antidot
Početnik
- Poruka
- 24
I osladilo ti se pa ćeš opet?Ja sam jednom platio kurvu
I nista seks
Samo prica

I osladilo ti se pa ćeš opet?Ja sam jednom platio kurvu
I nista seks
Samo prica
One su najbolji psihijatriI osladilo ti se pa ćeš opet?![]()
E sad neš jebatMada preporučujem ti da na devojke ne gledaš kao na seksualne objekte, već kao na božju kreaciju vrednu divljenja.
Samo napred dečko. Na mlađima svet ostaje.One su najbolji psihijatri
Poruka je automatski spojena:
E sad neš jebat![]()
Ja bih volio da je ti smuvasSamo napred dečko. Na mlađima svet ostaje.![]()
Otkrio cari covecnosti.I osladilo ti se pa ćeš opet?![]()
Ne udaraj mi na cojstvo i junastvo!Otkrio cari covecnosti.
Sto brate? Valja i popricati.Ne udaraj mi na cojstvo i junastvo!
Sto brate? Valja i popricati.
Ko dva coveka. Dva samuraja kontrasntih boja. Ko Crnogorac i Japanac.
I o čemu ste pričali?
Ja sam pricao o zivotuI o čemu ste pričali?
O bitkoinu i keto dijeti si mogao i sa mnom. Manje bi ti naplatio.Ja sam pricao o zivotu
Rekao sam joj da sam znao Velju Nevolju
O bitkoinima
O keto dijeti itd itd
...
Brate, platio si kurwu da bi pricao o velji nevolji s njom?Rekao sam joj da sam se jednom rukovao sa Veljom Nevoljom a ona me njezno poljubila u vrat
Ma posle pricali i o Beogradu na vodi, cjeni kondoma itd itdBrate, platio si kurwu da bi pricao o velji nevolji s njom?
Sta nije u redu s tobom?
Ajde ono fazon da joj pricas o ljubavi, kako si emotivno ovo ono bla bla, fali ti razumevanje i topla neznost, to razumem skroz.
Velja nevolja?
Slusaj, nisi ti normalan. Ne volim ja forumasima ovako direktno, al da sam ja platio kurwu, znaci ocekivao bih da se dobro isplacem na njenim grudima. Ako ne, uzimam pare nazad i dzada.Ma posle pricali i o Beogradu na vodi, cjeni kondoma itd itd
******Slusaj, nisi ti normalan. Ne volim ja forumasima ovako direktno, al da sam ja platio kurwu, znaci ocekivao bih da se dobro isplacem na njenim grudima. Ako ne, uzimam pare nazad i dzada.
Ne razumeš ti ništa.Brate, platio si kurwu da bi pricao o velji nevolji s njom?
Sta nije u redu s tobom?
Uhh brate.Ne razumeš ti ništa.Današnje ribe se primaju na krimose. Vidim da ga je poljubila u vrat. To ti je već znak.
Samo ti dečko govori da znaš krimose, i najebaćeš se, pusti MrNapokon-a...![]()
Ti si gospodin!Ne razumeš ti ništa.Današnje ribe se primaju na krimose. Vidim da ga je poljubila u vrat. To ti je već znak.
Samo ti dečko govori da znaš krimose, i najebaćeš se, pusti MrNapokon-a...![]()