Intervju dana

Ispalio nas sve Funny :rotf:

Ja zaboravio na intervju....:hahaha:

Funny, može aurogram i slika pa da se posle hvalim pred ostalima? :)

Posle dodji kod mene u sobu i dacu ti sve sto pozelis....i moje slinice ako hoces:cool:

:hahaha: Josh jedna ispala :rotf:

Hahaha:hahaha1:

Pozdrav funny! vi ste gost večerašnjeg intervjua.Mogli bi smo da počnemo sa jednostavnim pitanjem-omiljeni sport i zašto?

Ajde ipak da odgovorim: Omiljeni sport mi je taekwondo ili mozda mai-thai. Zato sto volim borbe i zeleo bih jednog dana da naucim sve borilacke vestine, ili barem one najbolje.:D

Ja zaboravio na intervju....:hahaha:

Posle dodji kod mene u sobu i dacu ti sve sto pozelis....i moje slinice ako hoces:cool:

Hahaha:hahaha1:

Ajde ipak da odgovorim: Omiljeni sport mi je taekwondo ili mozda mai-thai. Zato sto volim borbe i zeleo bih jednog dana da naucim sve borilacke vestine, ili barem one najbolje.:D

Lepo,malo više o vašoj ljubavnoj prošlosti,trenutni status vaše veze,opišite vašu vezu i recite nam kako i kada vam je bilo prvi put?

Venčani?

Volite li mlade ili starije?Jeste li perverzni?Pedofil?Homosexualac?Bisex?

Lepo,malo više o vašoj ljubavnoj prošlosti,trenutni status vaše veze,opišite vašu vezu i recite nam kako i kada vam je bilo prvi put?

Venčani?

Volite li mlade ili starije?Jeste li perverzni?Pedofil?Homosexualac?Bisex?

Trenutno status - neozenjen(:lol:) raskinuo sam saa devojkom pre nekoliko dana, trazim potencijalnu zrtvu...prvi put mi je bio kada sam imao 14 god...mislim na prvi poljubac, naravno...jos nisam ni jednu hebao:rumenko:

Nesam...:mrgreen:

VOlim mladje, ali mislim da su starije iskusnije:rumenko: Normalan sam:neutral::lol::lol:

Back