inteligencija vs potencija

wishfish:
hm, niko se ne pojavljuje...aj da preformulišem pitanje: dobro bre narode, da li mislite da inteligencija isključuje potenciju i obrnuto, ili bar umanjuje, kao pravilo potvrdjeno izuzecima :lol: I koliko se primate na kliker a koliko na raznorazne obline ( :wink: )?
Ne iskljucuje, naravno.
A opet, poznato je da intelektualci redje vode ljubav nego npr. fizicki radnici. Zasto? Verovatno je u pitanju kolicina problema i briga, ako je prevelika, onda ce to uticati i na libido.
A neko pak moze da se iskljuci ida ne brine nikakve brige za vreme sexa, ali je to retko.

Koliko se primamo na kliker? Ja se otprilike samo na kliker i primam.
A obline me ne pale… A opet, ako mislis na nesto drugo… SVE je vazno. Naravno da ce mi vise odgovarati osoba koja ima iste potrebe kao ja. Ali, ipak mislim da je primaran ‘kliker’, jer ipak, sexanje zauzima znatno manji deo zivota od ostalih segmenata. Bitna je pre svega komunikacija, a ostalo ce sve doci na svoje mesto. Valjda.
:roll:

ena28:
wishfish:
ena28:

...mmm...
...pa to je pozicija duha koja treba da nas posle kratke pauze usredsredi na sve ono sto smo u prethodnom cinjenju apsolvirali...
...a...sta kazete...
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:..
:arrow: Ovako ujedna?ena i neumorna frekvencija o?nog rolanja mogla bi, ako je prerušimo slikama sexualne imaginacije, dobro poslužiti pospešivanju potencije sportske inteligencije...

...rrrroolanje zgusnjava fakturu mogucnosti cinjenja i...ROLANJE, kao takvo, priprema istu mogucnost ka kreaciji...
...also...zato je ROLANJE, kao takvo, legitimacija uzvisenog, rapsodicnog pospesivanja NJEGOVE inteligencije...
...sportsko potentne...

...EJ...MNOGO GA BRE...
...SVIRUCKAMO.. :wink:..
...AJ' DA GA...
...ZADENEMO... :wink:..

...ili-"KAD VELIKO SUTRA
NAJZAD STIGNE,
NACI CE SE LOPOV KOJI CE
I NJEGA...
DA MI PRED NOSOM
DIGNE.
...ah- :wink:

kojote:
ena28:
...rrrroolanje zgusnjava fakturu mogucnosti cinjenja i...
wishfish:
ena28:
ROLANJE, kao takvo, priprema istu mogucnost ka kreaciji......
wishfish:
ena28:
wishfish:
ena28:
zato je ROLANJE, kao takvo, legitimacija uzvisenog, rapsodicnog pospesivanja NJEGOVE :roll: :roll:
...EJ...MNOGO GA BRE...
...AJ' DA GA...

...ili-"KAD VELIKO SUTRA
NAJZAD STIGNE,
NACI CE SE LOPOV KOJI CE
I NJEGA...
DA MI PRED NOSOM
DIGNE.
wishfish:
:shock: :? :roll: :oops:

wishfish:
kojote:
ena28:
...rrrroolanje zgusnjava fakturu mogucnosti cinjenja i...
wishfish:
ena28:
ROLANJE, kao takvo, priprema istu mogucnost ka kreaciji......
wishfish:
ena28:
wishfish:
ena28:
zato je ROLANJE, kao takvo, legitimacija uzvisenog, rapsodicnog pospesivanja NJEGOVE :roll: :roll:
...EJ...MNOGO GA BRE...
...AJ' DA GA...

...ili-"KAD VELIKO SUTRA
NAJZAD STIGNE,
NACI CE SE LOPOV KOJI CE
I NJEGA...
DA MI PRED NOSOM
DIGNE.
wishfish:
:shock: :? :roll: :oops:

...zenkice moja-POTENTNA...(i buljooka ribice...)
:wink:

Back