Interesantna igra...

Enfroz2891.:
Pa jel ovo Bili Bob?
Jedna zenska je Andzelina to znam(koja je po meni mnogo precenjena kao "riba",ali to sam samo ja...)
A za ovu drugu ne znam koja je...
Film...."Bad santa"?
- Jeste bre :D ...nego sam malo zbunjen kako nisi gledao "Monster" s` njim i Hali Beri ... kad je odvaljuje nekih 3-4 minuta...i ona dobi oskara za to...i dalje mislim da ga je zasluzila :lol:

Kaa:
- Jeste bre :D ...nego sam malo zbunjen kako nisi gledao "Monster" s` njim i Hali Beri ... kad je odvaljuje nekih 3-4 minuta...i ona dobi oskara za to...i dalje mislim da ga je zasluzila :lol:
Aaaa ma nismo se razumeli..naravno gledao..i gledao:mrgreen:,nego ja shvatio i druga zena mu glumica pa se pitah a koja je ta?:lol:
Sad ce dodje film..samo da nadjem sliqu odgovarajutju....imam par ideja ali ne mogu dok si ti tu..odma bi poznao:lol:,inache bi bilo dvostruko-trik pitanje:mrgreen:,ali moratju neshto drugo....

Lako je al ne mogu da nadjem trenutno bolje.:D

Prilozi

• eeeweer.jpg
    eeeweer.jpg
    20 KB · Pregleda: 4
Enfroz2891.:
Ne Doktorka:D.ono pre na slici nije bio "Bal monstruma".:D
A ovo pa lako je.Kakav bre Lesli....Stiv,majqu mu!:lol:
Profesor hfhfhfrrr....sad mislim da je lako:D
Ma, nisi me razumeo ti nista ...:lol:
Znam da je bio "Los Deda Mraz"..nego pricam o "Balu monstruma"... bre :D..tu Hali radi u restoranu il' tako nesto..i ima klinca sto gine :( ...je l' da ?

A ovo poslednje...hmm...."Zemljo, otvori se - here I am " :roll: :D

pikax:
Ma, nisi me razumeo ti nista ...:lol:
Znam da je bio "Los Deda Mraz"..nego pricam o "Balu monstruma"... bre :D..tu Hali radi u restoranu il' tako nesto..i ima klinca sto gine :( ...je l' da ?

A ovo poslednje...hmm...."Zemljo, otvori se - here I am " :roll: :D
Da gine,:( a muza joj ubija Bili Bob koji posle toga tera sina u samoubistvo.:(
Pa kako cemo sad,ako necesh da odgovorish:D?

Back