Installing Love.exe

Bunto, lud si sto nasto! :lol: :lol: :lol:
Ma kako mogu da ne odobre paket ;) valjda smo u demokratskom sistemu, da mi lepo počnemo da skupljamo potpise, ne može to tako! Peticija, pa u Gradsku Vladu, pa Skupštinu, tj. Parlament, pa redom... :P Amandaman na zakon! (Ili bar da nema kvoruma, da miniramo glasanje! ;) )
A ko finansira taj projekat? Eto vidiš, Nara se bio prijavio za softversko rešenje, pa ga nema ni da bekne, mora da je stvar u parama...

Strast Version 1.1
Poboljsanje Seksualnost okruzenja\ Zavodjenje Version 1.1\dodir.exe

Verzija Striptiz Zavodjenje 1.1 razvojnog okruženja koja sadrži sve što je potrebno za igru u dvoje, muziku, vino, svece,testiranje i distribuciju aplikacije Seksualnost (dokumentaciju, primere, alatke za rad i sl.). Pre instaliranja ovog razvojnog okruženja morate da instalirate verziju Dvoje 1.1 paketa .NET Zaljubljenost.

Aj, jos nesto da napisem ovde.
Uz program:
Strast Version 1.1
Poboljsanje Seksualnost okruzenja\ Zavodjenje Version 1.1\dodir.exe
ide ova pesma:

I should have known better
Than to let you go alone,
It’s times like these
I can’t make it on my own
Wasted days, and sleepless nights
And I can’t wait to see you again

I find I spend my time
Waiting on your call,
How can I tell you, baby
My back’s against the wall
I need you by my side
To tell me it’s alright,
’cos I don’t think I can take anymore

Is this love that I’m feeling,
Is this the love, that I’ve been searching for
Is this love or am I dreaming,
This must be love,
’cos it’s really got a hold on me,
A hold on me...

I can’t stop the feeling
I’ve been this way before
But, with you I’ve found the key
To open any door
I can feel my love for you
Growing stronger day by day,
An’ I can’t wait to see you again
So I can hold you in my arms

Is this the love, that I’ve been searching for
This must be love,
’cos it’s really got a hold on me,
A hold on me...

Is this the love, that I’ve been searching for...
Is this the love, that I’ve been searching for...

Heh, blago tebi Bunto, pa ti to imaš najnoviju voice verziju! :P

Evo ja da javim RedBloodedWoman, htedoh da isprobam onaj program što nam ga je preporučila, ali našla sam samo stariju, prethodnu verziju ZgodanTip185.V.7.1, i nešto mi se mnogo brzo dawnloadovao i instalirao, pa me strah da kliknem na njega, da nije neki worm u pitanju? Koliki mu je očekivani kapacitet, inače? :-?
Čula sam da ima tako tih nekih crva sa ekstenzijom *W32.exe koji se samoinstaliraju kad uđu, pa poremete sve korisnikove izvršne naredbe i ostale funkcije... :-|

Dopune def virusa za Dodir i Strast 3.x

Dopune definicija za Dodir i Strast ver. 3.x. Definicije virusa su spakovne u jednu arhivu, srce.zip. U njoj se nalaze dve arhive: Dodir.zip i Strast.zip. Prva sardži definicije virusa i trojanaca, a druga definicije makro virusa. Potrebno je OBE raspakovati u omotnicu gde ste instalirali Ljubav (obično: C:\Program Files\Ljubav\Dodir i Strast) i PREPISATI datoteke s opisima koje tamo već postoje (na pitanje Overwrite? odgovoriti sa YES).

Love Lock 5.2.1

Ako delite računar s još nekom osobom, Love Lock je svakako neophodan ako želite maksimalnu sigurnost svojih podataka. Idealan je brzo zaključavanje i skrivanje datoteka, direktorijuma i celih particija Vaše ljubavi. Zaključane datoteke se ne mogu obrisati, ne mogu im se promeniti imena niti se mogu premeštati i koprati. Datoteke se ne vide ni iz dosa ni iz drugih operativnih sistema. Program briše i listu skorašnjih pristupa datotekama, tako da potencijalni kradljivci (ljubomorni) podataka ni tu neće naći podatke o poverljivim datotekama. Za trajno uništavanje podataka postoji opcija "shred" koja prepisuje prostor koji je zuzimala datoteka. Čak i pri zaključavanju veliih direktorijuma program ne usporava rad na računaru a može se primeniti i za osiguravanje datoteka na USB fleš diskovima i prepisivim CD diskovima. Za deinstalaciju programa potrebna je lozinka pa zaštitu nije moguće ni tako zaobići.

U srce sam te zaključala, ne možeš izaći,
ključić sam izgubila, ne mogu ga naći! :lol: A-ha! :P
Ali je baš mnogo dobro što si 'otključao', tj. digao ovu temu, biće valjda novih programa, tehnologija napreduje krupnim koracima, iz dana u dan! :lol:

Sad namerno neću da izadjem iz tvog srca. Tačka!
22.gif

Biće novih programa. ;)

Ćao,
vidim da se jako dobro razumete u software. Naime, imam jedno pitanje: imao sam program My Girl 5.2.1 full pack i sve je funkcionisalo besprekorno gotovo 5 godina, a onda mi se ubacio trojanac Bestfriend i program My Girl je poceo nešto da koči, da bi posle izvesnog vremena prestao da radi. Ne znam kako ali trojanac je "pojeo" sve fajlove vezane za program. Pokušao sam uradim uninstal programa ali mi je "pao" ceo operativni sistem (imao sam OS Life sa update-om service pack 1) tako da sam bio prinuđen da formatiram ceo hard. Sada sam ponovo instalirao OS Life i većinu programa koje sam imao pre, ali me je nekako strah da ponovo instaliram program My Girl jer nemam baš neki firewall koji bi sprečio ponovni upad trojanaca. A bez ovog programa i druge aplikacije rade nekako sporo. Instalirao sam love.exe ali mi je opcija share disable-ovana jer kad god sam pokušavao da je prebacim na enable izbaci mi poruku "Cannot establish connection. The remote hart did not respond." i onda imam dva dugmeta <Stop> i <Wait>. Nisam hteo da pritiskam ništa pošto mi je cela materija malo nejasna. Tako sam sad stalno offline. Šta mi preporučujete da mogu ponovo da budem online i koje programe da instaliram da bi se zaštitio od trojanaca?

Unapred hvala!

...When the time of my doom comes round at last,
When I break my head ‘gainst life’s jagged stone,
My dream will be born with Death’s rattling brass;
Then I’ll hear ringing cry, "Come home!"
From nothingness into glorious grace,
From limbo to the Heaven’s fult bloom,
To heaven and into her arms so warm.
Then that yearning will rise within my breast,
And my heart-strings will quiver without rest,
And the moving stars in the skies above,
Both the men there and gods will gaze aghast,
We’ll alter the path on wich the stars move;
We’ll melt in our warming sun all the frost,
Till the dawn’s red glow lightens every cove,
And all the ghosts are by love obsessed,
Dear Maria della Salute, Blessed!

...Et lors vient l'heure d' éclater ma tête
contre l'ultime écueil de cette vie,
le plus beau rêve sera une veille concrète,
mon dernier soupir – son „Me voici!"
Du néqnt j'irai vers la gloire au faîte,
du monde sans Elle au paradis, au paradis;
Au paradis, au paradis, dans son étreinte.
Tous mes désires y seront réveillés,
Les cordes de l'âme se mettront à chanter,
Les sphères célestes en seront enchantées,
Les humains émerveilleux, sinon les dieux.
Nous remuerons bien la Voie lactée,
ensoleillant les froids de l'univers entier.
Que tous les coins de l'aurore soient embrasée
que les démons en viennent à exulter,
Santa Maria della Salute.

:lol: :lol: :lol:

cybereyes:
Ćao,
vidim da se jako dobro razumete u software. Naime, imam jedno pitanje: imao sam program My Girl 5.2.1 full pack i sve je funkcionisalo besprekorno gotovo 5 godina, a onda mi se ubacio trojanac Bestfriend i program My Girl je poceo nešto da koči, da bi posle izvesnog vremena prestao da radi. Ne znam kako ali trojanac je "pojeo" sve fajlove vezane za program. Pokušao sam uradim uninstal programa ali mi je "pao" ceo operativni sistem (imao sam OS Life sa update-om service pack 1) tako da sam bio prinuđen da formatiram ceo hard. Sada sam ponovo instalirao OS Life i većinu programa koje sam imao pre, ali me je nekako strah da ponovo instaliram program My Girl jer nemam baš neki firewall koji bi sprečio ponovni upad trojanaca. A bez ovog programa i druge aplikacije rade nekako sporo. Instalirao sam love.exe ali mi je opcija share disable-ovana jer kad god sam pokušavao da je prebacim na enable izbaci mi poruku "Cannot establish connection. The remote hart did not respond." i onda imam dva dugmeta <Stop> i <Wait>. Nisam hteo da pritiskam ništa pošto mi je cela materija malo nejasna. Tako sam sad stalno offline. Šta mi preporučujete da mogu ponovo da budem online i koje programe da instaliram da bi se zaštitio od trojanaca?

Unapred hvala!

Proveri svoje konekcije, obično je neki najbanalniji kvar u pitanju, krivi spoj, ili tako nešto. Ako je veza u redu, onda slobodno pritisni <Wait>, samo budi strpljiv, program se malo sporije učitava.
Što se trojanaca tiče, tu je malo nezgodnija situacija, jer se stalno pojavljuju nove verzije, tako da treba stalno prilagođavati i svoj firewall, nemoj se previše opustiti, upload-uj ga s vremena na vreme svežijom verzijom.
Eto, nadam se da će ti to pomoći. Nisam neki stručnjak za softwer, na žalost, ali i ja koristim te programe, pa sam došla do zaključka da nije strašno, s vremena na vreme, čak i, po potrebi, resetovati sistem. ;)

Us = new Marriage ( true )

You = new Object ( );

You.horny = true;

You.feed = function ( whom ) {

obj man = whom;

man.kiss ( );

oven.turn ( "on" );

water.boil ( );

vegetables.cut ( );

soup.cook ( );

mainCourse.prepare ( );

salad.rinse ( );