Интеграција Русије ,Белорусије и Савезне Југославије !

Србија, Република Српска , Црна Гора и Македонија на основу потписаног договора са Савезном Југославијом
Србија не би гласала да се приступи Русији, камоли ови други.

Ova ideja, koja danas živi u glavama svih ruso*uza Srbije, je nastala iz očajanja i nemoći tadašnjeg rukovodstva SRJ da se odupre Zapadu na način kako je pokušalo '99. Znali su da im je kraj neminovan i da je jedini način da produže svoj opstanak na vlasti da pronađu nekog moćnog zaštitnika. Međutim, u tom slepilu nisu videli ni da je ideja praktično neostvariva ni da bi ih Rusija zaštitila sve i da smo nekako bili ista država sa njima.

No, legenda o imperiji od Jadranskog do Japanskog mora i dalje živi.

ауторска тема

Погледала сам конференцију за штампу ,одржану у Москви, између председника Путина и Лукашенка, разговори о заједничким подухватима који их чекају .

На питање новинара из Белорусије када ће доћи до интеграције Русије и Белорусије на основу спорозума потписаног , председник Путин је рекао да је то споразум од пре 20 и нешто година и да таква могућност постоји , те да ће након неколико првобитних ствари које очекују у сарадњи Русије и Белорусије и то доћи на ред као завршница..

Оно што је интересатно u том протоколу о интеграцији Русије и Белорусије била је потписник и Савезна Република Југославија ..

Да ли српске државе могу да се позову на овај потпис, као наследнице СР Југославије и затраже интеграцију ?
Bebo, zasto me brukas pred ljudima?

ауторска тема

Погледала сам конференцију за штампу ,одржану у Москви, између председника Путина и Лукашенка, разговори о заједничким подухватима који их чекају .

На питање новинара из Белорусије када ће доћи до интеграције Русије и Белорусије на основу спорозума потписаног , председник Путин је рекао да је то споразум од пре 20 и нешто година и да таква могућност постоји , те да ће након неколико првобитних ствари које очекују у сарадњи Русије и Белорусије и то доћи на ред као завршница..

Оно што је интересатно u том протоколу о интеграцији Русије и Белорусије била је потписник и Савезна Република Југославија ..

Да ли српске државе могу да се позову на овај потпис, као наследнице СР Југославије и затраже интеграцију ?
Ništa SRJ nije potpisala, Milošević je samo izrazio želju .

Back