Internet vodic kroz Pancevo!

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ma sto dalje od njih...seljacka posla! bio kod njih davno pre 3-4 god. znaci uzas,a cujem ljudi i dalje se zale neverovatno,mrtva trkaa izmedju njega i Bore 3dnet-a :D od svih njih najbolji je madnet,kod njih sam najduze bio,pa cu poceli problem,jer nema ulaganja u opremu,pa *** pa pa.. ode na adsl! i naravno sve zavise od bazne stanice,koliko korisnika ima i koliko je udaljena,zbog kao sto sam rekao NEulaganja u opremu!

Kakav, Panet,3dnet,madnet?? To su najveci pajseri nemaju pojma zivotom... radi dobro iz pocetka posle ubi boze, ja sam imao prvo 3dnet iso jako jako lose, madnet, isto kao i panet, U zadnje vreme sam na donet , vec godinu dana i radi extra bez prekida sve lepo, Extra radi a i jako jeftin

Мислим да сам већ писао... био сам првобитно на 3Днет-у и били су немогући... прва два месеца буквално нисам могао да оставим поруку на форуму колико је уплоад био лош, а очитавање страница је и било некако могуће... после тога су као нешто мало радили ок али са много много прекида, испадања ресетовања АП-а итд... Временом се предајник додатно оптерећивао корисницима да би то имало за последицу све веће погоршање квалитета...

Онда ми пукне филм и окренем антену на Маднет и ево сад ће 2 године како сам код њих и квалитет је задовољавајући. Кажем задовољавајући јер макар нема проблема типа да испадне из мреже, да имају прекиде итд... али рецимо брзина коју обећавају није никад испуњена, а некад пада и испод 80%, а највећи бисер им је што искључење нета због неплаћеног рачуна рад ноћу па ја чак и ако уплатим онлине у истом моменту, морам да чекам некад и два дана да ме укључе :roll:

Далеко смо ми од квалитетне услуге и поштене цене и то ће потрајати...

Ne pomaze reset,to je do njih,nije samo kod mene.Koga god sam pitala,a preko Madneta je,ima taj problem u zadnje vreme..."Brzina" download-a je opala upola....Da li ima previse korisnika ili do cega je,ne znam,ne razumem se ja mnogo u te tehnicke stvari.
Stvarno su fer,ne mogu da pricam svasta,ja kad god sam prijavila kvar,a bio je do njih,posle su zvali da pitaju da li radi.,ali,opet,sa druge strane,muka mi je kad stavim nesto da skidam,a brzina stalno opada,pa se otegne i stane mi na 90%.

Donet radi do yaya. Ja sam ih koristio pre pet godina i radio je extra. Posle sam imao ADSL i sad sam ponovo na Donetu i radi extra. Paket od 1000 din brije ;) To što ti radiš za drugog nije razlog da nepravedno pljuješ konkurenciju :)

Ne radim za drugog, niko od provajdera mi nije konkurencija.NE bavim se wireless internetom niti bilo kojim drugim. A pre 5 godina je mozda i radio, sad sumnjam.

Back