Intelektualka

Intelektualac tj. intelektualka je slozen pojam, zato jer svako ima neku svoju definiciju. Neka orignalna definicija bi bila da je intelektualac osoba koja se bavi nekom intelektualnom vestinom, tipa naucnik, profesor, knjizevnik. Obrazovana osoba koja se bavi nekim intelektualnim radom.
Sto se nas raje tice, mi intelektualcem zovemo svakog ko ima kliker, ko je inteligentna osoba, koja ima neka dublja interesovanja od toga gde izaci za vikend, ko voli da ima diskusiju i ko voli da bude intelektualno stimulisan, bilo kroz muziku, diskusiju, film, dobru knjigu.

Ja sam imao iskustva sa ovim intelektualkama sto kaze raja, pametne devojke, super za diskusiju ko voli te intelektualne teme. Vecina koje znam su nacitane, ali nisu krute, snobovi i sl. vec znaju da se dobro zezaju.
Imao sam prilike da naletim i na jednu iako tako koja me je gledala sa visine jer nisam obrazovan ni nacitan kao ona, i to mi je par puta stavila do znanja, tako da mi je takav mentalitet osoba poprilicno odbojan.

Sve ove druge, super zezanje, solidne diskusije, uzivanje, nikad me nisu gledale sa visine iako imaju veci IQ nego ja.

to je osoba koja obavlja neki intelektualni rad, obrazovana je, ima bogat rečnik i opštu kulturu.

znam neke takve, ali nešto mi tu ipak nedostaje, nekako su proračunate, materijalistički i usko za svoju dobrobit hedonistički usmerene, nemaju onu crtu zanesenjaštva

Kakav je to tip žene i kakva su vaša iskustva sa njima?

Neko nemirnog duha u stalnom trazenju najboljih rjesenja, ko se kriticki odnosi prema postojecoj zbilji (kao i prema sebi jer ne gaji iluzije o svojoj posebnosti nego gleda na sebe kao integralni dio tog istog problema), moralno hrabra osoba (ne boji se da otkrije i saopsti istinu), osjecajno i mentalno radoznala bez trunke castohleplja i neumoran borac protiv primitivizma i malogradjanstine, pa i neko ko se u svojoj vaspitnoj ulozi putem umnog rada zalaze za oslobodjenje covjeka. Ako ima dobre sise i guzove uz sve navedeno i ne boji se fizickog rada tokom vikenda, sve je to bonus.

Ne dozvoljavam da me zene oslovljavaju sa "kolega" jer sam jos za vreme studiranja video koliko su nesposobne i kako polazu ispite .Dakle ako neka polegusa misli da smo isti ja koji sam sve ispite polagao znanjem i ona koja je sirila noge i dudlala ga profanu e tu se debelo zeznula.Te njihove diplome su validne taman koliko i oni masteri gosn precednika i ostalih politikanata koji su se okitili svakojakim doktoratima a da ne znaju ni naslov svoje lazne disertacije da izgovore.

Neko nemirnog duha u stalnom trazenju najboljih rjesenja, ko se kriticki odnosi prema postojecoj zbilji (kao i prema sebi jer ne gaji iluzije o svojoj posebnosti nego gleda na sebe kao integralni dio tog istog problema), moralno hrabra osoba (ne boji se da otkrije i saopsti istinu), osjecajno i mentalno radoznala bez trunke castohleplja i neumoran borac protiv primitivizma i malogradjanstine, pa i neko ko se u svojoj vaspitnoj ulozi putem umnog rada zalaze za oslobodjenje covjeka. Ako ima dobre sise i guzove uz sve navedeno i ne boji se fizickog rada tokom vikenda, sve je to bonus.

ovo je najbolja definicija koju sam do sada sreo na forumu:D

Ne dozvoljavam da me zene oslovljavaju sa "kolega" jer sam jos za vreme studiranja video koliko su nesposobne i kako polazu ispite .Dakle ako neka polegusa misli da smo isti ja koji sam sve ispite polagao znanjem i ona koja je sirila noge i dudlala ga profanu e tu se debelo zeznula.Te njihove diplome su validne taman koliko i oni masteri gosn precednika i ostalih politikanata koji su se okitili svakojakim doktoratima a da ne znaju ni naslov svoje lazne disertacije da izgovore.
Dobro šugi, nisi svi studirali na Megatrendu, validna ti je diploma do 2023 :lol:

Mene samo cudi kad se neka intelektualka smuva sa nekim krimosom ili drvosecom.......to mora da je velicina penisa u pitanju.....ne verujem da bilo sta drugo moze biti........mozda jos samo novac.

znaci ima ono sto je napisao tandoori i polovara : ))
a ima i trece heh
a ostalo su obicne zene to nije lose, polovara se zaglavila negde izmedju zabagovalo i odnos s roditeljima
: (

- - - - - - - - - -

ja sam sada duh
ili trece ili polovara

za zene najbolje da budu male i glupe a vredne i pametne a intelektualke ako se raspadnu to je jer nemaju bas kud
a pravih je vrlo malo mislim
?
to bude kad se malo raspadnes uspesno ili neuspesno
haha morala bih se ugasiti

Back