Internet Explorer 8 Beta

Ne znam zasto se to desava.
Jednostavno on i prvi put pocne da skrola sranicu,prije nego sto uopste kliknem na nju ali...NPR. od prvog puta odskrolam do pola strane kada povucem skrol drugi put da bi dosao do dna strane ono me opet prebaci na pocetak stranice???

Stvarno cudno.

Vratio sam staru IE6-icu nadam se da ce raditi kao i do sad :).

Zanima me da li na jednom vindovsu mogu istovrmeno imati instaliran i ie6 i ie8 beta i da li mi se neće pojaviti ono Windows Genuine Advantage kada probam da instaliram ie8 (tako mi se bilo pojavilo jednom kada sam probao ie7 i posle sam prilikom svakog uključivanja morao da klikćem na tu poruku)?

Hvala

Zanima me da li na jednom vindovsu mogu istovrmeno imati instaliran i ie6 i ie8 beta i da li mi se neće pojaviti ono Windows Genuine Advantage kada probam da instaliram ie8 (tako mi se bilo pojavilo jednom kada sam probao ie7 i posle sam prilikom svakog uključivanja morao da klikćem na tu poruku)?

Hvala

Prvo,ne moze sigurno dve verzije IE istovremeno,ona prethodna nestaje,a drugo WGA ne trazi za IE.

Moja preporuka novi IE8!Koristio sam betu,a i sad RC verziju i super radi.Novi FF cesto zabaguje,mada nije los,a Opera je totalno bzw.

Back