Institut za reumatologiju Beograd - iskustva

Dragi forumaši, dobio sam uput za bolničko lečenje u Institutu za reumatologiju u Beogradu, zbog pojave artritisa. Ima li neko iskustva sa ležanjem u ovoj bolnici, o uslovima i stručnom kadru ? Hvala unapred !!!
Poštovani, dobila sam uput za ležanje na reumatologiji krajem meseca zbog artritisa, pa me zanima Vaše iskustvo pošto vidim da ste i vi takodje ležali.
Srdačan pozdrav.

Poštovani, dobila sam uput za ležanje na reumatologiji krajem meseca zbog artritisa, pa me zanima Vaše iskustvo pošto vidim da ste i vi takodje ležali.
Srdačan pozdrav.
Ležao sam tamo prošle godine i to 9 dana, uradio sam brdo pretraga i dobio adekvatnu terapiju, koja se za sada pokazala kao jako dobra. Osoblje je veoma profesionalno i ljubazno, sobe su uglavnom trokrevetne i svaka ima svoje kupatilo. Čistačice čiste i po nekoliko puta na dan, tako da je to perfektno. Doktori i profesori koji vas leče su najbolji stručnjaci iz oblasti reuamotologije koje Srbija ima. Hrana je količinski nedovoljna za prosečnog muškarca, ali tako je u svim našim bolnicama. Terapijski deo je opremljen veoma dobro, tako da je i taj segment zadovoljavajući.
Sve u svemu, pozitivna ocena. Svako dobro Vam želim !!!

Zdravo drugari, moram nešto da vas pitam jer mi neke stvari nisu jasne.
Nedavno sam radila tema faktor i on je 12, a normalan je do 30. Odnesem doktoru opšte prakse kaže nemate vi artritis, ali moji simptomi su i dalje tu....vrlo često me boli srednji prst na levoj nozi, koleno tu i tamo zanima, a od nedavno ke boli i zglob kažiprsta desne ruke, onaj koji je da kažem vezan za šaku. Inače su mi i stopala i šake a i kolena otecena. Prosto ne znam sta da radim jer mi ovo nikako nije normalno.
Izvinite na dugom postu, ali svaki savet je dobro došao.

Zdravo drugari, moram nešto da vas pitam jer mi neke stvari nisu jasne.
Nedavno sam radila tema faktor i on je 12, a normalan je do 30. Odnesem doktoru opšte prakse kaže nemate vi artritis, ali moji simptomi su i dalje tu....vrlo često me boli srednji prst na levoj nozi, koleno tu i tamo zanima, a od nedavno ke boli i zglob kažiprsta desne ruke, onaj koji je da kažem vezan za šaku. Inače su mi i stopala i šake a i kolena otecena. Prosto ne znam sta da radim jer mi ovo nikako nije normalno.
Izvinite na dugom postu, ali svaki savet je dobro došao.
Pa ne znam, rekla si da si se nadula od vode, pa smo pricali o tome?
Nema termina do daljnjeg na Reumatologiji.
Preko 700 pacijenata dnevno prodje pregled u ambulanti, o stacionaru da ne govorim, citiram zenu.

Back