Internet pretnje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ето видиш какав си, немаш мозга и онда причаш глупости 8-)

Немам ништа против док ћелавци, наци ћелавци, не почну да угрожавају озбиљније околину. Као убиство пре месец дана после концерта Ритма Нереда. Волим да слушам ои, да се шутам, али да мрзим некога...не :wink:

Rujevit:
Ето видиш какав си, немаш мозга и онда причаш глупости 8-)

Немам ништа против док ћелавци, наци ћелавци, не почну да угрожавају озбиљније околину. Као убиство пре месец дана после концерта Ритма Нереда. Волим да слушам ои, да се шутам, али да мрзим некога...не :wink:

pa nisu oni hteli da ga ubiju.ko mu je kriv sto je umro od obicne flase od piva.
pih bre koliko sam ja samo slomio na svojoj glavi.[mozda je to uticalo na moj mozak pa me je napustio :confused: :confused: ]

ne mrzim ja nikoga.samo neke koje ne volim mozda manje tolerisam nego "prosecni gradjani"

@HOKLICA, HATOR, MILI.... PA to je staro drustvo iz kafane. Bar bilo nekada. Otkud oni na ovoj surovoj temi o pretnjama? Jel to zbog adrenalina????? Bolje bi bilo da se vrate svi u kafanu - tamo se adrenalin toci na litre, mislim alkohola.....Ziveliiiiiiiiii!!!!! Pozz LilyL, s v i m a!

Он није умро, већ погинуо. Које су то фаце, где им част, понос када њих 15 нападне њега самог, сруши га на земљу и гази мартинама?! Где је ту част и образ? Него немају они мозга.
Имам и ја ожиљке од флајки, није то фора.
Толеранција....хахаха...отрцана реч

Мислим да не би било тако. Ови ликови су константно уназад пола године правили глупости по СО, тукли клинце(панкере), нападали људе(није било ферки уопште), као да су једва дочекали да некога убију...био је један мој ортак са њима док су ишли на концерт, каже ми да су се са свима качили, само су чекали да некога тако сјебу. Да ствар буде гора, човек је избеглица! Ето колики су то Срби!

Ајде, нећемо о томе овде, ко нешто треба пп :wink:
да не смарамо људе и не минирамо тему
Наставите са претњама:razz:

Поздрав!!!

lilyl:
:cry: :cry: :cry: Meni NIKO ne preti! Pa zar sam ja najgora na svetu??? :x A silovanje, a silovanje, samo otimate tasne i nista konkretno!!! :cry: :cry: :cry: Nisam ja te srece da trazim da me neko zastiti - kad nema od cega i koga. Neka, neka, valjda ce jednog lepog dana i meni neko pretiti... Niste vi bolje devojke od mene!!! :-D :-D :-D
Pretioci, siledzije, otimaci, tabaci, navaaaaaaaaaaliteeeeeeeee, cekam vas!!!!
ma slušaj bre ti, ako te ja dohvatim!!! :twisted: Zaključaću te u kafanu dok.....dok ne popijemo svu cugu i ne napijemo se ko letve!!!! :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back