INTERNET

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pamet, kad vec nije stigao on nju. Pa da nadje posao, posveti se deci i potrazi zenu koja ga zasluzuje. Cuvati poruke i cekati da deca odrastu da bi im sasuo u lice majku k---- je bolesno.

:worth:

Џаба причаш, великом броју људи деца ионако служе само као средство борбе против бившег брачног друга...:confused:

E pa nije tako, ona je jedini krivac za sve, ako ne verujes mogu i tebi njen muz i ovaj mu kolega pokazati njene poruke, i cuvaju ih samo zato da dokazu ko je i ona i sta je ona.
Steta sto nemaju i neke skakljive fotografije pa da deci bude pun dozivljaj kad im u tom svetlu predstave majku.

Углавном се такви покушаји обијају управо о главу оног родитеља који покушава да огади другог родитеља деци.
Деца углавном одбацују управо тог родитеља, и то баш због тог покушаја манипулације њиховим емоцијама.
Много пута виђено.

Углавном се такви покушаји обијају управо о главу оног родитеља који покушава да огади другог родитеља деци...

Stvarno imam razumevanja za sve sto se desava zivom coveku, razumem i prevarene i one koji varaju i one koji lazu i one koji drze do reci kao do zivota i starije i mladje pa i ako nekog ne razumem odnesem to na razlicitost svih nas pod nebeskom kapom, ali kad cujem da neko iskoristava decu ne mogu reci zarad sopstvenih ciljeva jer ovo nisu ciljevi ovo kao da je izvorno zlo, mucno mi bude.
I to, on ce cuvati poruke, molim te lepo, brak nije cuvao ali poruke hoce i to godinama, da bi deca bila oslobodjena u istini, a onda bi majka izvukla svoju istinu pa tako u krug...

A sta su deca tu kriva?

Prije neki dan,sa nekim likom,počeo da pričam,i uz priču,on reče,da mu je internet s.ebao brak,jer ga je žena zeznula sa nekim tipom sa društvene mreže!Kaže od kada je uveo internet u kuću,ona je celo vreme,ostajala do kasno i govorila da to nema veze,medjutim,on je 'pohvatao'poruke i video u čemu je stvar,ali da stvar bude gora,to je bio njegov drug!Ja sam rekao,da ne mora biti kriv internet,nego samo ona!Ostavio je nju,a decu vidja povremeno!Rekao je da čuva poruke,što je ona pisala,da pokaže deci dok odrastu!Ubedjen je da mu je krenulo naopako od interneta,mada ja nebih rekao,ali stvorila je sebi mogućnost,da brže dodje do veze i da učini ono što je učinila,da ga prevari,i to ne jedanput,kako on reče!Koliko internet utiče na takve stvari,šta mislite?

eh...pomislih da je jedno :lol: dovoljno da objasni sve...ali teshko izgleda :lol:

pricha ti je ostrashceno konfuzna, pristrasna i navijena na jednu stranu... govorish o nekim stvarima koje , ukoliko nisi sam akter iste priche i ne poznajesh dovoljno... ono shto je medju njima, moze da se povlachi na razne strane , ali samo oni znaju shta je zaista u pitanju...
jedina stvar koju ne treba dirati su deca... ma shta bio razlog i povod za to...
a prljavshtine ima svuda, samo je neko ispoljava, a neko je u tishini gustira ..

А истина је можда и то да се њему не диже јер му се гади њен стомак пун стрија, или да он може само ако обуче женске најлон чарапе, или да је она фригидна јер јој се гади његов мирис, или да њега фрустрира то што она њишти док се секса...

Треба ли о сваком детаљу интимног живота на време обавестити децу...чисто зарад истине???
Па нек их боли, истина ослобађа...:roll:...биће им много лакше ако сазнају све о сексуалним пикантеријама родитеља....осећаће се баш ослобођено....:mrgreen:

Postoji nešto što se zove razvod,a ne da vara muža,napomenuo sam,da nikad se nezna kakav će biti razvoj situacije,sa decom,normalno da će čuvati poruke,ukoliko bude govnala i lagala decu,po meni da je pametan,neka ih čuva,nemora da ih pokazuje,ali deca treba da znaju ko je varao,usled čega je nastupio razvod!

Stvarno imam razumevanja za sve sto se desava zivom coveku, razumem i prevarene i one koji varaju i one koji lazu i one koji drze do reci kao do zivota i starije i mladje pa i ako nekog ne razumem odnesem to na razlicitost svih nas pod nebeskom kapom, ali kad cujem da neko iskoristava decu ne mogu reci zarad sopstvenih ciljeva jer ovo nisu ciljevi ovo kao da je izvorno zlo, mucno mi bude.
I to, on ce cuvati poruke, molim te lepo, brak nije cuvao ali poruke hoce i to godinama, da bi deca bila oslobodjena u istini, a onda bi majka izvukla svoju istinu pa tako u krug...

A sta su deca tu kriva?

imam osećaj da ti pravdaš sebe

Postoji nešto što se zove razvod,a ne da vara muža,napomenuo sam,da nikad se nezna kakav će biti razvoj situacije,sa decom,normalno da će čuvati poruke,ukoliko bude govnala i lagala decu,po meni da je pametan,neka ih čuva,nemora da ih pokazuje,ali deca treba da znaju ko je varao,usled čega je nastupio razvod!

Da se razvela i bez toga, on bi se potrudio da je ocrni kad djeca odrastu. Taj čovjek je jednostavno svetac i moraju svi da plate što je on povrijeđen, pa čak i djeca.

Razvod postoji da bi se razveo brak dvoje supružnika, ne razvode se roditelji od dece ni deca od roditelja! :rtfm:
I posle razvoda, partneri nisu vise muž i žena ai jesu i uvek će biti MAMA I TATA, i to nema i ne sme da ima nikakve veze sa intimnim životom roditelja!:rtfm:

A najbolji je razlog da se on sperma da ''govna'' decu za slučaj ako ona počne da ih ''govna''!?!?:dash:
...I jos se njegovo govnanje smatra moralno ispravnim samo zato to je on prevaren u braku...:roll:

Jadna su ta deca pored roditelja koji se govnaju medjusobno preko dece i njihovih emocija....:(

Razvod postoji da bi se razveo brak dvoje supružnika, ne razvode se roditelji od dece ni deca od roditelja! :rtfm:
I posle razvoda, partneri nisu vise muž i žena ai jesu i uvek će biti MAMA I TATA, i to nema i ne sme da ima nikakve veze sa intimnim životom roditelja!:rtfm:

A najbolji je razlog da se on sperma da ''govna'' decu za slučaj ako ona počne da ih ''govna''!?!?:dash:
...I jos se njegovo govnanje smatra moralno ispravnim samo zato to je on prevaren u braku...:roll:

Jadna su ta deca pored roditelja koji se govnaju medjusobno preko dece i njihovih emocija....:(

Potpuno tačno,no u 90% slučajeva se sve na kraju svede na čistu osvetu.Tu više nema ni razuma ni kontrole,samo udri gde najviše boli,kao da deca nisu sopstvena.Nikad neću to razumeti,valjda je nagon da ih zaštitimo jači od svih drugih osećanja ma koliko bila bolna?Sujeta nadvlada sve razumno,na žalost.Čista sujeta,ništa drugo.

Strašno me nervira kad se ljudi kriju iza banalnih stvari.Znači tom liku je internet kriv što ga je žena varala?Nije on,nije njihov brak bio u krizi,kriva je neka tehnička stvar???Gde je on bio dok je ona sedela za kompom?Zar nije VIDEO svoju ženu?U zadnje vreme,sve što čitam,svodi se na prebacivanje lične nezainteresovanosti,lične nebrige,ličnog neuspeha na nešto nevidljivo.Znači internet je kriv za sušu,glad,bolesti,ratove???Ma 'ajte molim vas lepo ! ! ! Do sada je to bio bog,sad je net,sve drugo,samo ne JA lično,paz da nije.E iznervirah se bez veze i potrebe,svašta.:confused:

Та би га преварила са његовим другом и да нема нета. Ни мобова, ни телефона уопште нити друш. мрежа. Друштвена мрежа би им била посело где су се упознали, вашар, свадба заједничког пријатеља или томе сл.
Можда је добро што постоје друш. мреже јер се тиме агоније већ пропалих бракова брже завршавају, неки коначни акт брже можда уследи,

onda bi bilo fer deci predocii sve eventualne probleme u braku koji su doveli do prevare potom do razvoda. zaista mislis da je od prevare krenulo? :roll:

onda bi bilo fer deci predocii sve eventualne probleme u braku koji su doveli do prevare potom do razvoda. zaista mislis da je od prevare krenulo? :roll:

Znaš kako Iris,kad nemožeš dalje,postoji raskid,razvod,da ne dolazi do prevara i laži!Ja,lično,kad sam imao jednu devojku,imao sam jednu,kad ne ide,raskid i ćao,nikakve spletke,prevare i šta ti ja znam!Deci nebi naravno napakostio,ali stavi samu sebe u taj položaj,znao sam iz osnovne škole,jednog dečka,koji je na po ulice,svojoj majci rekao da je ***** i zlo,ona jest uhvaćena,ona jest počinila prevaru,detetu naravno treba dati do znanja,ali ipak i treba da zna da je ona MAJKA,i da netreba da se ophodi tako prema njoj iako zna istinu!Naravno,crno na belo,fer je da se zna,ali netreba odstupati od toga,mama je mama,a tata je tata!:)

Internet,nazalost,iako ima i dobre strane,postoje i one lose.Na primer facebook.Pravo gubljenje vremena.Bukvalno slike i chat.Takodje postoje i brojni chetovi,pogodni za ljubavne price i susrete.A tu su i forumi,,Skype itd....
I eto sta se desi-zena vara muza sa njegovim drugom...zalosno,stvarno zalosno..:confused: i to bas preko interneta...:eek:

Internet,nazalost,iako ima i dobre strane,postoje i one lose.Na primer facebook.Pravo gubljenje vremena.Bukvalno slike i chat.Takodje postoje i brojni chetovi,pogodni za ljubavne price i susrete.A tu su i forumi,,Skype itd....
I eto sta se desi-zena vara muza sa njegovim drugom...zalosno,stvarno zalosno..:confused: i to bas preko interneta...:eek:

nije samo sa drugom,tu je bio i još jedan,zato i kažem,ko želi takvu slobodu,razvod ili raskid i ćao bambina

A preljube i varanja sa najboljim drugom/drugaricom nije bilo i mnogo prije interneta? On možda olakšava varanje ali ni u kom slučaju se ne može proglasiti krivcem za preljubu i razvode.

Prije neki dan,sa nekim likom,počeo da pričam,i uz priču,on reče,da mu je internet s.ebao brak,jer ga je žena zeznula sa nekim tipom sa društvene mreže!Kaže od kada je uveo internet u kuću,ona je celo vreme,ostajala do kasno i govorila da to nema veze,medjutim,on je 'pohvatao'poruke i video u čemu je stvar,ali da stvar bude gora,to je bio njegov drug!Ja sam rekao,da ne mora biti kriv internet,nego samo ona!Ostavio je nju,a decu vidja povremeno!Rekao je da čuva poruke,što je ona pisala,da pokaže deci dok odrastu!Ubedjen je da mu je krenulo naopako od interneta,mada ja nebih rekao,ali stvorila je sebi mogućnost,da brže dodje do veze i da učini ono što je učinila,da ga prevari,i to ne jedanput,kako on reče!Koliko internet utiče na takve stvari,šta mislite?

Ta monstruozna pošast, zvana internet može da bude i jeste samo posledica !! Uzroke oboje treba da traže u njima samima, njihovim razumima, karakterima, promašenostima itd itd

Poslednja izmena:
Skoro sam bila na nekom teen sajtu i citala blamove.Neka klinka je napisala da je chetovala sa deckom i bukvaljno poljubial ekran,keva joj usla u sobu i videla...misim...:zcepanje:

ljudi ljube fotografije svojih ljubavi, majke slike svojih sinova i ćeri, ljube se ikone u crkvi svaki dan...pa jes malo čudno što se sad poljubi monitor, al' valjda nove generacije nastavljaju da rade isto na drugačiji način.

Back