Internet zarada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko tebi nista lose nije rekao...Skrenuta ti je paznja za forum,a adresa sajta je samo editovana.
Nije isti princip isplate ovde i u Francuskoj.A tog coveka koliko znas necu da ulazim u to...a necu vise da da komentarisem ni njegove namere jer ti bi to i sam trebao da znas.Ako ne....ne vredi da ti objasnjavam.

Na kraju,Krstarica kao i svaki drugi forum koji drzi do sebe,ima pravilnik koji se poštuje.Nevidim sta tu ima nejasno. ;)

No nebitno,kako hoces ;)

Naisao sam na jednostavan nacin za malo zarade preko interneta. Nisu u pitanju ogromne cifre kao sto mnoge reklame govore (kao da je to tacno) vec dovoljno da recimo platite sebi internet ili rapidshare nalog ili nesto drugo. Tokom vremena se zarada povecava.
Radi se o sledecem: jedan klik, gledas reklamu 30 sekundi, i stanje na racunu je povecano. Nema dosadnih posecivanja sajtova oglasivaca, besplatnih uclanjenja koja ce da im posluze za pretrpavanje tvog e-maila. Reklame se cak ne otvaraju na sajtu oglasivaca vec na glavnom sajtu za ovu zaradu. Jednostavnije ne moze biti. Da bi i vi mogli lako da zaradjujete potrebno je da posetite ovaj link:

http://*****
i registrujete se. Istovremeno cete se besplatno registrovati na AlertPay gde ce vam se otvoriti elektronski racun na koje ce vase pare ici. Odavde parama mozede raspolagati elektronskim putem, cekom, karticama i sl.

Probajte, uclanite se i zaradite bez ikakvih ulaganja. Sa samo par minuta potrosenih dnevno na kraju meseca stanje na vasem racunu ce vam platiti za neku korisnu stvar. Znam da meni jeste.;)

Poslednja izmena od moderatora:
Preko ovog sajta mozete veoma lako zaraditi novac! Dobijate zadatke koje morate resiti,kada resite dobijate 4$. Zadaci su takvi da trebate da otorite sajt koji vam oni ponude,i da ga opisete u par recenica. Veoma je lako! Novac mozete dobiti i kada pozovete prijatelja na sajt... Kada skupite 75 $ mozete prebaciti novac na vas PayPal racun i kupovati online sta zelite. Ja ga koristim za Rapidshare Premium Account,koji kosta 60$ za godinu dana,a tih 60$ zaradim na tom sajtu za nedelju-dve,i manje.....Verujte mi,radi provereno!

http://***

obrisite razmake

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back