Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.295
E sad...
ИНТЕГРАЦИЈА СРБИЈЕ, АЛБАНИЈЕ И БИХ? Брнабић изнела невероватан план Владе!
https://www.pravda.rs/2019/8/8/inte...-i-bih-brnabic-iznela-neverovatan-plan-vlade/
Za nasu zapadnu srpsku drzavu BiH mi je jasno gde ce biti zajednicki integrisani prelazi...
Ali me interesuje gde Brnabićka vidi integrisani prelaz sa Albanijom...da li u Nišu ili Merdaru ili na Košarama ili u Draču?
S obzirom iz kojeg miljea dolazi...verovatno misli na ove vec uspostavljene na Merdaru...
Ali to bi onda bili integrisani prelazi sa Velikom Albanijom...sto njoj verovatno i ne smeta...
....
ИНТЕГРАЦИЈА СРБИЈЕ, АЛБАНИЈЕ И БИХ? Брнабић изнела невероватан план Владе!
https://www.pravda.rs/2019/8/8/inte...-i-bih-brnabic-iznela-neverovatan-plan-vlade/
Интегрисани гранични прелаз са Северном Македонијом биће ускоро отворен, а председница Владе Србије Ана Брнабић каже да ће ускоро такви прелази бити успостављени и са Албанијом и Босном и Херцеговином.
Премијерка је то најавила на данашњем састанку са представницима удружења металске и хемијске индустрије Привредне коморе Србије, коме је присуствовао и председник ПКС Марко Чадеж.
Чадеж је, како је сапштила Влада Србије, рекао да интегрисани гранични прелази, какав ће ускоро бити успостављен са Северном Македонијом, значајно олакшавају неометани прелаз робе у Србију и из земље.
Скупштина Србије је крајем јула усвојила Закон о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Северне Македоније о успостављању заједничких контрола на граничном прелазу за међународни друмски саобраћај Прешево-Табановце.
Za nasu zapadnu srpsku drzavu BiH mi je jasno gde ce biti zajednicki integrisani prelazi...
Ali me interesuje gde Brnabićka vidi integrisani prelaz sa Albanijom...da li u Nišu ili Merdaru ili na Košarama ili u Draču?
S obzirom iz kojeg miljea dolazi...verovatno misli na ove vec uspostavljene na Merdaru...
Ali to bi onda bili integrisani prelazi sa Velikom Albanijom...sto njoj verovatno i ne smeta...
....