- Poruka
- 388.920
ja sam seka....osh da proverish....
Ja vama dragi kolega verujem na ..rec..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam seka....osh da proverish....
Kako se sve za mene zakacite, ima li kakav muskarac za mene, da je zreo, vaspitan i da ima cvrste stavove![]()
Ja vama dragi kolega verujem na ..rec..![]()
stara prica... strah je pokretach svega pozitivnog ..... al kod vas draga puca on je kontraproduktivno reverzibilan....![]()
Једноставно:
Она користи њега као психотерапеута. То је стари "индијански" трик где разочарана девојка користи наивног мушкарца као раме за плакање, али никако да пређе на нешто конкретно. Губљење времена.![]()
Нема будућности, јер је његова сврха да буде психотерапеут (раме за плакање), а не момак!Да је нешто хтела конкретно, предузела би. Овако ће развлачити у недоглед. Постоји чак и варијанта да ће се вратити старој љубави ако јој се укаже прилика (зато њега и завлачи јер се у подсвести још нада старој љубави). Нисам доживео, али знам људе који јесу. Ако је загрејана, већ за недељу-две би пристала на састанак на јавном месту, где не може да дође до непријатне ситуације. Тако се то ради. :wink: Једном кад постанеш психотерапеут ("ја бих да само будемо другови/пријатељи", "нисам још спремна" и сличне излизане фразе за наивне
) ако се не ишчупаш одмах и пресечеш, ту повратка нема.
Situacija: Upoznavanje preko chat-a, svakodnevni telefonski razgovori, izjave ljubavi, neznosti, osecanja, planovi za buducnost (deca) i tako 3 meseca i jos traje. Zive u istom gradu na par kilometara. On zna gde ona radi i zivi i ona isto. Oboje pate jer ona nije jos spremna da se vidi sa njim, boji se necega ili ima neki problem. Bila je u duzoj vezi par godina i ne zeli odmah da uskace u novu a da sve dobro ne proveri. On je razocaran trenutnim stanjem ne zna sta da radi da li treba biti i dalje strpljiv i cekati ili nema nista od svega?
Ima li tu nade i buducnosti i kakva su vasa iskustva?
Situacija: Upoznavanje preko chat-a, svakodnevni telefonski razgovori, izjave ljubavi, neznosti, osecanja, planovi za buducnost (deca) i tako 3 meseca i jos traje. Zive u istom gradu na par kilometara. On zna gde ona radi i zivi i ona isto. Oboje pate jer ona nije jos spremna da se vidi sa njim, boji se necega ili ima neki problem. Bila je u duzoj vezi par godina i ne zeli odmah da uskace u novu a da sve dobro ne proveri. On je razocaran trenutnim stanjem ne zna sta da radi da li treba biti i dalje strpljiv i cekati ili nema nista od svega?
Kakva bre inernet ljubav???
Gluposti!!!Nisu mi jasni neki koji traze ljubav preko neta......ziasta se mogu naci osobe slicne nama,ali za ljubav je potrebno mnogo mnogo vise......Cak ni u real life se to ne moze postici-ljubav...zaljubljenost da ali ljubav...za to je potrebno mnogo odricanja,mnogo vremena ,mnogo davanja...itd....
..........................
Kakva bre inernet ljubav???
Gluposti!!!Nisu mi jasni neki koji traze ljubav preko neta......ziasta se mogu naci osobe slicne nama,ali za ljubav je potrebno mnogo mnogo vise......Cak ni u real life se to ne moze postici-ljubav...zaljubljenost da ali ljubav...za to je potrebno mnogo odricanja,mnogo vremena ,mnogo davanja...itd....
..........................
Nisam pratila....samo sam procitala naslov temeUh izgleda nisi pratila sta se sve ovde desava i ko je koga savato..meni se desavalo jos pre 10god slucajno naletim na nekog ko zna de po svetu i bas malo treba da se ljudi skapiraju..iz razloga sto ne krecu sa zeljom i namerom naci nesto pa pricaju o svemu bez pardona i zadnjih namera..to uzivo nema sanse
Ne sakam te.се согласувам со повејкето луге на темава.
мислам дека е друго да ја опстануваш врската на нет бидејки секој не живее во ист град, или земја. но сепак тоа што навистина фали е да се видите во 4 очи. а само преку нет те сакам ме сакаш .. тоа е навистина чиста глупост. никогаш не си се видел во живо..
Uh izgleda nisi pratila sta se sve ovde desava i ko je koga savato..meni se desavalo jos pre 10god slucajno naletim na nekog ko zna de po svetu i bas malo treba da se ljudi skapiraju..iz razloga sto ne krecu sa zeljom i namerom naci nesto pa pricaju o svemu bez pardona i zadnjih namera..to uzivo nema sanse
to je krajnje chudno...kolko su ljudi spremni da se upuste u romansu na netu...a nespremni da se upoznaju sa nekim...fantastichno apsolutno...