће само ако нема
никог другог у парламенту с ким бисте правили владу.

- Мислите да би у влади са ДС могли да остварите све што сте обећали искорењавање корупције, решавање афера?
- Мислим да нам не би било лако. Али, нама је потребан договор око нормалног функционисања Србије. Да не буде прогона политичких противника, коришћења батине као што имају данас СРС, да имамо политичку сцену у којој ћемо суштинске одлуке доносити консензусом.

- На којој функцији себе видите?
- Нисам о томе ни размишљао. Али бићу на некој функцији. А ако не будем успешан после шест месеци, отићи ћу. :worth: Уколико у року од шест месеци не донесемо озбиљне промене, немамо шта да тражимо на власти, нека влада неко бољи и паметнији.:roll:

- Да ли бисте били премијер, или је то место резервисано за Николића?
- Зашто бих био премијер? Немам тако високе амбиције.

- Има ли неки део владе који, по вашем мишљењу, добро ради?
- Има министарстава које врло пристојно раде свој посао. Бар једну агенцију или организацију бисмо задржали и у нашој власти.

- Кога бисте задржали?
- Милицу Делевић, која води Канцеларију за приближавање ЕУ.
:klap:

- Кад дођете на власт, хоћете ли поништити закон о информисању, уколико буде изгласан?
- Да, првог дана. У СНС су се научили на мојој лошој школи.

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

CHC ZA NATO!!!! :worth: :hahaha:
 
ХТЕО САМ ДА СЕ ТУЧЕМ СА ЧЕШКОМ ПОЛИЦИЈОМ

- Како сте преживели Звездин пораз у Прагу?

Био сам на утакмици са сином, он је тешко поднео пораз. Ја сам тешко поднео
кукавичку игру Црвене зведе. Али, научио сам се на то јер сам ишао и на утакмицу у Брижу, где је изгубила 4:0.

- Је ли чешка полиција претерала у обрачуну са „делијама"?
- Јесте, претерали су заиста, било је језивих сцена. Да нисам оно што јесам и да нисам био са сином, вероватно бих и ја био међу ухапшенима.

Цар :worth:
 
:zcepanje::zcepanje:

Dakle , Enchi neumorna si...ce te biramo za preCednicu svega mi:D:D

A pazte ovo >

/////////////

Бирачима би значило да знају где се то боље котирате од Тадића.
- Добро се котирамо свуда. Имамо и ручкове и вечере и са представницима ЕУ, и САД, и амбасадама Јапана, Француске........

..............

:hahaha::hahaha::hahaha:

A ne spominje pacenik i ruckove u Ricu sa Canetom trafikom Suboticem, pa sa Milom svercerom, pa sa slicnim bajama...ili ovaj bajcetinski dvojac i nije dobio rucak moz,biti:think:

Izdajnicima i ostalim fukarama se bacaju mrvice sa stola...ako sta preostane:sad2::mrgreen:
 
Pa meni stvarno nije jasno zasto su SNS i SPO jos uvek dve posebne stranke. :super:

Sta bih dao za snimak Cirilice kada ga je Maric onako propisno preznojio...

Maric - Nesto vas ne cujem u poslednje vreme da kao ranije pominjete izdajnike, stranke placenike....


Vucic - Pa Gofpodine Maricu, ja znam da fte vi poznati kao neko ko lukavo provofira fvoje gofte...

:hahaha: :hahaha:
 

Back
Top