Интерпол тражи Радоичића

Jedini covek koga se nas car u Srbiji istinski plasi(a nije jedini koga mrzi iz dna duse,a o njemu lepo govori)...
Posto je uloga ovih izbora i da se SNS otkaci socijaliste i sam formira vlast(jer smatraju da socijalisticki lopovluk parazitira na njihovom lopovluku koji zasluzuju). A i ogromna je tu medjusobna mrznja, drugaciji pogled na zasluge, na podelu plena itd... SPS ce smatram nastojati da sebi priblizi ovog mocnika i stavi ga na svoju stranu...Jer SPS ima mocne ljude sa lovom i na visokim pozicijama, ta stranka je izmislila ovakvu mrezu vladanja koju je sns nastavio...I ta stranka to jos uvek kako tako ima..Imaju i svoje odgovorne glasace(uglavnom matoreni lude)...A verujem da ima i omladine...Jer danasnja omladina najvise lici na babe i dede koji su devedesetih svim srcem voleli naseg Slobu...Isti taj nacionalizam, isti naboj, ista ljubav, isti narativ...

Jedini covek koga se nas car u Srbiji istinski plasi(a nije jedini koga mrzi iz dna duse,a o njemu lepo govori)...
Posto je uloga ovih izbora i da se SNS otkaci socijaliste i sam formira vlast(jer smatraju da socijalisticki lopovluk parazitira na njihovom lopovluku koji zasluzuju). A i ogromna je tu medjusobna mrznja, drugaciji pogled na zasluge, na podelu plena itd... SPS ce smatram nastojati da sebi priblizi ovog mocnika i stavi ga na svoju stranu...Jer SPS ima mocne ljude sa lovom i na visokim pozicijama, ta stranka je izmislila ovakvu mrezu vladanja koju je sns nastavio...I ta stranka to jos uvek kako tako ima..Imaju i svoje odgovorne glasace(uglavnom matoreni lude)...A verujem da ima i omladine...Jer danasnja omladina najvise lici na babe i dede koji su devedesetih svim srcem voleli naseg Slobu...Isti taj nacionalizam, isti naboj, ista ljubav, isti narativ...
Вучић је од Радоичића..тј бата Андреј преузимао наркотике а овај их опет узимао од самих шиптара,
мислим,
сетимо се само пре 5,6 Година оног Владиног аутомобила заустављеног код Краљева,гепек пун гудре,
значи ако падне Радоичић пада и шиптарлук а и Вучић а то се никоме не исплати,
рука руку мије,никад он неће бити ухапшен.

Даље,СПС је у тешком суноврату јер им полако умиру ове Народњачке Звезде кОЈЕ СУ ИХ ИЗДРЖАВАЛЕ дуги низ Година,
кад им гекну сви ти стари комуно-спонзори и они ће нестану преко Ноћи.

значи ако падне Радоичић пада и шиптарлук а и Вучић а то се никоме не исплати,
рука руку мије,никад он неће бити ухапшен.

Haha, kako mali Mikica zamišlja saradnju ...
Vučić ne može pasti jer je on naš građanski tata, i sve radi u korist Srba i Srbije.

Razumeš li malecki ?

Pa ona budala napala Jovanjicu, a Gospodar mu se podsmehnuo i rekao "Pa šta je to 2 tone mare ?"

Kako ja i ti to da shvatimo, odakle mu ta kuraž da se tako ponaša ?

Pa otud Mikičice što je to nešto u našu korist i mi to treba da verujemo, a ne da sumnjamo.

Za zbunjene: NE PRIČAM IRONIČNO !!!

Haha, kako mali Mikica zamišlja saradnju ...
Vučić ne može pasti jer je on naš građanski tata, i sve radi u korist Srba i Srbije.

Razumeš li malecki ?

Pa ona budala napala Jovanjicu, a Gospodar mu se podsmehnuo i rekao "Pa šta je to 2 tone mare ?"

Kako ja i ti to da shvatimo, odakle mu ta kuraž da se tako ponaša ?

Pa otud Mikičice što je to nešto u našu korist i mi to treba da verujemo, a ne da sumnjamo.

Za zbunjene: NE PRIČAM IRONIČNO !!!
Ти треба се подхитно почнеш лечиш од те превелике љубави према његовој Висости.
Само ти ногице вире...
и отворено подржаваш производњу Наркотика што ти Вулин ономад тако предано окопавао?
Даље,он може се тако понаша све док својеручно не потпише Космет као независно.

Poslednja izmena od moderatora:
A kako treba, nežno, diskretno, pa ako me se seti, seti ... 😉
1702240431972.png

Back