INTERNET EXPLORER NECE NA NET !?

Srdj@n

Primećen član
Poruka
863
Imao sam i AVP i ZA i opet mi je izgleda svasta uletelo u komp. Elem,imam kablovski,Outlook expres radi,update za AVP radi,a explorer nece i nece!!!
Samo prijavi kao neku gresku i gore gde je adresa pre nje upise nesto kao 20% bla,bla,bla! Novi AVP je pronasao cak 25 virusa i obrisao ih ali explorer nece na net pa bog! Ja sam totalni duduk i ne znam sta da radim. Brat koji se razume je probao sve i svasta i nece.Cak je kaze probao i da ga reinstalira i nista. Smorio se covek i iskulirao me,kao mora sve da brise pa ponovo da instalira Win a kao nema vremena sad za to :( A em mi treba komp em placam kablovski 1500d a ne mogu da ga koristim :!:
Zna li neko neko drugo resenje,neku caku da ga "sjebem" (virusa:) i da moj explorer proradi :?:

Bez obzira dali ili ne instalira OPERU sada je kasno .Drugo umesto da instalira on je samo obnovio Wind.(repair)a to ne pomaze bez potpunog formatiranja particije Trece za to vreme sto se igrao sa tim mogao je da spasi podatke (backup) i da ponovo instalira Wind. sa drajverima .

Srdj@n:
Imao sam i AVP i ZA i opet mi je izgleda svasta uletelo u komp. Elem,imam kablovski,Outlook expres radi,update za AVP radi,a explorer nece i nece!!!
Samo prijavi kao neku gresku i gore gde je adresa pre nje upise nesto kao 20% bla,bla,bla! Novi AVP je pronasao cak 25 virusa i obrisao ih ali explorer nece na net pa bog! Ja sam totalni duduk i ne znam sta da radim. Brat koji se razume je probao sve i svasta i nece.Cak je kaze probao i da ga reinstalira i nista. Smorio se covek i iskulirao me,kao mora sve da brise pa ponovo da instalira Win a kao nema vremena sad za to :( A em mi treba komp em placam kablovski 1500d a ne mogu da ga koristim :!:
Zna li neko neko drugo resenje,neku caku da ga "*" (virusa:) i da moj explorer proradi :?:
Ne znam da li ti to moze pomoci, ali ja sam imala slicno iskustvo, bez i jednog virusa. Kod mene se nakupilo spyware programa u tolikoj mjeri da je IE prosto odbijao da radi, identicno kao kod tebe, prijavljivao je nekakvu gresku i gasio se odmah zatim. Ja sam ga oporavila sa AdAware programom i sad radi bez greske. Savjet ne moze da skodi, a moze li da koristi...? :? :D

Back