Internet prevare

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.630
Ova se na IG i preko Telegram grupe predstavlja da radi za Raiffeisen banku.
Letos sam naleteo na očigledno kineskinju koja se predstavljala kao tajlanđanka sa dva skin care salona u Parizu,slala slike od jutra do mraka,vikendom na golf i vozila Bentley ali stariji model,da bi me iz ofisa pitala da li da proda akcije i poslala screenshot na šta sam odgovorio da se ne razumem u akcije,kontaktirali smo preko WA ali mi je ona dala kontakt dobre prijateljice na Telegramu koja će mi biti tutorka i koja me je ubacila u T grupu ali da skinema i jednu app za trgovanje na berzi.Brzo sam svatio da je red flag.
Odakle ova tema na hronici?Smatram da će više ljudu videti nego na pdf. Kompjuteri i internet.

Prilozi

• Screenshot_20251203_045003_Telegram.jpg
    Screenshot_20251203_045003_Telegram.jpg
    77,4 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Ova se na IG i preko Telegram grupe predstavlja da radi za Raiffeisen banku.
Letos sam naleteo na očigledno kineskinju koja se predstavljala kao tajlanđanka sa dva skin care salona u Parizu,slala slike od jutra do mraka,vikendom na golf i vozila Bentley ali stariji model,da bi me iz ofisa pitala da li da proda akcije i poslala screenshot na šta sam odgovorio da se ne razumem u akcije,kontaktirali smo preko WA ali mi je ona dala kontakt dobre prihateljice na Telegramu koja će mi biti tutorka i koja me je ubacila u T grupu ali da skinema i jednu app za trgovanje na berzi.Brzo sam svatio da je red flag.
Odakle ova tema na hronici?Smatram da će više ljudu videti nego na pdf. Kompjuteri i internet.
Баш си брзо схватио.

Letos sam naleteo na očigledno kineskinju koja se predstavljala kao tajlanđanka sa dva skin care salona u Parizu,
Него, где си налетео на очигледно кинескињу која се представља као Тајланђанка са два салона у Паризу?

На жупла или на Тиндер?

Или сте се сударили у школској библиотеци док је она носила гомиле књига, па књиге попадале, а ви заједно чучнули да их скупљате, па вам се срели погледи?

Него, где си налетео на очигледно кинескињу која се представља као Тајланђанка са два салона у Паризу?

На жупла или на Тиндер?

Или сте се сударили у школској библиотеци док је она носила гомиле књига, па књиге попадале, а ви заједно чучнули да их скупљате, па вам се срели погледи?
Tamo gde i na nesreću kao što si ti ili onaj Georgijuine koji 15 godina čeka novu temu sada se to popularnije zove objava na forumu i komentariše na tvom mentalnom nivou.

Tamo gde i na nesreću kao što si ti ili onaj Georgijuine koji 15 godina čeka novu temu sada se to popularnije zove objava na forumu i komentariše na tvom mentalnom nivou.

Значи, Тиндер.

Ок.

И....колико дуго те возао ружни Хиндус за лаптопом пре него што си им провалио интернет превару?

Временски.

Mene kada tako jure kao flertuje, zavodi, priča o biznisu odmah znam da je prevara jer to ne ide zajedno nikada naročito ne kod žena. Onda ja batalim biznis prvo navalim da je trpam da vidiš kako nestane 🤗

Back