internet broadcasting

zaista mi glupo da sam pitam i sam odgovaram. Posto vidim da je nemoguce voditi diskusiju o tome, ajde da se uhvatim za jednu temu. Po mom misljenju, najbolji nacin su aplikacije u flashu i playlista u xml-u jedini problem sa tim je dobar audio (mp3 to swf) converter jer par kojih sam isprobao dosta izgube na zvuku, ali velichina nije znatno manja, sto je slucaj kad konvertujem zvuk "ruchno". Mozhe li neka preporuka?

Ja stvarno nemam pojma o muzici uopste a kamoli o tome. :oops:
Ali posto vidim da si ti saznao reci mi kakve su mogucnosti da na svoj sajt stavim opciju da maze da se slusa neki radio preko mog sajta. :P
Mozes li molim te malo da mi objasnis kako bi to funkcionisalo :D
Pozdrav 8)

do sada sto sam nashao od gotovog softvera svodi se na to da ti je potreban php, puuuuuno prostora i mnogo vremena (a ponekad i para) :D Sto se tiche besplatnog softvera uglavnom ima na tone bannera i reklama, ali se ne moze "sredjivati", odnosno, ne mozesh ga podeshavati kako ti se dopada. Ako se odluchujesh za besplatan softver najbolji su flash i xml, i jedan dobar mp3 to swf converter. Cela nauka je da dobro baratash flashom :D E sad ako hocete vishe to koshta :lol: (mada ne znam shta bih josh mogao da kazem :lol: )Salim se, naravno ima tu finesa, ali necu da ih otkrivam jer mi trebaju za moj sajt ;)

Back