Intelekt i seks

Jos me ova u apoteci dodqrno istripovala. Setih se usput da sam zaobravio da kupim, udjem, naravno sam ona sama. Izvolte:
Paa treba mi cetkica za zube ona neka bolja, ova poce da vira tamo, ima 309 super meka, uktra giga, ja reko, ma ok moze ta. Jeste sigurni? Da daikutijuk'ndoma.
Ona naravno zapuhta: uh inaju samo ovi.
Ja: kako to mislis samo ovi? Koji? A ono kondomi brate, nisu baloni zirafe.
Paaa imaju samo ovi.
Pa dajte mi te, uzeo gledam, reko da nije nesto s nekom aromom, kao vruce i to.

Jos me ova u apoteci dodqrno istripovala. Setih se usput da sam zaobravio da kupim, udjem, naravno sam ona sama. Izvolte:
Paa treba mi cetkica za zube ona neka bolja, ova poce da vira tamo, ima 309 super meka, uktra giga, ja reko, ma ok moze ta. Jeste sigurni? Da daikutijuk'ndoma.
Ona naravno zapuhta: uh inaju samo ovi.
Ja: kako to mislis samo ovi? Koji? A ono kondomi brate, nisu baloni zirafe.
Paaa imaju samo ovi.
Pa dajte mi te, uzeo gledam, reko da nije nesto s nekom aromom, kao vruce i to.
Mamicu im...

nisam citao temu jer mi se nije citala tema
ali cu reci na temu da sam ranije kao mladjiji prahtikovao sehs sa devojkama i zenama skromnijeg intelehta
a sada me to vise nista ne radi pa sada samo pametne pametnice
ier mie nekako napaljenstvenije
posto sam jako perversan i imam izrazito devijantne fetisheve
kao sto su recimo sehsualne igre mokroga uha i celavog machka

U praksi to izgleda otprilike,ovako: pocnete o nekim uopstenim temema,skontas da je pametna,zanimljiva, duhovita il obratno.Ako pocnu da padaju fine provokcije na koje ona uzvrati, mogucnost da imate sex je uvecana .Takve stvari se dese spontano il se ne dese,nema pravila...

Јбт, и мени се то дешава. 😳
Али, исто тако, није се десило да ми еротски буде привлачан тупав мушкарац.
U principu da. Ali imala sam situaciju da budem sa tipo koji je fin, kulturan ali otprilike kao teraša. Ima sadržaj ima pogled ali je ograničen.
Imao je kapacitete za otprilike 6 meseci, onda je počeo da se ponavlja. Io nako kao kad imaš cd sa muzikom. Ono ok je muzika ali kad je preslusaš više puta već je to dosadno.
P.S. mada sto kazu, negdecmu je Bog uzeo a negde mu je dao :rumenko: Bio je malo iznad proseka na drugom mestu.
Recimo da mi se nije pojavio u mladosti već u ovim godimama istolerisala bi mu ogrsničenost. ;)

A dize ti se na intelekt? Kako, aj daj primer? O cemu pricate pa te uzbudi?
Лоше сам формулисао претходни одговор па је испало као да се подразумева да ме интелигентне особе аутоматски саме по себи пале јер ме плиткоумне не пале. Интелигенција је предуслов који мора да испуни да бих могао да се заинтересујем у ма ком смислу, па и сексуалном.
Није тема разговора битна толико, колико општа слика коју шаље кроз разговор, способност разумевања, расуђивања, доношења паметних одлука, итд.

Back