Mr X
Primećen član
- Poruka
- 705
ma sticicemo, samo polako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E yebg, broj mi pocinje sa 5-icom..Dovla:АДСЛ се обично ради по принципу изнајмљивања... значи дођеш код провајдера уплатиш месечну претплату, они ти ''изнајме'' модем и све што ти треба и тако плаћаш само претплату... ако некад одустанеш од њих опрему враћаш... Тренутно то ради само Телеком, основни услови су ти да ти број почиње на 3 и да ти је централа на мање од 500м од куће-стана (што ти и имаш). Тренутно ову услугу пружа само Телеком и око тога се можеш детаљно распитати у новој пошти када уђеш одмах десно тамо имају шалтер за кориснике
А ово за кабловски је смешно... реално 128kBps више нико ни не даје... 256kbps је већ и код нас неки минимум... Такође цена је отимачина...за те паре се увелико добија горепоменути ''стандард'' од 256kbps...
Shinoda:Ae kad smo kod tog adsl-a.. ta ja priupitam stogod...
Hteo bih da u buducnosti evoluriam iznad glupog diala pa se pitam... Koliko kosta taj pancevacki adsl i kako da ga nabavim?
Kome da se obratim i sta mi je potrebno?
U mojoj zgradi je izasla ponuda od SBB-a za kablovski.. 1000 mesecno, 128 kbps, sta mislite o tome?
Shinoda:E yebg, broj mi pocinje sa 5-icom..a ova ponuda za kabl mi je stvarno delovala smesno, pa sam mislio da se konsultujem i sa vama... Wireless se plasim da uvodim zbog tvog iskustva...
Ово бих баш волео да видим како ради, пошто је основа рада АДСЛ-а дигитална линијаMr X:I meni br pocinje sa 5 pa su mi rekli da moze...
Dovla:Ово бих баш волео да видим како ради, пошто је основа рада АДСЛ-а дигитална линија?:?
Dovla:Ово бих баш волео да видим како ради, пошто је основа рада АДСЛ-а дигитална линија?:?
Ово што ја кажем значи да конкретно у Панчеву онај ко жели АДСЛ мора да има телефонски број који почиње цифром 3 и ово што си ти навео да та линија није на ПЦМ-у, двојник и сл.ASEHILAS4T7E4THOEIUR:Ovo je prosto netacno, uslov za adsl je da ne budes na pcm-u, dvojnik i slicno.
adsl ne trazi ni digi centralu, a kamoli liniju. Ovo sto ti kazes znacilo bi dsa je adsl moguc samo na isdn-u