Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.868
Nije Radojcic glup, ima on negde na sigurnom pohranjene podatke o izvesnim delatnostima Ace Srbina …
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вучић је од Радоичића..тј бата Андреј преузимао наркотике а овај их опет узимао од самих шиптара,Jedini covek koga se nas car u Srbiji istinski plasi(a nije jedini koga mrzi iz dna duse,a o njemu lepo govori)...
Posto je uloga ovih izbora i da se SNS otkaci socijaliste i sam formira vlast(jer smatraju da socijalisticki lopovluk parazitira na njihovom lopovluku koji zasluzuju). A i ogromna je tu medjusobna mrznja, drugaciji pogled na zasluge, na podelu plena itd... SPS ce smatram nastojati da sebi priblizi ovog mocnika i stavi ga na svoju stranu...Jer SPS ima mocne ljude sa lovom i na visokim pozicijama, ta stranka je izmislila ovakvu mrezu vladanja koju je sns nastavio...I ta stranka to jos uvek kako tako ima..Imaju i svoje odgovorne glasace(uglavnom matoreni lude)...A verujem da ima i omladine...Jer danasnja omladina najvise lici na babe i dede koji su devedesetih svim srcem voleli naseg Slobu...Isti taj nacionalizam, isti naboj, ista ljubav, isti narativ...
Nije Radojcic glup, ima on negde na sigurnom pohranjene podatke o izvesnim delatnostima Ace Srbina …
значи ако падне Радоичић пада и шиптарлук а и Вучић а то се никоме не исплати,
рука руку мије,никад он неће бити ухапшен.
Tacno ali je ovde problem sto su ovi nasi izveli lazni terorizam i jos vise otezali polozaj Srba na Kosmetu.taj siptar nije policajac nego terorista i okupator
ubistvo teroriste se nigde ne klasifikuje kao krivicno delo vec kao herojski akt
Ти треба се подхитно почнеш лечиш од те превелике љубави према његовој Висости.Haha, kako mali Mikica zamišlja saradnju ...
Vučić ne može pasti jer je on naš građanski tata, i sve radi u korist Srba i Srbije.
Razumeš li malecki ?
Pa ona budala napala Jovanjicu, a Gospodar mu se podsmehnuo i rekao "Pa šta je to 2 tone mare ?"
Kako ja i ti to da shvatimo, odakle mu ta kuraž da se tako ponaša ?
Pa otud Mikičice što je to nešto u našu korist i mi to treba da verujemo, a ne da sumnjamo.
Za zbunjene: NE PRIČAM IRONIČNO !!!
отворено подржаваш производњу Наркотика
Ти треба се подхитно почнеш лечиш од те превелике љубави према његовој Висости.
Само ти ногице вире...
A Vucic nije znao za akciju Banjska ? A zna ko snima “ one stvari “ …
Ma svi sve znaju, jedino vi Sqipi ne znate jel' razbojništvo ok ?!
A kako treba, nežno, diskretno, pa ako me se seti, seti ...![]()
Pa Radojcic je “donirao” to naoruzanje prilikom bezanije .Ma svi sve znaju, jedino vi Sqipi ne znate jel' razbojništvo ok ?!