Интелектуалке и сировине

Разрушитель

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.753
Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
да им приђу, и гаје опсесивне мисли?

Као да си поставио питање да ли све интелектуалке воле да једу грашак? :D

Ствар је афинитета формираног кроз одрастање, модела оца/мушкарца којег је гледала у кући плус индивидуалне карактеристике ње као личности...
Везе то нема са завршеном школом, интелектом или памећу.

Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима?

što samo intelektualke, sve žene ispoljavaju najveću količinu strasti i požude prema sirovinama kriminalcima i žestokim momcima

сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
naravno...i to ne važi samo za japičice (poslovne žene), već za većinu žena...uvek su im bili i biće im draži muškarci kakve si gore opisao od tašnamašna tipova...
na japije mogu da se lože jedino domaćice...

Ствар је афинитета формираног кроз одрастање, модела оца/мушкарца којег је гледала у кући плус индивидуалне карактеристике ње као личности...

Uglavnom one koje su "na mišiće" (gurku, nazor) pozavršavale fakultete (kojegod) posle toga flipnu za primitivnim je6ačima (postoje i ne-primitivni, prim.aut.).
Frustrirane i bez dovoljno intelekta opredele se da budu najpametnije među najglupljima.
A stvarno se svašta naziva intelektualcem danas...

Slazem se.
A ja sam naprotiv primetila, da mnoge intelektualke "pate" od toga da pronadju sebi ravnog i da su mnoge zbog toga i posle 40+ same.

Ne bih rekla bas samo intelektualke, ali mnoge zene nesto nalaze u "zestini" sad ne bih bas rekla samo u "kriminalcima", a pogotovo ne u "sirovinama"...
Zestok mozes biti na razne nacine.
Nekako ta zestina (temperament) zajedno sa njegovim intelektom i pamecu je najbolji miks.

Па ако причамо о "модерним женама", чега има све више, онда да, њима и треба сировина јер то иде по систему њима не треба мушкарац већ покретни вибратор или донатор...

Ja znam samo jedan takav primer i ne mogu da se nacudim da profesorka bude sa nekim ko jedva je zavrsio srednju. Mozda zeli da upaca nekog opakog momka pa da ga ona obuzda, dovede u red, kao ona fora, grubijan i faca ovako, a kada je sa njom prede kao mace.

S druge strane, ko zna, mozda se neke devojke zasite intelektualaca, jer nekako mi se cini da vecina intelektualaca i nisu neke sirove muskarcine, da im mozda fali malo samo cvrstine ili neceg, a one mozda zele da se osete kao "zene" zasticene i ususkane pored takvog nekog alfa muzjaka, ko ce ga znati.

Па ако причамо о "модерним женама", чега има све више, онда да, њима и треба сировина јер то иде по систему њима не треба мушкарац већ покретни вибратор или донатор...

ovo ima veliko utemeljenje u praksi, hteli da priznate ili ne...
eo opet primer iz moje bliže okoline...ona završila grdne fakultete, iz nekakve stare gradske porodice, ma šta to značilo (njeni nisu došli posle rata sa sela, pa je valjda plave krvi, šta li), uvek je birala poslove gde je htela, tj. u kojoj firmi je htela...načitana, elokventna, inteligentna fakat...zmijičast jezik, voli da omačinje jer su za nju svi glupi, svet i ljude u njemu posmatra s visine...mada uspešno glumi da sve vrednuje podjednako, bili oni ratari ili naučnici...
on konobar bivši, ona mu našla dobar posao...zajebo na poslu, najurili ga...i valjda se jednog trenuitka osetio inferiornim, šta li - pa završio vanrednu nekakvu višu školu, neki menadžment..ovde su danas svi živi menadžeri neki...:I al ne ide...on je i dalje muškarac u senci svoje žene...i pokušava to da prikrije, al ne ide...isijavaju...

Back