I na kondome nas kradu!Jbt, počeli da vaćare i na kondome.
Gde će im duša...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I na kondome nas kradu!Jbt, počeli da vaćare i na kondome.
Gde će im duša...![]()
Mamicu im...Jos me ova u apoteci dodqrno istripovala. Setih se usput da sam zaobravio da kupim, udjem, naravno sam ona sama. Izvolte:
Paa treba mi cetkica za zube ona neka bolja, ova poce da vira tamo, ima 309 super meka, uktra giga, ja reko, ma ok moze ta. Jeste sigurni? Da daikutijuk'ndoma.
Ona naravno zapuhta: uh inaju samo ovi.
Ja: kako to mislis samo ovi? Koji? A ono kondomi brate, nisu baloni zirafe.
Paaa imaju samo ovi.
Pa dajte mi te, uzeo gledam, reko da nije nesto s nekom aromom, kao vruce i to.
Šta te u tom slučaju pali ako ne dubinski razgovoriJa volim dobre razgovore o svemu. I dubioze. Ali kako posle, kad treba da se jednostavnim recima pohebete, prebacite na konkretno, jer primetio sam da mnoge pali sam taj cin razgovora. Mene ne, meni je to pre mentalni stimulans, ali nema sanse da me to napali?
Dubinsko ciscenjeŠta te u tom slučaju pali ako ne dubinski razgovori![]()
U principu da. Ali imala sam situaciju da budem sa tipo koji je fin, kulturan ali otprilike kao teraša. Ima sadržaj ima pogled ali je ograničen.Јбт, и мени се то дешава.
Али, исто тако, није се десило да ми еротски буде привлачан тупав мушкарац.
Intelekt i seksA sta je tema?
Лоше сам формулисао претходни одговор па је испало као да се подразумева да ме интелигентне особе аутоматски саме по себи пале јер ме плиткоумне не пале. Интелигенција је предуслов који мора да испуни да бих могао да се заинтересујем у ма ком смислу, па и сексуалном.A dize ti se na intelekt? Kako, aj daj primer? O cemu pricate pa te uzbudi?
ah, majstor značiDubinsko ciscenje
Mislio sam na nesto kinkiah, majstor znači
koliki je garantni rok za pojavu grinja
da li koristite karcher hemiju?
Знам, пробала. Ебига, буквално сам га прескакала и искакала из кревета, укључим усисивач ил узмем да кречим.Recimo da mi se nije pojavio u mladosti već u ovim godimama istolerisala bi mu ogrsničenost.![]()
sta kinkije od kupanja u karcer hemiji hoćeš? hahaMislio sam na nesto kinki
Ma jok, ja mislio ti ozbiljna.sta kinkije od kupanja u karcer hemiji hoćeš? haha
salim se znas….
Mozak, kobasica i senf pa moci brateA sta je tema?