Internet kupovina

• Začetnik teme Začetnik teme A-man
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

A-man

Aktivan član
Poruka
1.531
Hteo bih da naručim nešto sa Amazona u varijanti, da se ne lažemo, da izbegnem pdv, carinu i nepotrebne troškove jer sam već preplatio ovu državu...
Imam prijatelja na adresi u Nemačkoj i Austriji a posedujem i mastercard/sberbank. Mogu li platiti mojom karticom iz Srbije robu koja se dostavlja na stranu adresu? Provizija, transfer, ima li neko već iskustava. Ili u krajnjoj meri ima li neko ko to olakšava ljudima u Srbiji za neki razumanprocenat ?
Hvala...

Hteo bih da naručim nešto sa Amazona u varijanti, da se ne lažemo, da izbegnem pdv, carinu i nepotrebne troškove jer sam već preplatio ovu državu...
Imam prijatelja na adresi u Nemačkoj i Austriji a posedujem i mastercard/sberbank. Mogu li platiti mojom karticom iz Srbije robu koja se dostavlja na stranu adresu? Provizija, transfer, ima li neko već iskustava. Ili u krajnjoj meri ima li neko ko to olakšava ljudima u Srbiji za neki razumanprocenat ?
Hvala...
da mozes, ali moras da otvoris profil kod Amazona, a onda tamo napises na koju adresu da ti salju.

OK, još samo mali fokus na detalj oko transfera i provizije ( ? ) ako ja iz Srbije plaćam, šaljem pare karticom Amazonu u Nemačku...

Pa nema tu nikakve provizije. Napravis profil na Amazonu, das podatke sa svoje kreditne kartice i oni ti skinu sa
kartice tu sumu, a napises vec u profili da se roba salje na adresu na koju zelis ( valjda je Nemacka u tvom slucaju).
Sta to kupujes?

Pa nema tu nikakve provizije. Napravis profil na Amazonu, das podatke sa svoje kreditne kartice i oni ti skinu sa
kartice tu sumu, a napises vec u profili da se roba salje na adresu na koju zelis ( valjda je Nemacka u tvom slucaju).
Sta to kupujes?

Želim da kupim tronožac za fotoaparat, 60 EU....prosto ne mogu verovati da bi naši konvertovali dinare u evro i izvršili transfer a da se debelo ne ugrade. Onda sve gubi smisao. Recimo ako osoba A šalje osobi B izvesnu količinu evara pa još preko westernunion banke, sasvim sam siguran da to neće nikad više uraditi. Provizija je abnormalna. i do 20 %

Želim da kupim tronožac za fotoaparat, 60 EU....prosto ne mogu verovati da bi naši konvertovali dinare u evro i izvršili transfer a da se debelo ne ugrade. Onda sve gubi smisao. Recimo ako osoba A šalje osobi B izvesnu količinu evara pa još preko westernunion banke, sasvim sam siguran da to neće nikad više uraditi. Provizija je abnormalna. i do 20 %

ИМАШ ТО ДА КУПИШ И У БЕОГРАДУ :aha2:

ReproM.png

http://www.repromarket.rs/

Adresa: Patrijarha Varnave 49

Call Centar: +381 11 3444 963

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08 - 16h
...................... Subotom: 09 - 15

Stativi RM.jpg

http://www.repromarket.rs/grupa.php?g=41

Mozes da kupis tvojom karticom i da stavis shipping adresu koju zelis (Nemacka) , bez provizije ako imas evre, ako nemas banka ce izvrsiti konverzaciju sume u evre i to je to, mislim da provizija ne bi trebala da bude velika za tu konverzaciju.

E sad ako ti taj drug iz Nemacke posalje postom tu posilju mora da nalepi veliku nalepnicu "GIFT - POKLON" ukoliko ne zelis da placas PDV i Carinu, ali ni ovo nije sigurno, nekada naplate i kada ima ova nalepnica..

Jedino da stavi u bus negde da zasuska pa da sofer iz Nemacke donese u Srbiju.

Back