Interpol izdao poternicu za Miladinom Kovačevićem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali nije izgazen srpski drzavljanin u srbiji
vec americhki u americi!

shto ovde da ljudi placaju porez za neko sudjenje i neki zatvror za tamo nekog lika koji u srbiji nije nishta loshe uradio?????

Они морају да доставе предмет. Да ли ти је сад мало јасније?
Што нам нису изручили Тачија? Српски држављанин учинио злочин у Србији. Знам ја да ти схваташ, него се правиш... или се доказујеш да би се убацио у неку политичку странку!? Ако је тако-све ти је опроштено, бизнис је бизнис. Ако није, онда сам :(!

У чему је разлика између тога да извршиш еутаназију због туче и саме туче? По твојој логици, теби би требало судити унапријед за ово изречено!
Јункмарко, правилно закључујеш, ти си логичар.:ok:

Они морају да доставе предмет. Да ли ти је сад мало јасније?
Што нам нису изручили Тачија? Српски држављанин учинио злочин у Србији. Знам ја да ти схваташ, него се правиш... или се доказујеш да би се убацио у неку политичку странку!? Ако је тако-све ти је опроштено, бизнис је бизнис. Ако није, онда сам :(!

:D "biznis je biznis"
ljubi te lady of moskva tako DSovskog :D

ja sasvim jasno pishem, al treba neko da chita...

1) ne vidim problem za srbiju u kosharkashu vec u konzulu
2) zakon je tupav da tupaviji ne moze biti! I zato ga treba menjati.

p.s. analogija za tachija ti je malko tupava
jer je isti dobio diplomatski imunitet u EU i USA sa potpisivanjem kumanovskog sporazuma... al da ne skrecemo temu...

Protiv konzula je pokrenut disciplinski postupak i doticni ce verovatno zavrsiti mrmljajuci "d'ze, d'ze" ispred Kalenic pijace. Je l' ti sad lakse?

A kad bih ti rekao da identican zakon ima maltene svaka drzava na planeti, od onih zayebanih poput USA, do protektorata tipa Bosne i Iraka?

:D "biznis je biznis"
ljubi te lady of moskva tako DSovskog :D

ja sasvim jasno pishem, al treba neko da chita...

p.s. analogija za tachija ti je malko tupava
jer je isti dobio diplomatski imunitet u EU i USA sa potpisivanjem kumanovskog sporazuma... al da ne skrecemo temu...

Жао ми је али тотално погрешна адреса. Ја се трудим да размишљам са овим што имам између ушију. Некада се моје размишљање поклапа са једном, а некада са другом опцијом, а некад ни са једном.
Искључи страначку обојеност, полако прочитај све то што си написао и што је написано па мало анализирај. Глуп је и закон да посланик има имунитет (онда нисмо сви једнаки пред законом, неки су једнакији и сл.) па се опет примјењује.

tu je i valja ga menjati!
da ponovim
izuzetno glup zakon!
zabrana izručenja domaćih državljana kao pravilo postoji gotovo svuda u svetu!!!
misliš da su svi ti zakoni glupi? kako da ne...
u ovom slučaju je amerika, mogla je da bude i tanzanija...obala slonovače?
a državljanin je naš...
i materija državljanstva i krivičnog prava je materija javnopravnog a ne privatnopravnog karaktera, time, izmedju ostalog država vrši svoju suverenu vlast...i time i jeste država...

У чему је разлика између тога да извршиш еутаназију због туче и саме туче? По твојој логици, теби би требало судити унапријед за ово изречено!
Јункмарко, правилно закључујеш, ти си логичар.:ok:

ako je tebi ''samo tuca'' to sto je covek u komi sa mogucnoscu da umre [tacnije da bude ubijen] onda se ne razumemo, psa bi eutanazirao da ujede, a maloumnika koji ubije golim rukama nasa drzava krije od pravde.

ovo sam samo dao primer nepravde prema psima:thumbdown:, razlika izmedju psa i coveka koji je veca zver od bilo koje zivotinje, u ovom slucaju ''srpskog heroja'' kako kaze marsovac ,samo u tome sto pas nije nikoga ubio nego ujeo a eutanazira se, a coveka ''srpskog heroja'' kako kaze marsovac drzava [tacnije dss-ov kadar] stiti i krije jer je lisio zivota jednog coveka.

mada sto ja i raspravljam, samo pricam po osecaju a on je: taj ubica trebao bi da bude poslat tamo i da mu se sudi, i da porodica decka u komi bude prisutna kada se njegovom dzelat bude sudilo.

a ovaj sto je pomogao u bekstvu te zivotinje, trebalo bi mu suditi za saucesnistvo u bekstvu, ako ne to, barem za mu se dozivotno zabrani rad u drzavnim organima i javnim funkcijama.

ako je tebi ''samo tuca'' to sto je covek u komi sa mogucnoscu da umre [tacnije da bude ubijen] onda se ne razumemo, psa bi eutanazirao da ujede, a maloumnika koji ubije golim rukama nasa drzava krije od pravde.

ovo sam samo dao primer nepravde prema psima:thumbdown:, razlika izmedju psa i coveka koji je veca zver od bilo koje zivotinje, u ovom slucaju ''srpskog heroja'' kako kaze marsovac ,samo u tome sto pas nije nikoga ubio nego ujeo a eutanazira se, a coveka ''srpskog heroja'' kako kaze marsovac drzava [tacnije dss-ov kadar] stiti i krije jer je lisio zivota jednog coveka.

mada sto ja i raspravljam, samo pricam po osecaju a on je: taj ubica trebao bi da bude poslat tamo i da mu se sudi, i da porodica decka u komi bude prisutna kada se njegovom dzelat bude sudilo.

a ovaj sto je pomogao u bekstvu te zivotinje, trebalo bi mu suditi za saucesnistvo u bekstvu, ako ne to, barem za mu se dozivotno zabrani rad u drzavnim organima i javnim funkcijama.

e bas si fatalerror

moze da bude ako ovaj umre jedno optuzen za prekoracenje nuzne odbrane

ja mislim da ti moraš biti sledeći ministar pravde, ovoliko gluposti na jednom mestu i to onako ponosono uzdignutog čela možeš samo ti da napišeš:roll:
pa prekoračenje nužne odbrane je kad nekome slomiš ruku, a mogao si da se odbraniš odgurivanjem juristo,
rekoh ti već, nemoj o pravu, drži se procenata

Dobro, zašto veliki broj tema koristite kao poligon za lična prepucavanja?! Sad bi trebalo da brišemo polovinu postova i pokažnjavamo 5 ljudi? Ako želite o nečemu da ozbiljno diskutujete onda se bavite temom, a ne jedni drugima.

combination-lock.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back