Koju opoziciju ?
I da se pravimo da su ovi bibliotekarovi opozicija i Đilas & co isto ali zašto toliko potcenjuje narod ako bude išao u tom pravcu?
Polazim od sebe , a verujem da dosta ljudi deli to sa mnom, za ovih još malo mesec dana frke oko virusa sam ga slušala i gledala više nego za sve godine njegovog političarenja i uopšte ne preterujem , a ovo što sam čula i videla da budem krajnje pristojna , uopšte mi se ne dopada.
Vređa me ton, način i rečnik Predsednika moje zemlje , način na koji mi se obraća preko malog ekrana jer nisam uličarka, a on pandur da bi se izdirao na mene , da bi se inatio sa mnom i na najjednostavnija pitanja mi odgovarao " Jer JA tako hoću , jer se MENI može" i sl.
Srbija nije njegova privatna prćija ni dedovina , a i da jeste ukoliko ima još članova tog istog domaćinstva osnovni red je da se kaže " MI - NAŠE " , a ne " JA - MOJE", na tako nešto se štrecnem i kad od dvoje koji su u braku čujem da jedno konstruiše rečenicu sa MOJ stan i da ne navodim više primera , mislim da smo se razumeli.
Ne okupljam se na ulici, prevozima ni javnim mestima ali ovo što se na daljinu okupim s bliskim mi ljudima, svi smo šokirani , na takav jezik, naredbodavni ton nekoga ko je tu zbog nas , kojeg mi plaćamo iz svojih džepova , niti smo navikli , niti je kulturno, niti pristojno.
Takozvana opozicija se jeste zgadila većini naroda jer smo svedoci šta su uradili od ove zemlje ali ovakvo njegovo ponašanje je dno dna.
Uaaa za savetnike mu ko god to bio.
Što se ankete tiče, kliknula sam poslednju opciju, gubi više od 50% glasova iz prethodno opisanih i još dosta drugih razloga, ogolio se i više nego je dobro po njega u svakom smislu.
Pod uslovom da sve ide stvarnim glasanjem ali...to ali svi znamo šta znači.