Integrisana zvučna driver...

goxy

Zaslužan član
Poruka
105.785
Elem pošto instalirah sistem ne prvi put se javlja problem oko integrisane zvučne koja za sistem ne postoji...Ako neko zna sajt za download driver-a,bio bih zahvalan:)...Vidim da je kartice foxconn,samo tolko vidim,u opisu konfiguracije ne piše ništa...
 
Kaže mi da je možda u biosu isključeno opet taj bios...
jedino ako si čačkao u biosu i isključio ga.
Jednostavno nisam mogao da ti dam direktan odgovor koja je tvoja zvučna , da bi ti to uradio morao bih jednostavno znati tvoj tip i seriju matične ploče , ono šta je napisano na comtrejdovom sajtu je za mene bezvredno i daje mi informaciju da je čipset na matičnoj ploči - sis662 , ko zna koliko proizvođača matičnih ploča je radilo ploče sa tim čipsetom , pomoglo je to da si napisao da negde piše foxcon , to je tajvanski proizvođač matičnih ploča i znao sam da je sve na njoj što imaš integreisano sem procesora i memorije , zato sam da ti dao linkove za drajvere matičnih ploča koje foxcon proizvo sa sis662 čipsetom , na jednom od ta tri linka se nalazi i tvoja matična ploča i audio i svi stali drajveri kao i manuali za tu tvoju pločo.
Ja da sam na tvome mestu sve bih to poskidao postavio u razne foldere i narezao na cd ili dvd i isprobao bih dok ne nađem pravog i to bih zabeležio negde sa strane i ostavio da imam zledeći put kada ti bude bilo potrebno.
@misoni - nikada ne treba skidati drajvere osim ako oni nisu sa sajta proizvođača jer je lako moguće da ne rade sa tim čipsetom jer ne treba zaboraviti da su u pitanju integrisane komponente.
 
bilo bi glupo da se sklopi brand name konfa na kojoj
ne radi drajver bar za windows, na unixu je uobičajeno
:rotf:


nikada ne treba skidati drajvere osim ako oni nisu sa sajta proizvođača jer je lako moguće da ne rade sa tim čipsetom jer ne treba zaboraviti da su u pitanju integrisane komponente.
šta im oni to tolko menjaju tako da drajveri ne rade, na identičnim produktima , brčkaju nešto ili šta :think:
šta da radimo ako proizvođač ode u čabar kao matsonic na primer :D
 

Back
Top