Интеграција Русије ,Белорусије и Савезне Југославије !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Погледала сам конференцију за штампу ,одржану у Москви, између председника Путина и Лукашенка, разговори о заједничким подухватима који их чекају .

На питање новинара из Белорусије када ће доћи до интеграције Русије и Белорусије на основу спорозума потписаног , председник Путин је рекао да је то споразум од пре 20 и нешто година и да таква могућност постоји , те да ће након неколико првобитних ствари које очекују у сарадњи Русије и Белорусије и то доћи на ред као завршница..

Оно што је интересатно u том протоколу о интеграцији Русије и Белорусије била је потписник и Савезна Република Југославија ..

Да ли српске државе могу да се позову на овај потпис, као наследнице СР Југославије и затраже интеграцију ?

Mogu da zatraze integraciju bilo kada.

Ako postoji resenost sutra 3,9 miliona Srba izrazi se na referendumu kao Rusi i mora da se odgovori i na drugo pitanje referenduma, da li ste za integraciju sa nznm odkb brik cia nba bilo kim, zaokruzimo DA, mora da se postuje, demokratija.
Referenduma ce biti

Na njemu ce biti samo dve tacke

1. Dal znate da je Kosovo nezavisno?
2. E, sad znate.

Koje Srpske drzave naslednice SRJ, imenuj ih recima

Србија, Република Српска , Црна Гора и Македонија на основу потписаног договора са Савезном Југославијом

Србија, Република Српска , Црна Гора и Македонија на основу потписаног договора са Савезном Југославијом
Kog dogovora, daj ime tog medjunarodnog ugovora, ko i gde ga potpisao

Srpska i Makedonija nikad nisu bile u SRJ

Referenduma ce biti

Na njemu ce biti samo dve tacke

1. Dal znate da je Kosovo nezavisno?
2. E, sad znate.
Noup. Mislim da ako bude integracije sa Rusijom mi ulazimo u punom sastavu sa sve hrvatskom i cg.

Mada necemo mi. Nama sada odgovara da imamo Srbe u NATO, Crnogorci su Elitni Srbi. Odgovara nam i da jednog dana ovako razjedinjeni svaka drzava posebno ima status nuklearne sile i pravo veta.

Sto vise staklo lomis na sitnije komadice - sve vise se seces. :mrgreen:

Kog dogovora, daj ime tog medjunarodnog ugovora, ko i gde ga potpisao

Srpska i Makedonija nikad nisu bile u SRJ

Македонија је приликом излазка из СФРЈ са СР Југославијом потписала договор да има право да се врати у случају да њена територија буде угрожена ..

Noup. Mislim da ako bude integracije sa Rusijom mi ulazimo u punom sastavu sa sve hrvatskom i cg.

Mada necemo mi. Nama sada odgovara da imamo Srbe u NATO, Crnogorci su Elitni Srbi. Odgovara nam i da jednog dana ovako razjedinjeni svaka drzava posebno ima status nuklearne sile i pravo veta.

Sto vise staklo lomis na sitnije komadice - sve vise se seces. :mrgreen:
Vrlo ozbiljni planovi koliko vidim

I 1999e se u trustu pilecih mozgova SPS i JULa odlucivalo dal potpisati pobedu u Kumanovu ili ipak ici u invaziju na Lisabon i rasturiti NATO

Medjutim bilo vec vreme godisnjih i niko nije glasao za, svi hteli na selo da peku rakiju

Македонија је приликом излазка из СФРЈ са СР Југославијом потписала договор да има право да се врати у случају да њена територија буде угрожена ..
8 septembra 1991e Makedonci su izglasali nezavisnost od SFRJ

SRJ je formirana aprila 1992e

Kako je tada vec Nezavisna Makedonija potpisala bilo sta sa SRJ, kad SRJ nije postojala tek iduce godine je formirana

Jel vi uvek potpisujete ugovore sa zemljama koje ne postoje, ili

I 1999e se u trustu pilecih mozgova SPS i JULa odlucivalo dal potpisati pobedu u Kumanovu ili ipak ici u invaziju na Lisabon i rasturiti NATO

Medjutim bilo vec vreme godisnjih i niko nije glasao za, svi hteli na selo da peku rakiju
jedan od genijalnih poteza bračnog para milošević/marković, bio je osnivanje Saveza Komunista Pokreta za Jugoslaviju....a i davanje podrške pučistima u Moskvi...eknomske poteze neću da spominjem

Ti si politicki anal fabet

Igranka iz 1999 je dogovorena. Sve je po scenariju.

I sta ja da pisem kada su ti osteceni mozdani kapaciteti. Sta.

Cao zurim.

Da bi pokorio Ukrajinu, moras da pokoris i Madjarsku.
већ јесмо
1631226609886.png

8 septembra 1991e Makedonci su izglasali nezavisnost od SFRJ

SRJ je formirana aprila 1992e

Kako je tada vec Nezavisna Makedonija potpisala bilo sta sa SRJ, kad SRJ nije postojala tek iduce godine je formirana

Jel vi uvek potpisujete ugovore sa zemljama koje ne postoje, ili

Постоји споразум са Македонијом са Сфрј а СРЈ је била њена правна наследница

Back