Internet radio

Probrstio sam po netu skoro sve stanice i tri radija se izdvajaju:

1-Di.Fm - najbolji izbor elektronske muzike (od dens-haus komercijale, preko underground zanrova do retro i old skul elektronike)

2.Sky.Fm - najbolji izbor pop-rok muzike, klasicnog roka, dzez-bluz muzike i sl.

3.Polska Stacja - poljski radio sa neverovatno mnogo zanrovskih podstanica - nimalo po kvalitetu ne zaostaju za gore dvoje navedenih!

Probrstio sam po netu skoro sve stanice i tri radija se izdvajaju:

1-Di.Fm - najbolji izbor elektronske muzike (od dens-haus komercijale, preko underground zanrova do retro i old skul elektronike)

2.Sky.Fm - najbolji izbor pop-rok muzike, klasicnog roka, dzez-bluz muzike i sl.

3.Polska Stacja - poljski radio sa neverovatno mnogo zanrovskih podstanica - nimalo po kvalitetu ne zaostaju za gore dvoje navedenih!

Жива истина ! Нисамо очекивао овакав квалитет од Пољака.

Ево линкова за програме ..

www.radiosure.com
www.tapinradio.com

Skoro sam se registrovao na http://www.last.fm ali mi nije jasno kako se preslusavaju pesme?
Odnosno pesme odredjene grupe? Npr. zelim Daft Punk da slusam, Dicovery album, ali mi nije jasno kako da pokrenem taj album, ja ukucam u search Daft Punk ali on mi samo pusta slicne grupe, nijednu njihovu pesmu.

E, ja sam ranije otvorila nalog na tome i smorila se kao lavica. Ni meni tu nista nije jasno. Kaze mi menidjer: "Cico, tako ce te vise ljudi cuti." Ja sam imala nekoliko no. 1 hitova po Mediteranu, ako me tada nisu culi nece me cuti ni sada. Bas je dosadan taj sajt.

Tek sada imam problem, uspeo sam nekako da pokrenem last.fm ali...

Sada kada pokrenem last.fm izbaci mi poruku "Your free trial has expired. Subcribe to keep listening to non-stop, personalised radio!"
Nemoguce, jer vidim neke koji slusaju po ceo dan a ne placaju nista!
Ili se to odnosi samo na ovu aplikaciju koju sam skinuo? Last.fm? Vidim da neko slusa preko Winampa a neko preko Media Playera.

Back