"Институт за европске политике" и Нинамедиа: СНС 61.9 одсто, СПС 10.8 одсто и СзС 7.1 одсто

Koliko će SNS i SPS - aktualna vladajuća koalicija izgubiti glasova zbog vanrednog stanja?

• Ništa, biće u dobitku, glasači će ih nagraditi, još većom podrškom.

glasova: 7 43,8%
  • Izgubiće 1 do 3 odsto glasova.

glasova: 0 0,0%
  • Izgubiće 5 odsto glasova.

• Izgubiće 7 do 10 odsto glasova.

glasova: 2 12,5%
  • Izgubiće 15 odsto glasova.

• Izgubiće 20 odsto glasova.

• Izgubiće 25 odsto glasova.

• Izgubiće 30 odsto glasova.

• Izgubiće 50 odsto glasova.

• Izgubiće više od 50 odsto glasova.

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Neče on da se pojavi, moraš da ga prepoznaš. Dakle ne korporacijski kandidat već autentiična politička pojava.
Trenutno takva pojava ne postoji. Narod mora da se presabere, a to je proces, i da iznedri dovoljno stručnu, poštenu i energičnu ekipu koja će se suprotstaviti režimu.

Trenutno takva pojava ne postoji. Narod mora da se presabere, a to je proces, i da iznedri dovoljno stručnu, poštenu i energičnu ekipu koja će se suprotstaviti režimu.
Da se opismeni pre svega ali vlasnicima medijske sfere i svega ostalog to ne odgovara.

A Vučić i svi njegovi prethodnici su se veoma potrudili da mu umesto usavršavanja nude najzaglupljujućije sadržaje.

Koju opoziciju ?

I da se pravimo da su ovi bibliotekarovi opozicija i Đilas & co isto ali zašto toliko potcenjuje narod ako bude išao u tom pravcu?

Polazim od sebe , a verujem da dosta ljudi deli to sa mnom, za ovih još malo mesec dana frke oko virusa sam ga slušala i gledala više nego za sve godine njegovog političarenja i uopšte ne preterujem , a ovo što sam čula i videla da budem krajnje pristojna , uopšte mi se ne dopada.

Vređa me ton, način i rečnik Predsednika moje zemlje , način na koji mi se obraća preko malog ekrana jer nisam uličarka, a on pandur da bi se izdirao na mene , da bi se inatio sa mnom i na najjednostavnija pitanja mi odgovarao " Jer JA tako hoću , jer se MENI može" i sl.

Srbija nije njegova privatna prćija ni dedovina , a i da jeste ukoliko ima još članova tog istog domaćinstva osnovni red je da se kaže " MI - NAŠE " , a ne " JA - MOJE", na tako nešto se štrecnem i kad od dvoje koji su u braku čujem da jedno konstruiše rečenicu sa MOJ stan i da ne navodim više primera , mislim da smo se razumeli.

Ne okupljam se na ulici, prevozima ni javnim mestima ali ovo što se na daljinu okupim s bliskim mi ljudima, svi smo šokirani , na takav jezik, naredbodavni ton nekoga ko je tu zbog nas , kojeg mi plaćamo iz svojih džepova , niti smo navikli , niti je kulturno, niti pristojno.

Takozvana opozicija se jeste zgadila većini naroda jer smo svedoci šta su uradili od ove zemlje ali ovakvo njegovo ponašanje je dno dna.

Uaaa za savetnike mu ko god to bio.

Što se ankete tiče, kliknula sam poslednju opciju, gubi više od 50% glasova iz prethodno opisanih i još dosta drugih razloga, ogolio se i više nego je dobro po njega u svakom smislu.
Pod uslovom da sve ide stvarnim glasanjem ali...to ali svi znamo šta znači.
Be znam šta bih dodao. U stvari dodaću da sam gledao jedno od prvih obraćanja. Ne podnosim patetiku i moljakanje.
Posle sam lovio ostale ne bih li čuo nešto suvisloj pa sam odustao od jalove nade.
Sad vidim da i pametnije mogu da iskoristim vreme u pogonu, sa vozačima, u voćnjaku, plastenicima.
Pametnije stvari čujem od dece pa mi krivo što ih češće ne slušam.

Da se opismeni pre svega ali vlasnicima medijske sfere i svega ostalog to ne odgovara.

A Vučić i svi njegovi prethodnici su se veoma potrudili da mu umesto usavršavanja nude najzaglupljujućije sadržaje.
Proces, sve je proces. Vekovne demokratije i dalje teže da budu autokratije.

Te kočnice su u institucijama a Srbija ih nema od 1945.
Ima i te kako. Svako misli da je lider njegove stranke baš taj, Mesija, spasilac. Niko ni za živu glavu ne bi priznao da je to jalova krava jer bi tako priznao da je u zabludi. Tako je svako zaglavljen u hrčkovom točku i iluziji da ide napred.

Koju opoziciju ?

I da se pravimo da su ovi bibliotekarovi opozicija i Đilas & co isto ali zašto toliko potcenjuje narod ako bude išao u tom pravcu?

Polazim od sebe , a verujem da dosta ljudi deli to sa mnom, za ovih još malo mesec dana frke oko virusa sam ga slušala i gledala više nego za sve godine njegovog političarenja i uopšte ne preterujem , a ovo što sam čula i videla da budem krajnje pristojna , uopšte mi se ne dopada.

Vređa me ton, način i rečnik Predsednika moje zemlje , način na koji mi se obraća preko malog ekrana jer nisam uličarka, a on pandur da bi se izdirao na mene , da bi se inatio sa mnom i na najjednostavnija pitanja mi odgovarao " Jer JA tako hoću , jer se MENI može" i sl.

Srbija nije njegova privatna prćija ni dedovina , a i da jeste ukoliko ima još članova tog istog domaćinstva osnovni red je da se kaže " MI - NAŠE " , a ne " JA - MOJE", na tako nešto se štrecnem i kad od dvoje koji su u braku čujem da jedno konstruiše rečenicu sa MOJ stan i da ne navodim više primera , mislim da smo se razumeli.

Ne okupljam se na ulici, prevozima ni javnim mestima ali ovo što se na daljinu okupim s bliskim mi ljudima, svi smo šokirani , na takav jezik, naredbodavni ton nekoga ko je tu zbog nas , kojeg mi plaćamo iz svojih džepova , niti smo navikli , niti je kulturno, niti pristojno.

Takozvana opozicija se jeste zgadila većini naroda jer smo svedoci šta su uradili od ove zemlje ali ovakvo njegovo ponašanje je dno dna.

Uaaa za savetnike mu ko god to bio.

Što se ankete tiče, kliknula sam poslednju opciju, gubi više od 50% glasova iz prethodno opisanih i još dosta drugih razloga, ogolio se i više nego je dobro po njega u svakom smislu.
Pod uslovom da sve ide stvarnim glasanjem ali...to ali svi znamo šta znači.

Nekako je krajnje neukusan način kako to radi?

Ova anketa je zaista bila realna do pred uvođenje vanrednog stanja, nakon vanrednog stanja, nije više.
Vanredno stanje. Policijski čas. Bahatost. Amaterizam. Arogancija. I ono najvažnije na čemu će mu pući kičma. Migranti.

Nema epidemije. U odnosu na svetsku populaciju i broj sumnjivo umrlih, broj umrlih je zanemarivo mali.
A sve države sveta su zaverenici i na etno maltretiraju stanovništvo, stavljaju stare u karantin, mlade vijaju po ulicama.
Jbt.

Back