Интерпол тражи Радоичића

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1702220315675.png

Interpol traži Radoičića

Poternica je raspisana na osnovu zahteva Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova, posredstvom civilne misije Ujedinjenih nacija, jer Kosovo nije član Interpola

1702220224950.png

7. 12. 2023.

Interpol je raspisao poternicu za bivšim potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, zbog dešavanja u Banjskoj u septembru, izjavio je danas ministar za zajednice u Vladi Kosova Nenad Rašić.

On je rekao da je poternica raspisana na osnovu zahteva Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova, posredstvom civilne misije Ujedinjenih nacija, jer Kosovo nije član Interpola.
Radoičić je preuzeo odgovornost za napad u Banjskoj 24. septembra, kada je ubijen policajac Afrim Bunjaku, a potom su u razmeni vatre sa policijom Kosova ubijena trojica srpskih napadača. Posle toga je Radoičić podneo ostavku na funkciju potpredsednika Srpske liste, navodi Radio Slobodna Evropa. Radoičić je poručio da je "lično" organizovao napad i sve logističke pripreme i da o tim planovima nije nikoga obavestio.

Kosovske vlasti tvrde da iza napada u Banjskoj stoji država Srbija, što je zvanični Beograd negirao. Radoičića je policija Srbije privela 3. oktobra u Beogradu zbog optužbi za "udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teških dela protiv opšte sigurnosti".

Dan kasnije je Radoičić pušten na slobodu, uz meru da ne napušta Srbiju, i zabranjen mu je odlazak na Kosovo.

link

Радоичић је терориста. Радоичић треба да буде ухапшен и предат Интерполу. Радоичића треба затворити у Гвантанаму!

Ako je teritorija Kosova i Metohije po Ustavu R.S. deo teritorije Srbije (a jeste), onda i Zakoni Republike Srbije vaze za sva dela pocinjena na toj teritoriji.

U skladu sa time (dakle sve po Zakonu), Radojicic treba da odgovara za ubistvo kosovskog policajca i za izazivanje opasnosti zbog koje je je jos troje ljudi izgubilo zivot.

Da ne pominjem ilegalno posedovanje oruzja, i ostala silna krivicna dela i prekrsaje.

Ali, posto Srbija nije drzava nego privatna svojina SNS-a i Vucica, naravno da nema nista od toga.

Interpol je raspisao poternicu za bivšim potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, zbog dešavanja u Banjskoj u septembru

Milan krenuo da otcepi deo Kosova ?

A kad će poternica za otimanje dela teritorije Republike Srbije, kojom prilikom je ubijeno mnogo hiljada srpskih policajaca, vojnika, civila i proterivanje onih koji nisu ubijeni ?

Kako da navijam za pravdu kad nije ista za sve ?!

Ja zaista imam problem, neko me sluđuje i pravi budalom. Tera me da uzmem pušku i borim se, a to se još 1389. ispostavilo kao greška.

Pošto je greška trebalo bi da se smirim, i "šetam opanke dušmaninu dok mi kara nejač po kući" ?

Da budem krpa od čoveka ?
Kome treba krpa ? Samo nekome nenormalnom treba zgažena Srbija kao i bilo ko, uostalom !

Milan krenuo da otcepi deo Kosova ?

A kad će poternica za otimanje dela teritorije Republike Srbije, kojom prilikom je ubijeno mnogo hiljada srpskih policajaca, vojnika, civila i proterivanje onih koji nisu ubijeni ?

Kako da navijam za pravdu kad nije ista za sve ?!

Ja zaista imam problem, neko me sluđuje i pravi budalom. Tera me da uzmem pušku i borim se, a to se još 1389. ispostavilo kao greška.

Pošto je greška trebalo bi da se smirim, i "šetam opanke dušmaninu dok mi kara nejač po kući" ?

Da budem krpa od čoveka ?
Kome treba krpa ? Samo nekome nenormalnom treba zgažena Srbija kao i bilo ko, uostalom !
Sami smo dozvolili da budemo u tom limbu.
Jesu li ti oteli Kosovo? - proglasi ga okupiranim, trazi od lojalnog stanovnistva da ne priznaje nista sto njihova vlada izglasa ...
Mi bi cas da se igramo, cas ne bi, pa o5 bi ...
Milosevic je napravio gresku( cela njegova vladavina je greska)
sto nam bar sever kosova nije ostao, posle toga su svi pravili greske i zmureli na to sto kosovo odlazi.
Podela? - skacu patriote, parole itd - gde su sada ?

Тероризам најобичнији. Ако желиш да помогнеш свом народу улетиш са војском а не да организујеш неке терористичке акције. Срби нису Курди па а немају своју државу да им помогне. Шта могу да ураде пар десетина наоружаних герилаца против добор наорушаних албанских полицијских снага? Ништа.

Sami smo dozvolili da budemo u tom limbu.

Ništa mi nismo dozvolili, stvari su se odvijale postupno, i na svakoj raskrsnici nelogično. Dok smo se osvestili svet prihvata Kosmet kao zasebnu državu !

Kako bre ??? 😲😲😲

Nikakva podela naše teritorije ne dolazi u obzir. Nisam ja nikakav Radoičićev navijač, samo kažem da na Kosmetu postoji hiljade šiptarskih Radoičića, ali ih Interpol ne proganja, već ih svet sada zove heroji-oslobodioci ?!!

Postoji samo jedno održivo rešenje, a to je da Rama trampom dođe do dela Kosmeta, kad ga njegov narod već toliko želi:

20230810_015458.jpg

Ništa mi nismo dozvolili, stvari su se odvijale postupno, i na svakoj raskrsnici nelogično. Dok smo se osvestili svet prihvata Kosmet kao zasebnu državu !

Kako bre ??? 😲😲😲

Nikakva podela naše teritorije ne dolazi u obzir. Nisam ja nikakav Radoičićev navijač, samo kažem da na Kosmetu postoji hiljade šiptarskih Radoičića, ali ih Interpol ne proganja, već ih svet sada zove heroji-oslobodioci ?!!

Postoji samo jedno održivo rešenje, a to je da Rama trampom dođe do dela Kosmeta, kad ga njegov narod već toliko želi:

Pogledajte prilog 1461699
scipetari ne pristaju na nista ispod velike albanije. moze da pise u sporazumu sto hoces

Kako bre ??? 😲😲😲

Pogledajte prilog 1461699
Kad nam toliko treba da se osvestimo i nismo za bolje.
Nisu oni ludi da daju svoje za svoje, to mi radimo, pa posle kukamo.

Ako je teritorija Kosova i Metohije po Ustavu R.S. deo teritorije Srbije (a jeste), onda i Zakoni Republike Srbije vaze za sva dela pocinjena na toj teritoriji.

U skladu sa time (dakle sve po Zakonu), Radojicic treba da odgovara za ubistvo kosovskog policajca i za izazivanje opasnosti zbog koje je je jos troje ljudi izgubilo zivot.

Da ne pominjem ilegalno posedovanje oruzja, i ostala silna krivicna dela i prekrsaje.

Ali, posto Srbija nije drzava nego privatna svojina SNS-a i Vucica, naravno da nema nista od toga.

taj siptar nije policajac nego terorista i okupator

ubistvo teroriste se nigde ne klasifikuje kao krivicno delo vec kao herojski akt

scipetari ne pristaju na nista ispod velike albanije. moze da pise u sporazumu sto hoces

Njihovo proširenje može biti samo onoliko koliko njihova vojska osvoji. Ovo što im je Nato osvojio se ne važi - to je u prirodi stvari.

A ni Nato nije osvojio zbog osvajanja, već da bi smirio situaciju na zbunjenoj teritoriji. Zato smo ih pustili da to osvoje. Imaju svoj mandat i moraće jednog dana ili da nas ubiju ili da vrate oteto ili večno da duguju.

Ja sa onom Baletićkinom kartom samo obaveštavam sve zainteresovane koliko duguju za deo Kosmeta.

Back