- Poruka
- 30.815
"Sto je dzabe i Bogu je milo...!" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci i ti se slazes da su SRS Vucic i Smrdljosevic prodali Krajinu i Kosovo za kikirikiTi si politicki anal fabet
Igranka iz 1999 je dogovorena. Sve je po scenariju.
I sta ja da pisem kada su ti osteceni mozdani kapaciteti. Sta.
Cao zurim.
Србија не би гласала да се приступи Русији, камоли ови други.Србија, Република Српска , Црна Гора и Македонија на основу потписаног договора са Савезном Југославијом
Bebo, zasto me brukas pred ljudima?ауторска тема
Погледала сам конференцију за штампу ,одржану у Москви, између председника Путина и Лукашенка, разговори о заједничким подухватима који их чекају .
На питање новинара из Белорусије када ће доћи до интеграције Русије и Белорусије на основу спорозума потписаног , председник Путин је рекао да је то споразум од пре 20 и нешто година и да таква могућност постоји , те да ће након неколико првобитних ствари које очекују у сарадњи Русије и Белорусије и то доћи на ред као завршница..
Оно што је интересатно u том протоколу о интеграцији Русије и Белорусије била је потписник и Савезна Република Југославија ..
Да ли српске државе могу да се позову на овај потпис, као наследнице СР Југославије и затраже интеграцију ?
Румуни само требају да се упознају са историјом старијим од 150 година и неће бити проблема.Rumunji su prepreka.
Bog ih je poslao ovde!Rumunji su prepreka.
Ništa SRJ nije potpisala, Milošević je samo izrazio želju .ауторска тема
Погледала сам конференцију за штампу ,одржану у Москви, између председника Путина и Лукашенка, разговори о заједничким подухватима који их чекају .
На питање новинара из Белорусије када ће доћи до интеграције Русије и Белорусије на основу спорозума потписаног , председник Путин је рекао да је то споразум од пре 20 и нешто година и да таква могућност постоји , те да ће након неколико првобитних ствари које очекују у сарадњи Русије и Белорусије и то доћи на ред као завршница..
Оно што је интересатно u том протоколу о интеграцији Русије и Белорусије била је потписник и Савезна Република Југославија ..
Да ли српске државе могу да се позову на овај потпис, као наследнице СР Југославије и затраже интеграцију ?
Dalje ruke od bugarske Makedonije!Србија, Република Српска , Црна Гора и Македонија на основу потписаног договора са Савезном Југославијом