Interesantna igra...

Ja se zaista izvinjavam, izgleda da sam malo staromodna. Evo jednog filmica koji cete lako prepoznati. Ne znam bas za "romansirani naboj", ali sigurno ima i romanse i naboja ;)

Prilozi

• slika.jpg
    slika.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 16
Bettie Page:
Ja se zaista izvinjavam, izgleda da sam malo staromodna. Evo jednog filmica koji cete lako prepoznati. Ne znam bas za "romansirani naboj", ali sigurno ima i romanse i naboja ;)

Ajoooooooooooj, ova dva filma su k'o babe i žabe u sabiranju.........

Ali, ne bih da se bavim objašnjavanjem, tj. uvjeravanjem u tu misao. Ko je u stanju da spozna, ne treba pojašnjenja.

Drugi su na redu da zakažu sekundu uz bioskopski kadar, pa da ne ometam.

®:
Ajoooooooooooj, ova dva filma su k'o babe i žabe u sabiranju.........

Ali, ne bih da se bavim objašnjavanjem, tj. uvjeravanjem u tu misao. Ko je u stanju da spozna, ne treba pojašnjenja.

Drugi su na redu da zakažu sekundu uz bioskopski kadar, pa da ne ometam.

Naravno da su razliciti. Nije mi ni bila namera da trazim slican (voajerski) film, nema ovde prepucavanja.

enfroz, izvoli

Ja neću stavljati sličicu iz filma, jer već postoji podforum sa scenama.
Evo ovako...
...o kom je filmu reč?

Glavni lik je Džo Giden – feminizirani igrač i narko-zavisnik. Bez hemijskih supstanci,
on nema energije da se izbori sa svojom devojkom, bivšom ženom i ćerkom, takođe igračicom. Život i plesnu karijeru, upropastio je drogom, vezama na jednu noć, prevarom i izdajom.
Nominovan je za Oskara, koga, nažalost, nije osvojio. Njegova uloga nije bila nimalo laka.
U potpunosti je ušao u lik, počevši od kozje brade, neprestanog pušenja cigareta,
jake sujete, lako razdražljivog i razvratnog ponašanja.

...A koje mu je boje kravata?
@Mako - imash nenamernu(nadam se) tendenciju da skenjash igru...Il` daj neki insert po kome mogu da asociram neshto il` neki podatak...ovako je trulo....i nimalo smeshno,ako ti je to bila ideja....

Back