Inteligencija partnera ili korisna lekcija

Šta smo naučili od naših partnera?
Koja je to lekcija koju nećemo zaboraviti? Šta su nam ostavili korisno i lepo? To može biti neko korisno znanje, može biti neka osobina koju su razvili u nama, sposobnost, umeće kuvanja, vođenja ljubavi…
Kakav vam je stav prema pameti osobe koja je sa vama u vezi? Da li to mora biti osoba ravnopravna sa vama, ili je bolje da u pameti vi dominirate, ili možda obrnuto? Naravno da postoje različiti tipovi inteligencije, govorim o laičkom, subjektivnom, shvatanju koliko je onaj drugi pametan.

Uživam u društvu inteligentnih muškaraca i isključivo takve biram.

A je l' ti smeta ako shvatiš da si ti intetlektualno dominantnija?
Ili ako je on mnogo pametniji od tebe?
Nisam naletela na mnogo pametnijeg u smislu inteligentnijeg i to ce se tesko desiti, to je ugrozena vrsta... :think: :roll: ali jesam na nekoga ko vise zna, i to o svemu i svacemu, i u tome zaista uzivam, sirina u tom smislu mi jaaako prija... bas sam to jednom (ali samo jednom) decku i rekla - "meni se cini kako ti sve o svemu znas..." u svasta se razumeo... a moj kolega sa faxa, ali razna neka interesovanja i znanja ni blizu vezana za nasu struku... (imam i ja naravno al on je bas razbijao! :D ) Toplokrvna enciklopedija
t48112.gif
Na to se slatko nasmejao, i naravno rekao da nije tako... da on tako misli o jednom svom drugu, da taj sve zna... i tako... ;)
A uzas kada osetim da sam intel. dominantnija... pisala sam o tome, propast totalna :roll::confused:

Poslednja izmena:

Šta smo naučili od naših partnera?
Koja je to lekcija koju nećemo zaboraviti? Šta su nam ostavili korisno i lepo? To može biti neko korisno znanje, može biti neka osobina koju su razvili u nama, sposobnost, umeće kuvanja, vođenja ljubavi…
Kakav vam je stav prema pameti osobe koja je sa vama u vezi? Da li to mora biti osoba ravnopravna sa vama, ili je bolje da u pameti vi dominirate, ili možda obrnuto? Naravno da postoje različiti tipovi inteligencije, govorim o laičkom, subjektivnom, shvatanju koliko je onaj drugi pametan.

najpamtnija lekcija koju sam naučila od mm je ''nisam ja kriv što si se rodila kao žensko''.

Back