Internet zarada

Evo ja sam već prije reklamirao Club Asteriju i dalje držim da je to odličan program... polako ide ali drže se svojeg programa tako da za par mjeseci ću imati već lijepu zaradu...
e sada a krenuo sam i u drugi program koji se zove tagvillage... i nije loš nisam imao neku veliku zaradu ali polako skupljam tagove za koje ću navodno dobivati lovu od oglašivača.. tako da se radi o preprodaji tagova.. naravno što bolji tag se upeca bolje se može prodat, nažalost ja sam zakasnio pa nisam stigao kupiti facebook koji sada košta oko 900$ a u startu je koštao 10 centi ko i svaki drugi tag..
eto lijep pozdrav

Poslednja izmena od moderatora:
Da ali koliko i koliko se rizikuje
Znate li da se moze robijati ako postavite nekiprogram muziku ili film neovlasceno ?
Uploudovanje vise nije ono sto je nekad bilo

Stavis neki txt fajlic u kom napises da onaj ko skuplja muziku ili slicno, se slaze da ima vec kupljen original, a ovo sto skuplja, skuplja samo kako bi imao bekap :)
Isto tako kazes da je fajl aplodovan kako bi vlasnik imao bekap i sve mirno :)

E owako ja imam jedan proveren nacin zarade na netu.I to stvarno bez reklama,piramidalnih organizacija i sl. Radi se osledećem: Igrate neke online igrice (sami proizvoljno nadjete) i posle taj virtuelni novac prodate na limundo. Garantirano uspeva.Ili napravite neki tutorijal ili blog(sastavi iz srpskog) na limundo prodajete link do njega.
Nema na cemu.
Zaradim dovoljno za internet konekciju.
:hvala:

Vidim da se pominje samo PTC zarada, zarada Uploudovanjem itd.,koja je stvarno Ok i moze da se zaradi, ali bih hteo da vam predstavim brazilsku kompaniju kafe Rembraco koja je pre par godina otvorila poslovanje preko interneta gde se uz solidan trud moze ostvariti solidna cifra na mesecnom nivou. Ali to nije posao za one koji smatraju da je internet zarada samo zarada koja se moze brzo ostvariti. Ovo moze birti brza zarada ali ukolijko malo vise ulozite na marketingu-reklami. Ali kroz par meseci mozete imati solidna mesecna primanja i do 1000 eura,ali tih par meseci mora cvrsto da se ''radi'' na privlacenju klijenata kako bi posle toga samo odrzavali tu zaradu i vasu binarno stablo. Za najbolje menadzere ima i odlicnih nagrada, zato neoklevajte i popunite besplatno formular za posao i cekajte povratne mailove od firme sa dodastnim objasnjenjima. Za vise informacija posetite www.rembraco-mojazarada.com

Da li želite da zaradite, ali nećete radno mesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao. Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 evra. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nije MLM! Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati, zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail na burence87@gmail.com

Jedinstven način zarade!!! Potrebno je samo da se registrujete, skinete i instalirate cashbar na vašem računaru. Password za registraciju stiže na vašu mail adresu. Po pokretanju programa na dnu ekrane prikazaće vam se banner koji sam vrti i zaradjuje poene , ne treba da klikćete na njega. Možete i da ga minimizirata,tako da ga uopšte ne vidite dok surfuje i zarađuje za vas. Poene koje osvojite, administracija svakog prvog u mesecu pretvara u novac. Postoji i dodatna zarada:
Click bonus - klasično otvaranje reklama, sačekate 30 sekundi i dobijete poene,
Mail bonus - stiže mail na vašu adresu, koji samo treba da otvorite,
Surfer bonus - posle izvesnog broja prikazanih bannera izaćiće banner na kom piše surfer bonus i tu treba da kliknete.
Što se tiče poena koje dobijete ne prikazuju se odmah, već posle pola sata kada se sistem apdejtuje.
1000 poena su otprilike 0.11$, a bez referala moze dnevno da sakupite oko 1300 poena.
Jednostavna zarada bez velikog ulaganja vremena i truda !!!

Ovo je VAŠA PRILIKA DA UĐETE NA SAMOM POCETKU u industriju koja
jednostavno eksplodira i neprestano i dalje raste.
Mobiteli – Aplikacije – Online Igrice – Mobilne Igrice
Svaka od tih navedenih industrija je ogroman gigant, imaju ogroman rast u svojim sektorima i usisavaju u sebe na stotine miliona dolara u vlastite poduzetnicke kapitale.
Ripple je aplikacija koja ce dijeliti dio profita s korisnicima.Aplikacija koja ce vas placati svaki put kada netko u vašoj socijalnoj mreži
- kupi neku igricu ili dodataka za igricu
- kupi melodiju
- ode u kino
- rezervira hotel
- ode u restoran
- kupi kartu za koncert...
itd..

želite li imati takvu aplikaciju? Da li biste podijelili takvu BESPLATNU aplikaciju sa što je više ljudi moguce?
Pošaljite mi ime i prezime, te, email adresu na pozovi5@hotmail.com
Nakon toga cete dobiti kod koji cete upisati prilikom registracije

Zanima me otvaranje PR agencije u Srbiji radi naplate usluga Adsensa. Ima li neko da iz ličnog iskustva opiše kakva su davanja državi? Radi lakšeg računanja uzmimo primer simboličnu sumu od 100 dinara prihoda. Šta uzima Penzioni fond, šta ide na porez na dohodak itd.?

Evo ja sam to ovde sve objasnio...

https://forum.krstarica.com/showthr...ing-line-a?p=35317985&viewfull=1#post35317985

Ako te interesuje još nešto što nisam napisao, pitaj...

Hvala! Bas ovako nešto sam i tražio.
Još me interesuje na koji način, osim ličnog dohotka, vlasnik može podizati novac sa računa preduzeća, a da se ne plati onaj porez na dobit i koliko taj porez na dobit iznosi? Koliko se ja razumem taj porez nije pominjan u priči. Pominjan je paušalni porez. Kada se na kraju godine saberu i oduzmu svi prihodi i troškovi firme ono što ostane je dobit. E koliki je porez na to? Ili taj porez na dobit ne postoji u Srbiji?

Poslednja izmena:

Back