Interesantna igra...

evo ja :D
nesto lako...
190023-1.jpg

Jedan od filmova mog detinjstva...nije teshko za vetjinu oko mog godishta... film sredine 80-tih..glumi epizodu jedna od 4 babe iz sex&grad,tada josh mladjahna....dosta vam je pomotji.:D:D

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    33,9 KB · Pregleda: 6
  • 1.jpg
    1.jpg
    35 KB · Pregleda: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 6
Evo da ubacim jedan minjak izmedju pitanja, dakle...
Glavni lik je homoseksualac koji to krije, nalazi se na brodu gde vrsi razne podmuklosti i zlobe sa nekim jos gorim likovima, i kada ga najzad jedan iz obezbedjenja uhvati na delu i odvuce ispred ljudi koji se odmaraju, suncaju i caskaju na prednjem delu broda, i istrese mu deo dzepova na sta iz njih ispadaju svakakve drangulije i pokrani konci i srebrne kashike, on kaze da ce otici sa broda a onda ne ode.

Skorasnja produkcija.

Ma nije, nego ga pamtim jer sam ga svojevremeno bas zeleo odgledati ali sam propustio jedinu projekciju koja je bila u mom gradu, i onda ga nisam ni mogao naci. Tek sam ga kasnije odgledao u igraoni....

Zadatak:
(slika je sra* ali bi trebalo da posluzi, a nisam mogao naci nijednu dovoljno dobru da je zameni)
Dakle, Kristi i Luk, ona drzi kolac a film je....

9797862_o.jpg

Evo jednog zadatka! Nije težak!!!

Glavni junak ovog filma, mladić Ren, doživljava pravi kulturni šok,
preselivši se iz Čikaga u mali gradić u kome su muzika i ples ilegalni!
Lokalni ministar proglasio je ples „đavoljim“. Uz pomoć svojih prijatelja,
nakon raznih nevolja, Ren konačno uspeva da dobije dozvolu i organizuje maturski ples.

Ovo je jedan od prvih filmova koji je iskoristio moć MTV-a. Zahvaljujući video spotovima i pesmama koje su se svakodnevno emitovale, film je stekao popularnost nekoliko nedelja ranije nego što se pojavio u bioskopima. Danas je ovo standardna praksa, ali 80-tih je ovaj trik ponovljen tek par godina kasnije sa filmom „Top Gun“.

Back