"INTERNET LJUBAVISANJE"

Na tim sajtovima obicno se nadje ono sto se trazi... Kad sam htjela da stvarno nadjem nekog i nasla sam, kad sam htjela da se zezam, nasla sam i to... Nemam problema sa idiotima, kretenima, smaracima... Uvod u profilu, tako mi je napisan da se te kategorije uglavnom ni ne usudjuju da mi se jave, a ako se i jave, jednostavno im ne odgovorim na poruku...

18.08.2007, BEOGRAD

da li i vi imate profile na sajtovima za upoznavanje,ako imate...da li se lazno predstavljate?

Nemam. Mada, zavisi kako se posmatra...
Profili na Myspace, Facebook, cak i na forumu krstarice... su kreirani za neku vrstu upoznavanja, online druzenja, razmene misljenja...
Sto se tice laznog predstavljanja... pa mislim da postoje dve kategorije toga...
Prva... ona generalna... kad lazesh ko si, sta si... u smislu pola uglavnom :mrgreen: odakle si... i sl....
I druga kategorija, koja zapravo negde oslikava ponasanje najveceg broja ljudi koji koriste internet sa namerom da upoznaju nekog... to su te neke sitne lazi...
Nekad kazes da si 2-3 godine mladji... da bi se dopao nekoj cici... da imas bicepse, 6pack stomak, falus od 20cm... a zapravo si neki prosecan momak u svemu... da gotivish tu i tu muziku jer je ona gotivi... pa ono.. kao... delimo ukus, ma stvoreni smo jedno za drugo... i sl...

Sto se "ljubavisanja" po netu tice, to sam siguran, meni ne moze da se desi ;)

iz mog iskustva najjbolje je u u tim upoznavanjima total se opustiti i nista ne ocekivati............ponuditi prijateljstvo<dati neku nevazni mob telefon zbog testiranja te osobe,koji uvek mozeda se iskljuci>............da bi posle mogao lagano da se izvuces.......ako naletis na neodgovarajucu osobu..............i jako je vazno zapamtiti da je net drugo a live drugo.........................ni u sta se ne upustati niti obecavati dok ne vidis osobu live.......i jos jedna stvar zene mogu da budu 500 puta gore od muskaraca u tim nepristojim ponudama.............ako im se druga strana svidi.............

Back