gost 225213
Primećen član
- Poruka
- 718
Da li, i kako mogu da sprecim zvucnike da se ne cuje smenja u frekvenciji ili sta je to vec kada stize poruka ili poziv na mobilni telefon???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može. Faradejevim kavezom.
Može da zameniti bilo kakva metalna
rešetka (može i neki stari pravi kavez za ptice)
koji stavite preko zvučnika.
Tako SVI signali ostaju na spoljnoj
površini kaveza.
Možete i nekom žicom povezati sa uzemljenjem
da ne skuplja elektricitet.
sumljam da bi to otklonilo problem, obican kavez- resetka ne verujem da bi u potpunosti otklonio smetnje (mozda na vecu razdaljinu od telefona- slabiji signal). Ipak signal telefona je jak ako se nalazi tik pored zvucnika...
primer je automobil, on se ponasa kao "faradejev kavez" ali mi ipak imamo u autu pun signal
umotavanjem u foliju bi mozda otklonio te smetnje? nisam probao ni jedno ni drugo. I sa folijom je naravno efekat farad. kaveza
a koliko me secanje sluzi, u faradejev kavez ne moze da udje staticki elektricitet ali iz njega moze da izlazi
probacu obe varijante![]()
a to je znaci ona budza na usb kablovima od fotoaparata
i meni se javaljaju te smetnje al bas kad je mobilni uz zvucnik, na pola metra-metar ne detektuje
Da li, i kako mogu da sprecim zvucnike da se ne cuje smenja u frekvenciji ili sta je to vec kada stize poruka ili poziv na mobilni telefon???
Hehe, pa da, to je ta budza!Ako imas takav stari kabel od aparata koji ne radi, samo otvori tu budzicu i eto ti resenja!
![]()
![]()
Imao sam isti problem i pronašao rešenje.
Mobilni držim oko metar daleko od zvučnika.
Pokušaj. Deluje.