Intermeco

Vatrena_devojka

Domaćin
Banovan
Poruka
3.468
Da li ste nekad imali vezu sa osobom koja vam je sluzila samo da premosti izmedju dve ozbiljne veze a da to nije znala. Kakva je to bila veza i raskid?

Ili ste mozda vi nekad bili ta osoba?

to ti se zove kombinacija i kratka veza ili pokusaj veze ,da neko sebi ne prizna da je pukla veza i da nije u kombinaciji,a niko nije vidovita zarka da zna da ce biti 5 probnih veza pre prave,moze i prava da traje mesec dana,godinu,i prolazna isto toliko,eto sve sam ti reko

Postenije je platiti nekog/neku, ili filozofirati, baviti se sportom, umetnoscu, uciti jezike, putovati, svasta nesto, nego zajebavati nekog da sluzi kao prolazna stanica u kojoj sinobus staje onako preko *****, da pokupi babe Zuske koje nose mileram na pijacu.

Da li ste nekad imali vezu sa osobom koja vam je sluzila samo da premosti izmedju dve ozbiljne veze a da to nije znala. Kakva je to bila veza i raskid?

Kad udjem u vezu ne mogu da znam kako ce da se zavrsi.Nisam nikad bio sa devojkom da bih zaboravio prethodnu,nema mi to nekog smisla...
Mada bio sam taj koji je premoscavao,ali nekako to osetim i nema tu nekog naretka,bolje da se razilazimo na vreme nego da dzabe to vreme trosimo jedno na drugo.

Imala sam par takvih veza u kratkom periodu. Uzasno stanje tupila..
Kakve su bile veze? Flasterske.
Kakvi su bili prekidi? Laki,.. uz dozu ispraznosti. Nista drama, nista shou .. samo odes.

Osjecaj? Tupilo, ispraznost, ljutitost, bezveznost.

Bolje biti sam nego u flaster vezama, bez jbmti.

Poslednja izmena:

Back