gost 79626
Iskusan
- Poruka
- 5.869
Niko nije naučio da vozi auto od momka?
Poznato je da su oni opasni vozači
Poznato je da su oni opasni vozači

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inteligencija partnera ili korisna lekcija
Šta smo naučili od naših partnera?
Koja je to lekcija koju nećemo zaboraviti? Šta su nam ostavili korisno i lepo? To može biti neko korisno znanje, može biti neka osobina koju su razvili u nama, sposobnost, umeće kuvanja, vođenja ljubavi…
Kakav vam je stav prema pameti osobe koja je sa vama u vezi? Da li to mora biti osoba ravnopravna sa vama, ili je bolje da u pameti vi dominirate, ili možda obrnuto? Naravno da postoje različiti tipovi inteligencije, govorim o laičkom, subjektivnom, shvatanju koliko je onaj drugi pametan.
E, ovo mislim da sam i ja naučila, mada još nije došlo do primene naučenog strpljenja i smirenosti.da prevladam neke svoje impulsivnosti...
To mi je, onako, dooobra skola bila.
Nisam naletela na mnogo pametnijeg u smislu inteligentnijeg i to ce se tesko desiti, to je ugrozena vrsta...A je l' ti smeta ako shvatiš da si ti intetlektualno dominantnija?
Ili ako je on mnogo pametniji od tebe?
Pa aj dobro..reci sta bih ja mogao nauciti od zene sto ne znam..vrlo rado bih![]()
Inteligencija partnera ili korisna lekcija
Šta smo naučili od naših partnera?
Koja je to lekcija koju nećemo zaboraviti? Šta su nam ostavili korisno i lepo? To može biti neko korisno znanje, može biti neka osobina koju su razvili u nama, sposobnost, umeće kuvanja, vođenja ljubavi…
Kakav vam je stav prema pameti osobe koja je sa vama u vezi? Da li to mora biti osoba ravnopravna sa vama, ili je bolje da u pameti vi dominirate, ili možda obrnuto? Naravno da postoje različiti tipovi inteligencije, govorim o laičkom, subjektivnom, shvatanju koliko je onaj drugi pametan.
Jao, nemoj tako...Pa ima nesto sto sam naucila, samo ne znam ko me je tome naucio da li muskarci ili zivot a to je da su svi muskarci isti. Razlicit je samo nacin na koji ih gledamo i ono sta u stvari u njima zelimo da vidimo.