gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Млади а Бога ми и старији користе сајтове као купујемпродајем и све је чешћа куповина и електронски трансфер новца те је и логично да у низу неких ствари које се физички могу предупредити , проверити или заштитити, на интернету тога баш нема у мери као и уживо. Те се поставља питање да ли вас је неко некад заврнуо на интернету за паре, услугу, производ, службу?
Доста осетљива тема јер се многима то дешавало али ваља напоменути да ја иако нисам вршио много интернет трансакција нисам ниједном добио по њушци. Знам за неке примере који би били преварени за велике паре при некој пирамидалној превари која је све чешћа а људи се пецају, или просто не добију оно што су тражили или бар не онако како су мислили да ће добити...
Каква су ваша искуства?
Доста осетљива тема јер се многима то дешавало али ваља напоменути да ја иако нисам вршио много интернет трансакција нисам ниједном добио по њушци. Знам за неке примере који би били преварени за велике паре при некој пирамидалној превари која је све чешћа а људи се пецају, или просто не добију оно што су тражили или бар не онако како су мислили да ће добити...
Каква су ваша искуства?