Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta god da radite preko interneta uvek vam trebaju referali, tako da je najbolje da napravite internet stranicu ili pisete blog ili snimate videe za youtube. Tako cete uvek dolaziti do referala.
Većina bi želeli da zaradjuje bar onoliko koliko im je potrebno za život. Neko je zadovoljan sa 100 evra mesečno, neko je zadovoljan sa 1000 evra mesečno, a neko želi bar 5000 evra mesečno. E sad malo ko zna kako se dolazi do ogromne internet zarade, a ima i onih koji znaju, želeli bi, ali ih mrzi
Ako neko zeli da proba, po preporuci prijatelja sam krenuo pre par dana. Za sad funkcionise bez problema. Ljudi koji su u tome kazu da vec par meseci zaradjuju. Potrebno je da se kupi neki od paketa. I posle se pisu recenzije za proizvode. Ko je zainteresovan neka mi se javi u inbox
Bavim se zaradom na internetu već oko 4 godine i sve objavljujem na web stranici. Zaraditi se još uvijek može ali je 80% web stanica koje se reklamiraju neka
vrsta reklame bez nekakve dobiti.
Imam preko 130 postova s raznim poslovima i temama pa svi mogu pronaći nešto za sebe.
Sada pokušavam ubaciti i neke AI alate koji bi vam mogli biti korisni.
Postoje i dokazi isplata gdje god je to ostvareno.
Ako mi administratori dozvole podijelit ću link:https://nel-media.com/
Možda svi poslovi neće raditi za svakoga ali mislim da se većinu može obavljati iz bilo koje zemlje u svijetu.
Odgovaram na sva pitanja.