Interesantna tema (možda će se pojedinci uvrediti)

Postoje dobri i loši serviseri kompjutera,laptopova razne tehnike.
Jel normalno da kradu ram memoriju ili poneki ssd (neki dobar deo)
Izgrebu ga tj ima dosta ogrebotina
Pokvari nešto i pravi se blesav
Treba zamena nove baterije on pokvari ekran i uvali neku lošu bateriju.
Kako se tim pojedincima suprostaviti a reći im u lice ne sme.
У нормалном сервису прави се записник у коме се обавезно назначава физичко стање (огреботине) као и саставни хардвер рачунара који си предао на сервисирње.
Јајаре постоје и не видим ко те спречава да му кажеш у лице да је преварант?

Postoje dobri i loši serviseri kompjutera,laptopova razne tehnike.
Jel normalno da kradu ram memoriju ili poneki ssd (neki dobar deo)
Izgrebu ga tj ima dosta ogrebotina
Pokvari nešto i pravi se blesav
Eee!
Šta misliš, zašto se petljam u nešto što mi nije posao mesecima i kanim da im odnesem komp koji sam od poštenog rada nov platila?
Toliko izbegavam da mi lakše pada da sama svoju mašinu upropastim toliko da planiram kupovinu nove, nego da je ostavljam ''na par sati ili do sutra'' kod doktora.
Što me vidi, odmah će da procenjuje po mom izgledu i izboru neprofesionalnih reči koju priču da mi uvali tako da kvar bude što komplikovaniji i on će probati nešto, ali ne garantuje.
To za RAM sam iskusila na sopstvenoj koži pre mnogo godina, tako da izgleda da jeste normalno.
Šta raditi?
Pa... iz mog ugla je biti sam svoj majstor dok može, a kad ne može... pa, iskeširaš iz crnog fonda novo.

У нормалном сервису прави се записник у коме се обавезно назначава физичко стање (огреботине) као и саставни хардвер рачунара који си предао на сервисирње.

Јајаре постоје и не видим ко те спречава да му кажеш у лице да је преварант?
Može da te prijavi to jeste da podnese krivičnu prijavu za uvredu časti.Pa posle se ganjati po sudovima.

Back